Συγχαρητηρια στο γιο σου Γιαννη!!! Καλη προοδο!!!!
Printable View
Λιχαδονήσια...
https://s17.postimg.org/a593sehv3/DSC_1545.jpg
photo storage
Συγχαρητήρια Γιάννη για τον Υιό,
και εις ανώτερα!!!
:cheers: :cheers: :cheers:
Nino μηπως ηρθε η ωρα για lpg???????:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Συγχαρητηρια !!!!!!
Συγχαρητηρια στον Κωνσταντινο για την επιτυχια του, με το καλο και το συντομοτερο δυνατο το πτυχιο του!!!
Οσο για τον φιλτατο δημοσιο υπαληλο με το Χ3, τρωκτικο εναι δεν τον λυπομαστε...:thefinger:
Υ.Γ: οτι θες ρε... παρε τηλ, εδω ειμαστε για τα παντα... thumb
Συνχαρητηρια Γιαννη για το Κωστα Μπραβο καλη προοδο και καλο Πτυχιο.!! :thumbsup:
Αν και μου αρέσει το (πολύ) πράσινο τοπίο,όλη η περιοχή από Πλύτρα έως Νεάπολη έχει τη δική της ομορφιά και γραφικότητα.
Ο Αρχάγγελος ειναι φανταστικό κολπάκι για ήρεμες οικογενειακές διακοπές,η Ελαφονησος πανέμορφη,αν και έχει αλλοτριωθεί τουριστικά (ασχολίαστο το 10ρικο για το εισιτήριο του ferry για μία διαδρομή 5 λεπτών,που την κάνουν στο ρελαντί ένα τέταρτο),η παραλία του Σιμου μοναδική,αρκεί να την πετύχεις χωρίς αέρα,ενώ η Νεάπολη δυστυχώς δε με συγκίνησε. Όπως μου φάνηκε,τη λίγη ώρα που περιπλανήθηκα στα χωρίς ρυμοτομία στενά της, έχει τη μοίρα των κωμωπόλεων που φιλοξενούν λιμάνι.
Σίγουρα θα ξαναεπισκεφτώ την περιοχή κάποια στιγμή,οπότε βρισκόμαστε την επόμενη φορά.
Υ.Γ. Στην παρέα ήταν και το μέλος μας Koyotte,ο οποίος αποχώρησε νωρίτερα από εμένα,με αποτέλεσμα να χάσω την ευκαιρία για κοινή φωτογράφηση των αυτοκινήτων μας. Next time!