Αρχικό μήνυμα απο
sierra
Αν και καθυστερημένα σας ενημερώνω σχετικά με το τι έκανα με την εφορία για τον Φόρο Πολυτελείας. Πήγα στις 03-12-2013 στην υπάλληλο και της είπα ότι θέλω να διορθωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του αυτοκινήτου μου γιατί έχω γράψει λάθος (έτσι της είπα) και είναι του 2001 και όχι του 2004. Με ρώτησε από πού προκύπτει αυτό και γιατί το θέλω. Της είπα ότι έχω βεβαίωση από την επίσημη αντιπροσωπεία και της έδωσα την βεβαίωση και το θέλω για να μην πληρώσω τον Φόρο Πολυτελείας. Σημειωτέον ότι δεν μου ζήτησαν την Άδεια Κυκλοφορίας. Μου ζήτησε το έντυπο του φόρου που μου έχουν βγάλει και να κάνω και μία αίτηση που θα ζητώ την απαλλαγή φόρου. Επειδή δεν το είχα τυπώσει πήγα σπίτι το έβγαλα (μου είχα βγάλει 231 ¤, 221¤ με έκπτωση για 8 μήνες που το είχα) και ξαναπήγα. Μου έδωσε ένα έντυπο Ε1 και να γράψω τα στοιχεία μου και του αυτοκινήτου και την σωστή ημερομηνία ταξινόμησης, και μία αίτηση που στην αιτιολογία έγραψα για απαλλαγή του Φόρου. Τα ήλεγξε και μετά μου τα έδωσε να πάω στον Έφορο γιατί έχει κάποιο πρόστιμο. Πήγα στον έφορο τα κοίταξε και αυτός, με ρώτησε και τα σχετικά και μου είπε ότι ή διαδικασία έχει ένα πρόστιμο 40 ¤ αν συμφωνώ. Του είπα ναι, μου έδωσε τα χαρτιά τα ξαναπήγα στην κοπέλα, έγραψε κάτι επάνω και πήγα έκοψα ένα παράβολο στο ταμείο 40¤, πήγα μετά τις τα έδωσα και μου είπε ότι να περιμένω απάντηση από τον νέο χρόνο κατά τον Φλεβάρη και ότι δεν χρειάζεται τώρα να πληρώσω. Τώρα η επόμενη κίνηση μου είναι να πάω στο Υπουργείο με την βεβαίωση της BMW και να ζητήσω να μου αλλάξουν την ημερομηνία και στην άδεια. Θα σας ενημερώσω για τα νεώτερα… Σας ζάλισα λίγο ε;…