Canada μεχρι το καλοκαιρι θα εχω φυγει ,αν ειναι καλα θα κατσω μονιμα τελος η Ελλαδα..
τι αλλαξε τα κριτηρια σου και την γνωμη σου, πριν 12 μηνες ειχες τελειως αντιθετη γνωμη .....
27-01-13, 23:41
katsaraios
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο spar@
να μας αφησεις μια κορνιζα με την φατσα σου, να την παιρνουμε μαζι στα μπουζουκια με τον Τουμπα....
Θα σου πασσαρω τους κωδικους τους δικους μου και της σασσας ρε να κανεις πλακα :thumbsup:
27-01-13, 23:43
spar@
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο katsaraios
Θα σου πασσαρω τους κωδικους τους δικους μου και της σασσας ρε να κανεις πλακα :thumbsup:
γιατι εκει που θα πας δεν θα χεις ιντερνετ...τςςςς
Με το καλο να φυγετε ολοι....
οταν θα ερθετε για διακοπες φερτε μας λιγο ψωμι και καμια σταφιδα....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
27-01-13, 23:49
katsaraios
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Eleni
τι αλλαξε τα κριτηρια σου και την γνωμη σου, πριν 12 μηνες ειχες τελειως αντιθετη γνωμη .....
Σε 12 μηνες αλλαξαν πολλα και δυστυχως σε 4-5 το πολυ ακομα θα γινουν χειροτερα τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω οποτε αφου εχω την ευκαιρια και την δυνατοτητα προετοιμαζομαι ...
27-01-13, 23:53
sierra
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο katsaraios
Σε 12 μηνες αλλαξαν πολλα και δυστυχως σε 4-5 το πολυ ακομα θα γινουν χειροτερα τουλαχιστον εδω που ειμαι εγω οποτε αφου εχω την ευκαιρια και την δυνατοτητα προετοιμαζομαι ...
Να πάρεις και την κόρη σου μαζί να γλιτώσει...
27-01-13, 23:55
katsaraios
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο sierra
Ο νομος ειναι νομος Πανο ας μην το σχολιασουμε..
:thnx:
27-01-13, 23:58
Eleni
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο sierra
Προσωπικη γνωμη ειναι οτι πρωτα πρεπει να δημιουργησεις τις καταλληλες συνθηκες και μετα να ξεσηκωσεις ενα παιδι σε αυτη την ηλικια.
28-01-13, 00:00
Eleni
εχεις καποια πολη του Καναδα στο μυαλο σου στα σχεδια σου?
28-01-13, 00:04
katsaraios
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Eleni
εχεις καποια πολη του Καναδα στο μυαλο σου στα σχεδια σου?