Φίλε πάρε powerflex.....και εισαι εντάξει......εγώ τα φοράω 13 χρόνια χωρίς προβλημα κανένα!
Printable View
καλησπερα.Εχω μια ε36 του 93 μοντελο.Πριν 4 μηνες το αμαξι βγαινοντας απο το παρκινγκ εσβησε και δεν ξαναπηρε μπροστα.Η μιζα λειτουργουσε κανονικα.
Εφερα καποιους "φιλους" μηχανικους και μου ειπαν οτι πρεπει να παει το αμαξι μεσα στο συνεργειο για να το ψαξουν και να δουν τι εχει.
Οταν τους ρωτησα "2 ηρθαν συνολικα" για το κοστος και οτι δεν ημουν διατεθειμενος να πληρωσω κανα 500αρι για να το φτιαξω μου ειπαν οτι δεν θα βγει τοσο αλλα περιπου στα 300ευρω.
Απο την απαντηση τους καταλαβα οτι ειδη ειχαν βρει το προβλημα απλα δεν ηθελαν να πουν κατι παραπανω και δεν επεμεινα.
Ζητησα βοηθεια απο τον γειτονα μου που εχει ενα παλιο φιατ ουνο το οποιο εχει κανει φυλλο και φτερο αρκετες φορες και μου ειπε οτι θα το παλεψουμε μαζι.
Βεβαια επειδη δεν υπηρχε σαλιο το αμαξι εμεινε οπως ειπα 4 μηνες στο παρκινγκ ακινητο και τωρα την μεγαλη εβδομαδα εγινε το κονε με τον γειτονα.
το πηραμε βημα βημα.Εξετασαμε τα μπουζι και ειδαμε οτι δεν εδειναν σπινθηρα οποτε εξετασαμε το πιο απλο τον πολαπλασιαστη ο οποιος ηταν τελικα οκ.μπαταριες και τα ευκολα ηταν οκ.Οποτε αρχισα να ψαχνουμε για καποιους αισθητηρες και εκει ανακαλυψα τον αισθητηρα στροφαλου.
Πηραμε εναν καινουριο οχι γνησιο με κοστος 60 ευρω τον βαλαμε επανω σπινθηρα εβγαζε μπροστα δεν επαιρνε αλλα ηταν ενα πολυ θετικο βημα.Βγαλαμε τον εγκεφαλο και διαπιστωσαμε οτι ειχε καει ενα εξαρτημα(μας βοηθησε ενας φιλος του ηλεκτρολογος που του τον πηγαμε για εξεταση).ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 8 ευρω (στο συνεργειο θα λεγανε οτι βαλανε αλλο εγκεφαλο και θα τον χρεωνανε 100).Το αμαξακι μου επιτελους το ακουσα να μιλαει.
Παμε τωρα στο καινουριο προβλημα που εχει παρουσιαστει πιθανοτητα λογο μεγαλης ακινησιας.
Στην πρωτη καθημερινη προσπαθεια για να παρει μπροστα
φτυνει αιμα και οταν παρει κανει σαν μοτοσακο.Αν το σβησω και οι επομενες προσπαθειες ειναι σχετικα δυσκολες,δηλαδη θελει η μιζα να γυρισει 3-5 δευτερολεπτα.
Στα σταματηματα ο ηχος της μηχανης ειναι μια χαρα αλλα οταν παω να ξεκινησω θελει λιγο παιξιμο ο συμπλεκτης γιατι κανει σαν να ειναι μπουκομενο και παει να σβησει.
Γενικα στις χαμηλες στροφες και στα ξεκινηματα υπαρχει προβλημα,αν αρπαξει και μετα δουλευει κανονικα.
συγνωμη για το σεντονι ειναι το πρωτο μου μυνημα
χρονια πολλα και καλη ανασταση σε ολους.
Maf μου μυριζεται ξεκουμπωσε τον και δοκιμασε
Ναι κ μένα για Maf μου κάνει. Οι πιο συχνές δυσλειτουργίες του Μaf συνήθως αυτές είναι.
Αν μπορείς βρες έναν άλλο κ δοκίμασε τον.
Αν δε βρείς έχω φυλάξει κ εγώ τον δικό μου απο το 316. Οτι θελήσεις πες μου.
Εμενα το 36αρι οταν εκανε ακριβως το ιδιο ηταν τρομπα βενζινης.
Έχω το κλασσικό πρόβλημα όπως το 99% από τα 36άρια με το πλαστικό κάτω από το παρ μπριζ που έχει ξεραθεί και έχει σπάσει σε 10.000 σημεία... Λέω να το αλλάξω για να μην δείχνει έτσι άσχημα... Ξέρει κανείς τιμές στο περίπου, αντιπροσωπεία, κλπ??? Για να μην με πιάσουν και τον κ**ο...