-
είμαι σίγουρος ότι το μισό φόρουμ συμφωνεί με αυτό που λέω, και είμαι σίγουρος ότι και εσύ ξέρεις για τι μιλάω.
αυτό το στυλ τύπου...το αμάξι είναι καρα-χ απο την στιγμή που δεν φοράει το μαμά σαλόνι, ο τύπος είναι άκυρος που το έκανε έτσι, κτλ κτλ, είναι σα να λές καρα-χ οποιονδήποτε αγόραζε το αμάξι επειδή του άρεσε και το σαλόνι, είναι σα να λές άκυρο όποιον σκέφτηκε να κάνει έτσι το δικό του, κτλ κτλ.
δεν είναι κακό να έχεις την γνώμη σου, ο καθένας έχει την δική του. αλλά όχι σε σημείο να απαξιώνουμε τα πάντα, λές και έτσι θα υπερισχύσει η γνώμη μας για κάτι που είναι τελείως αντικειμενικά προσωπικό γούστο.
δεν έχω να πώ κάτι άλλο, δεν έχει και νόημα άλωστε. θεωρώ πως κατάλαβες τι με ενόχλησε. αν όχι, δεν πειράζει.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Andri
Και πολύ ακριβή. :original:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
είμαι σίγουρος ότι το μισό φόρουμ συμφωνεί με αυτό που λέω, και είμαι σίγουρος ότι και εσύ ξέρεις για τι μιλάω.
αυτό το στυλ τύπου...το αμάξι είναι καρα-χ απο την στιγμή που δεν φοράει το μαμά σαλόνι, ο τύπος είναι άκυρος που το έκανε έτσι, κτλ κτλ, είναι σα να λές καρα-χ οποιονδήποτε αγόραζε το αμάξι επειδή του άρεσε και το σαλόνι, είναι σα να λές άκυρο όποιον σκέφτηκε να κάνει έτσι το δικό του, κτλ κτλ.
δεν είναι κακό να έχεις την γνώμη σου, ο καθένας έχει την δική του. αλλά όχι σε σημείο να απαξιώνουμε τα πάντα, λές και έτσι θα υπερισχύσει η γνώμη μας για κάτι που είναι τελείως αντικειμενικά προσωπικό γούστο.
δεν έχω να πώ κάτι άλλο, δεν έχει και νόημα άλωστε. θεωρώ πως κατάλαβες τι με ενόχλησε. αν όχι, δεν πειράζει.
Ζητώ συγγνώμη λοιπόν σε όποιον θίχτηκε και πειράχτηκε από τον όποιο τρόπο γραφής μου αν και δεν νομίζω να θίχτηκε κάποιος παρά μόνο ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου αν διαβάζει. Επίσης καλό είναι να αναλογιστούμε και άλλα πράγματα για τον λόγο που άλλαξε σαλόνι αλλά δεν είναι της παρούσης.
Tέλος λοιπόν εδώ και είμαστε ΟΚ
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stef
Μην τα ξαναπούμε γιατί θα παρεξηγηθώ με κάποιους
Άρη αυτά τα δερμάτινα ΔΕΝ είναι εργοστασιακά, αλλά φτιαγμένα εδώ
Προσωπικά σε αμάξι ειδικά Μ να του έχω καθίσματα του κάθε τραμπαρίφα όσο καλή ποιότητα και να είναι συγγνώμη αλλά ΔΕΝ θα το έκανα...thumb
Στέφ υπάρχουν αξιόλογοι ταπετσεριδες φίλε όπως πχ ο Βρανακης στο Πειραιά που κανει όλες τις δουλειές του Σπανου,Φλασκη,κλπ κλπ
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
deepBLUE
Στέφ υπάρχουν αξιόλογοι ταπετσεριδες φίλε όπως πχ ο Βρανακης στο Πειραιά που κανει όλες τις δουλειές του Σπανου,Φλασκη,κλπ κλπ
Συμφωνώ και επαυξάνω
Μου έχει κάνει και εμένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλειά στο κάθισμα του οδηγού! thumb
-
Φίλε stef δεν είναι όλα ύποπτα, αλλά ούτε και άγια. Και ένας φίλος μου είχε πάει στο παρελθόν σε γνωστό ταπετσέρι που συνεργάζεται με αντιπροσωπία της BMW και άλλαξε το αψεγάδιαστο σαλόνι του γιατί δεν του άρεσε το χρώμα (ήθελε να βάλει και το προσωπικό του γούστο σε διάφορα σημεία) και τοποθέτησε άλλο με γνήσια
δέρματα της BMW. Ε, σε πληροφορώ ότι το σαλόνι του ήταν απίστευτα πιο όμορφο από το εργοστασιακό και η δουλειά ήταν ποιοτικότατη, ούτε τριγμοί ούτε τίποτα. Ένα ψιλοτριγμό που έκανε στην κονσόλα, το πήγε πάλι για να το δουν και τελικά ήταν καλύτερο από πριν και από πλευράς ποιότητας.
Επομένως η κάθε αλλαγή δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι πονηρό, χωρίς να το αποκλείει κιόλας.
-
Δεν ήθελα να το πω αλλά τον ανέφερε τελικά και ο deep,
-
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nickolas_s2k
δηλαδη θα ειναι ευχαριστημενος με 30 Κ ??
https://pho5.scar.gr/3041/3041483_0_n.jpg
-
Σα λιγα μου φαινονται τα 30Κ Νικο..Βασικα εγω αλλο πιστευω οτι παιζει..ο τυπος ΔΕΝ το πουλαει..η γυναικα του ομως του λεει ''αγαπη μου πουλα το να παρουμε ενα αλλο μεγαλυτερο να χωραει και τη μαμα μου οταν θα πηγαινουμε ταξιδια'' :):).. προκειμενου λοιπον να αποφυγει και τη γκρινια και να κρατησει και το m roadster με τον s54 το βαλε αγγελια 35Κ οντας σιγουρος οτι δεν θα το αγορασει κανενας..ετσι με ενα σμπαρο 2 τριγωνια..πονηρος ο Δημητριος...απο την αλλη ομως ετσι και παρει απο καναν μεθυστανα 35Κ θα ναι και ο πρωτος μαγκας!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nickolas_s2k
Αυτο πουλιόταν πολλά χρόνια στα 35 με 40 χιλιάρικα, με 700000 χλμ νομίζω
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Christos 330
απλυτο καμια 10ετεια πολυ καιρο πεταμενο πρεπει να ειταν. σπασμενη οθονη ναβι αμερικανικο αυτοκινητο. οτι ναναι :thumbsdown: εχει και book service απ την αντιπροσωπεια Αμερικης μαλλον εννοει.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
gyiama
απλυτο καμια 10ετεια πολυ καιρο πεταμενο πρεπει να ειταν. σπασμενη οθονη ναβι αμερικανικο αυτοκινητο. οτι ναναι :thumbsdown: εχει και book service απ την αντιπροσωπεια Αμερικης μαλλον εννοει.
Ξερεις γιατι κοιταω τιμες απο cs !!!
:whistle::whistle::whistle: . . .
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Christos 330
χρηστο με κατι ψηλα παραπανω γνησιο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3065395/
-
...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Andri
Αλλαξε ιδιοκτητη και ξαναπουλιεται.
Εδωσε ανταλλαγη ενα Μ3 Ε46 cabrio με πολυ λιγα χλμ και πηρε αυτο και το πουλαει και αυτο.Το Μ3 Ε46 το πηρε γνωστος και ειναι αψογο.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
hades7
Οοοοο τι μου θύμησες τώρα...
Μοιάζει πολύ με του Λούρμπα που το κλέψανε ένα φεγγάρι...:shok:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
hades7
ωπ, αυτο το αμαξι το εχω δει στην περιοχή αρκετες φορες παλιοτερα.
τρελο ρασπ, πολύ καθαρό και τραχύ.
φοβερος ηχος.
-
Αμάν! :shok:
Έτοιμα να σπάσουν το ψυχολογικό φράγμα των 30Κ τα Ε92 Μ3. :thumbsup:
-
Το μετατροπη απο 316 δε μου γεμιζει και πολυ το ματι... Η ειναι γνησιο και δηλωθηκε 316, αλλιως ειναι παλι γνησιο και χτυπηθηκαν νουμερα στο θολο απο 316 επειδη παλιοτερα εκανε φτερα σαν γνησιο...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Nikos!
Αμάν! :shok:
Έτοιμα να σπάσουν το ψυχολογικό φράγμα των 30Κ τα Ε92 Μ3. :thumbsup:
Νίκο έχει πουληθεί και στα 29Κ Μ3 Ε92..
Το θέμα είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται το αμάξι..
Θέλει ψάξιμο!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
stef
Νίκο έχει πουληθεί και στα 29Κ Μ3 Ε92..
Το θέμα είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται το αμάξι..
Θέλει ψάξιμο!
Καλά κι αυτή εκεί και ίσως πιο κάτω πουληθεί, αλλά δεν εννοώ αυτό.
Εννοώ αναγραφόμενη τιμή αγγελίας.
Έχουμε δει τιμές sub-30s?
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
STREETRACING
Γιάννη φαίνεται πολύ καλό όντως!
Είναι και από τα αγαπημένα μου χρώματα!!
-
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3063945/
Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Α-Ρ-Α και σε πολύ καλή τιμή..... :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
-
-
απ'το 320 στο λεον ρε βασιλη???? καταντια απολυτη χιχιχι!!!!
-
Τι εγινε βγαλανε καναδεζες σεατ :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
https://pho8.scar.gr/3061/3061067_2_b.jpg τρατζικ!!!!
Το 93αρι Βασιλη καλο αλλα αργο η' αλλιως καλο αλλα βαρυ!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Vassilis ///M
Δες η πόρτα πόσα ηχεία έχει....:hystericalbs1::hystericalbs1:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Bazil Van Sinner
Το 92αρι (320) με 1το στάδιο καλά πάει πάντως έχω ακούσει...:whistle:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Andri
Το 92αρι (320) με 1το στάδιο καλά πάει πάντως έχω ακούσει...:whistle:
Το coupe KAI με 1ο σταδιο,πιστευω πως ναι!Με 93αρι 3λιτρο εκανα και 2 γυρες στο Ring,για 271hp ηταν παλι βαρυ.Γι'αυτο λεω για το 2λιτροthumb
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Bazil Van Sinner
Το coupe KAI με 1ο σταδιο,πιστευω πως ναι!Με 93αρι 3λιτρο εκανα και 2 γυρες στο Ring,για 271hp ηταν παλι βαρυ.Γι'αυτο λεω για το 2λιτροthumb
Δεν ξέρω για 93αρι ....πιστεύω καλά πάει πάντως.... τώρα αν έχεις συνηθίσει σε κανένα Μτριο...λογικό να σου φαίνεται αργό thumb
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Andri
Δεν ξέρω για 93αρι ....πιστεύω καλά πάει πάντως.... τώρα αν έχεις συνηθίσει σε κανένα Μτριο...λογικό να σου φαίνεται αργό thumb
Μακαρι να ειχα μιτριο,εχω 2,2 46αρι και ειναι πιο γρηγορο απο το3,0 το 93.Το 93 εχει 1700κιλα με την αναδιπουμενη οροφη και ειναι στα μειον του!!!!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Bazil Van Sinner
Μακαρι να ειχα μιτριο,εχω 2,2 46αρι και ειναι πιο γρηγορο απο το3,0 το 93.Το 93 εχει 1700κιλα με την αναδιπουμενη οροφη και ειναι στα μειον του!!!!
Τόσο πολύ το ρίχνει? δεν το ήξερα...εμφανισιακά πάντως είναι έρωτας ....
-
1999 BMW Z3 3.2L M Coupe!
-
μας γ%μησες την ψυχολογία τώρα....
-
Και από τιμή....? άψογο! χτύπα το Σταμάτη ...
-
Δεν μπαίνει Ελλάδα αυτό με τίποτα.
Δυστυχώς είναι "παλαιάς" τεχνολογίας και θα κοστίσει οσο ενα Μ3Ε92 για να ταξινομηθεί.
Είμαι λιγο δυστυχισμένος.... :crying:
-
Αν το πάρεις μόνο για πίστα?:whistle: