Σκεψη θα εχουμε... χαμογελο δεν ξερω.:original:
Printable View
Έτσι που δουλεύει το Σύνταγμα Γιώργο δε μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα διότι πολύ απλά διαγράφεται.
Μηδέν εις το πηλίκον.
But it was only fantasy.
The wall was too high,
As you can see.
No matter how he tried,
He could not break free.
And the worms ate into his brain.
Read more at https://lyricstranslate.com/el/hey-y...3hXsMMFFDPw.99
μην τον βοηθας καλυτερα...
1)καποιους της γεννιας μας που οι γονεις τους ,τους βοηθησαν, ειδες τι εκαναν?
2)αν τον βοηθησεις και αυτους που ψηφισε ειναι χαλια, μετα δεν θα εχει δικιο να λεει οτι εσυ τον επηρεασες?
3)οταν δεν τους βοηθας εχουν καλη κριση.βλεπουν τι γινεται με τα ματια ανοιχτα χωρις χρωματα.δεν εχουν βιωματα και φανατισμους.
4)η διαδικασια αυτη της σκεψης ειναι δοκιμασια για την ζωη του και την ενηλικιωση του.μαθαινει οτι η επιλογη και οι αποφασεις ειναι το δυσκολοτερο στην εξελιξη του.
αυτα να του πεις συν οτι δεν πρεπει να το δει σαν εναν αγωνα ποδοσφαιρου.δωστου να καταλαβει τι εγινε και τι γινεται στην ελλαδα τοσα χρονια περιγραφικα.και ειδικα παραδειγματα σε τομεα που τον ενδιαφερει αμμεσα στην ζωη του.σχολειο,πανεπιστημιο,ο κονικα του σπιτιου(την εβδομαδιαια του ''επιχορηγηση'') και δωσε εμφαση να καταλαβει οτι η αποφαση του ειναι σημαντικη γιαυτον γιατι οριζει το μελλον του σαυτην την χωρα.
μονστα πριν επανελθεις στο φορουμ ειχα γραψει και εγω για αλλαγη στο συνταγμα.ειχα σκεφτει και ηθελα μερικα απο αυτα να τα γραψω και εγω .αλλα το θεμα ειναι πως θα γινουν αυτα και απο ποιους?νομιζω οτι ολος ο σκεπτομενος κοσμος το γνωριζει και το θελει αλλα δεν ξερει πως θα γινει αυτο.
οι 300 δεν θελουν με τιποτα γιατι αλλαζει το στατους που τους εξυπηρετει τοσα χρονια.με ποιον αλλο τροπο εκτος απο το να βγει ενα κομμα που να τα υιοθετησει σαν προγραμμα του και να το ψηφισουμε να βγει και να τα κανει?
Ναι φιλε μου αλλοι πολυ απλα κανουν κ@λοτουμπες μετα λεγοντας διαφορα για να '"απενοχοποιησουν" τις επιλογες τους..
γιατι το παληκαρι να μην ειναι καλα στην συνειδηση του εξαρχης !!
Φυσικα αν εχει "επεξεργαστει" η εισοδος στην κοινωνια του παιδιου απο την οικογενεια με ωραιο υπεθυνο τροπο χωρις υπερβολικη νουθεσια ειδικα επι πολιτικης:thumbsdown: θα ξερει ο νεος μας ισως ακομα και καλυτερα απο ολους μας ...
Απ ότι λέει προς το τέλος, μπορεί να γίνει δημοψήφισμα.
Επετρεψέ μου να αμφιβάλλω κατά πόσο ο σκεπτόμενος κοσμος τα γνωρίζει όλα αυτά ή όχι.
μονστα...ναι το ειδα...αλλα ποιος θα πει οτι πρεπει να γινει δημοψηφισμα?σιγουρα οπως προειπα οχι οι 300.ποιος θα το προτεινει εκ μερους του λαου?πως θα το ζητησει ο λαος που το εχει σκεφτει και το θελει?ποιος θα το αποφασισει?
οσον αφορα τους σκεπτομενους εγω εννοω ατομα σαν εμας που προβληματιζονται.εγω εχω μιλησει με πολλους που καποια απο αυτα τα εχουν σκεφτει.η απογνωση της κρισης αλλα και του πολιτικου αδιεξοδου ευτυχως κανει μερικους ανθρωπους να σκεφτονται πιο καθαρα.δεν ξερω αν ειναι λιγοι οι πολλοι αλλα απο προσπαθειες οπως αυτη που κανουμε εδω εχει αρκετες και κατι γινεται.
επειδη λεει σχολια ευπροσδεκτα...
το ολες οι εξουσιες πηγαζουν... ειναι η αρχη της λαικης κυριαρχιας, θεμελιωδης αρχη του Συνταγματος!!
Το πως ομως την αντιλαμβανεται ο καθενας ειναι κατι διαφορετικο!
ο "κυριαρχος" λαος ειναι κυριαρχος δια μεσου των αντιπροσωπων του ( ο ιδιος τους επελεξε) και οχι οποτε διαφωνει με κατι πολιτικοοικονμικο,εξωτερι ης πολιτικης κλπ να γινεται δημοψηφισμα. η ερμηνεια της λαικης κυριαρχιας αυτη, ειδικα απο εναν τετοιο δημοσιογραφο( τωρα εγινε εκτος απο οικονομολογος και Συνταγματολογος) ειναι απλα τραγικη!!!
Τωρα για τα ποιο πανω σχετικα με καταργηση του θεσμου της προεδριας της Δημοκρατιας,του συμβουλιου της Επικρατειας και του Αρειου παγου καθως και οι εναλλακτικες λυσεις που αναφερει, τι να σχολιασω... σαν να διαβαζω γνωστου ασυναρτητο κειμενο μονο που εδω δεν υπαρχουν ορθογραφικα λαθη!!!