Με εβο εκανες την ιδια διαδρομη?
Printable View
Με εβο εκανες την ιδια διαδρομη?
Κατω απο τις 3000 rpm σερνετε στην κυριολεξια, πανω απο τις 3000 που τουρμπιζει εχεις 80+ χλμ, σε δημοσιο ανοικτο δρομο με κλειστες στροφες δεν μπορεις να πηγαινεις με 100 κοντα χλμ, τουλαχιστον οχι εγω....thumb
Αυτο ηταν το βασικο μου προβλημα μαζι με την βαβουρα...., δεν περιμενα ανεση, αλλα οχι και να γυρισω με πονοκεφαλο!!!
Εαν δεν ειχα παρει το Μ5 και ειχα εβο μπορει να μου φαινοταν θεος....., ο φιλος μου που το εχει 10 χρονια λεει οτι ολα τα αλλα μπροστα στο εβο ειναι απλα αυτοκινητα!!!
Ελευθερος ειναι ο καθενας μας να ζει το ονειρο του!!!
Οχι Θωμα αλλα δεν μου λεει κατι,οκ μπορει να ηταν παντου πιο γρηγορο και με εκρηκτικη συμπεριφορα αλλα μεχρι εκει...για τα δικα μου τα θελω το βρισκω ανουσιο να παρω ενα αμαξι που πινει τον αμπακο εχει μεγαλο λαγκ ακομα και μαμα και μετρια ποιοτητα κατασκευης,καθως και χαλια σχεδιαση.Ενταξει,γουστα ειναι αυτα...Προτιμω το si και ας με περασει το καγκουρο εβο,πιστευω ο Αλεξης πιο ανετα θα ακουμπησει τα ορια της μπεμπας παρα του εβο thumb
Μην συγκρινουμε τα bmw με τα εβο οσο γρηγορα και να ειναι τα πρωτα.
Ειναι τελειως διαφορετικης φιλοσοφιας και οδηγικης απολαυσης αυτοκινητα.
Ο καθε αγοραστης βαζει κατω τα συν και τα πλην του καθενος και συμφωνα με τις προσωπικες του οδηγικες ανησυχιες πρατει αναλογα.....thumb
Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, το si έχει έναν δικό του χαρακτήρα ο οποίος θα σε εκπλήξει, ευχάριστα. Δηλαδή συνεχώς ανακαλύπτεις ότι το όριό του είναι πιο πάνω και πιο πάνω και ούτω καθεξής.
Δεν είναι γρήγορο, αλλά όλα τ'άλλα τα κάνει τέλεια. Και εννοώ BMW-τέλεια...τελεία. :original:
Αλλά μιλάμε για διαφορετικής φιλοσοφίας οχήματα. Το μεν (BMW) είναι όχημα μεγάλων αποστάσεων και το δε (evo/subaru κλπ) είναι παιχνίδι για εντελώς διαφορετική χρήση.
Οπότε ο αγοραστής, όπως σωστά λέει ο Αλέξης, τα βάζει όλα κάτω, ζυγίζει τι θέλει κι αποφασίζει.
Μπράβο Αλέξη που το ψάχνεις ενδελεχώς, κρίμα που είσαι μακριά αλλιώς μετά χαράς θα σου έδινα βόλτα το si. thumb
Μηπως το SI ειναι πολυ αργο για τον Αλεξη?
!70 αλογα ειναι αυτα σε τοσα κιλα,οσο καλο στησιμο κι αν εχει
γιατι πρεπει να κολλαμε παντου ετικετες τυπου "καγκουρο" εβο, συγκριση με καγκουρο saxo, κουβαδοραλλυ κλπ?
εχω γνωρισει τους χειροτερους καγκουρες που οδηγουν ελικα και αστερι, και εχω γνωρισει και φοβερους οδηγους και Ανθρωπους με 106, evo και sti...
το καθε αυτοκινητο εχει το αναλογο κοινο...και ο καθε οδηγος εχει διαφορετικα γουστα...
αυτο που ειπα στον Αλεξη απ το πρωτο τηλεφωνο ηταν να οδηγησει τι θελει να παρει...για να δει πως ειναι...
οπως και να διαλεξει εργοστασιακο αυτοκινητο οχι μονο για ενδεχομενες βλαβες και κακη χρηση, αλλα για να το φερει στα μετρα του ή να δει που ποναει...
το 70% ολων των αυτοκινητων που κυκλοφορουν και ειναι βελτιωμενα ακομα και τα bmw ειναι χειροτερα απο εργοστασιακα σε πολλα σημεια...
Δεν παιζει ουτε στο ενα εκατομυριο ενα ες αι να κανει κατι καλυτερο απο ενα εβολουσιον οσων αφορα το στριψιμο και τις επιδοσεις. Μην το αναφερεται καν, ειναι ατοπο.
Δεν υπαρχει πουθενα, ουτε για πλακα συγκριση των δυο.
Θα πω τη λεξη που στριβογυριζει στο μυαλο ολων αλλα κανεις δε την ξεστομιζει:
Audi.