Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
καταρχήν άρη μου ελληνάρας είσαι και φαίνεσαι...μάλιστα είσαι και κλασικός ελληνάρας.
ναι ναι...μιλάμε για σοσιαλισμό και δεξιά, οι οποίες στην ουσία ήταν πιο αριστερές και απο την ίδια την αριστερά με τα συστήματα που κυβέρνησαν.
οπότε μην θίγεσαι τόσο πολύ, μιας και ο δικός σου τα ίδια και χειρότερα θα κάνει.
μου μιλάς εσύ για χειραγώγηση, όταν εσύ ο ίδιος κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου πιστεύοντας όλες τις μπούρδες που λέει ο φίλος σου ο άλεξ.
προσωπικά? μακάρι να μην πάρουμε σάλιο και να διαλυθούνε όλα. μόνο έτσι θα πάνε όλοι σπίτια τους και θα ησυχάσει και το κεφάλι μας με την κωλοκατάσταση.
επίσεις φίλε μου καλέ, εσύ που τα περνάς όλα στο ντούκου και τπτ δεν είναι πρόβλημα παρά μόνο το μνημόνιο, κάνε έναν λογαριασμό τι τρώγανε όλα αυτά τα κοράκια μαζί και με όλα τα υπόλοιπα, και μετά έλα να μας πείς τι κατάστρεψε την χώρα...
το μνημόνιο φίλε μου απέτυχε γιατί δεν έγινε τπτ απο αυτά που έπρεπε να κάνουν οι άχρηστοι. αν ήθελε ο άλεξ να είναι σωστός, δεν θα έπρεπε να φωνάζει κατάργηση του μνημονίου, αλλά σωστή εκτέλεση αυτού για εξυγίανση.
τι σου λέω τώρα εεε? ψιλά γράματα...εσύ εκεί. άλεξ ολέ, κάτω το μνημόνιο.