Αρχικό μήνυμα απο
Driver M
Παίρνοντας αφορμή (χωρίς να απευθύνομαι σε καμία περίπτωση προσωπικά) από τα ποστ του Στάθη και του Πάνου, θέλω απλά να πω πως όταν κάποιοι φώναζαν (δεν θα βάλω τον εαυτό μου μέσα για να μην τεθεί θέμα περιαυτολογίας) πως οι νέες συμβάσεις είναι αισχρές και προδοτικές και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη διάλυση της χώρας, κάποιοι έλεγαν πως μόνο οι ξένοι θα μας σώσουν και πως ή υπογράφουμε χωρίς καμία διαπραγμάτευση (φιατί υποτίθεται πως ο δανειζόμενος δεν έχει καμία διαπραγματευτική ισχύ) ή βγαίνουμε από το ευρώ και γινόμαστε Ουγκάντα.
Ο Καζάκης φυσικά τα έλεγε όλα αυτά σε βίντεο που είχα ανεβάσει προ καιρού, όπως και ορισμένες παρατάξεις του κοινοβουλίου, αλλά δεν τους έπαιρνε σχεδόν κανείς στα σοβαρά.
Σε λίγους μήνες όμως θα έχουν δικαιωθεί πλήρως.
Το έχω ξαναπεί όμως και θα το ξαναπώ, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.
Τα μέτρα που ετοιμάζουν (χτες άκουσα για τριπλασιασμό του φόρου στις ακίνητες περιουσίες και άλλα πολλά) θα σκοντάψουν στην πράξη, γιατί είναι άδικα και ορισμένα παράφορα αντισυνταγματικά και αυτούς που συγκυβερνούν σήμερα θα τους φάει το σκοτάδι στις επερχόμενες εκλογές.
Όταν το πείραμα ξεφύγει από το εργαστηριακό περιβάλλον γίνεται ανεξέλεγκτο.
Και το πείραμα της Ελλάδας έχει ξεφύγει προ πολλού, είναι απλά ζήτημα χρόνου να γίνει ανεξέλεγκτο.