ελα Αρη στο βρηκα,σε ουδετερο ειναι το 99
https://www.youtube.com/watch?v=bw4t...eature=related
Printable View
ελα Αρη στο βρηκα,σε ουδετερο ειναι το 99
https://www.youtube.com/watch?v=bw4t...eature=related
Έκτοτε ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει στο Παλέρμο τη Γιουβέντους με1-2, για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Μια νίκη, που πάλι δεν είχε αντίκρισμα,καθώς είχε προηγηθεί η ήττα με 1-3 στο ΟΑΚΑ. Η «Γιούβε» είναι ηομάδα που έχει αντιμετωπίσει περισσότερες φορές (8 συνολικά) οΟλυμπιακός και ξυπνά άσχημες μνήμες. Από το γκολ του Κόντε στο 85Ά(1-1) που κόστισε τον αποκλεισμό από τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ,μέχρι και την εφτάρα στο Τορίνο (7-0), το 2003.
Αναλυτικά όλα τα ματς του Ολυμπιακού με ιταλικέςομάδες:
1959 60Ά Ολυμπιακός Μίλαν 2-2, Μίλαν Ολυμπιακός 3-1(Πρωταθλητριών)
1967 68Ά Ολυμπιακός Γιουβέντους 0-0, Γιουβέντους Ολυμπιακός 2-0(Πρωταθλητριών)
1972 73Ά Ολυμπιακός Κάλιαρι 2-1, Κάλιαρι Ολυμπιακός 0-1(ΟΥΕΦΑ)
1979 80Ά Νάπολι Ολυμπιακός 2-0, Ολυμπιακός Νάπολι 1-0(ΟΥΕΦΑ)
1990 91Ά Ολυμπιακός Σαμπντόρια 0-1, Σαμπντόρια Ολυμπιακός 3-1(Κυπελλούχων)
1998 99Ά Γιουβέντους Ολυμπιακός 2-1, Ολυμπιακός Γιουβέντους 1-1(Τσάμπιονς Λιγκ)
1999 00Ά Ολυμπιακός Γιουβέντους 1-3, Γιουβέντους Ολυμπιακός 1-2(ΟΥΕΦΑ)
2003 04Ά Ολυμπιακός Γιουβέντους 1-2, Γιουβέντους Ολυμπιακός 7-0(Τσάμπιονς Λιγκ)
το ματς που σου λεω ηταν Φεβρουαριο η Μαρτιο του 99
https://www.youtube.com/watch?v=NrqdbLcKnb4
κ αυτο πολυ καλο ματς..αλλη μια απο τις επικες αναμετρησεις του οσφπ με την μεγαλη κυρια..
καλως τον "ηδονοβλεψια" κι ας αργησε...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
να σε δω τι ομαδα θα γινεις οταν θα διαλυθει ο πανλαγοτιακος...
εγω θα στεναχωρεθω παντως... τετοιο πελατη που θα ξαναβρω...? :hystericalbs1::hystericalbs1:
Ωραια ξεκινησαμε παλι φετος... τα κορακια παλι πρωταγωνιστες θα ειναι...
Ανθρωπος του εμποριου εισαι ξερεις πολυ καλα ποιος ειναι ο πραγματικος πελατης αλλα και ο λαγος(κορυδαλλο-πατησσια...)
Κατα τ αλλα δε μπορω να πω,φροντισατε ολοι για την φθινοπωρινη(χειμωνα δε προκειτε να πιασετε ουτε φετος)ψυχαγωγια μας τις τριτοτεταρτες..Οπως ειθισται καθε χρονια θα γινετε παλι ο καρναβαλος της ευρωπης..!
ρε φιλαρακο, πραγματικα δεν εχετε το θεο σας οι λαγοι...
εχεις μια διαλυμενη ομαδα, χωρις διοικηση, χωρις προπονητη, χωρις παικτες, χωρις μεταγραφες, χωρις, χωρις, χωρις...
παντου γινεσαι περιγελος, η μια φαπα πεφτει μετα την αλλη, οσοι δεν γελανε θλιβονται και, ερχεσαι να μας πεις οτι θα διασκεδασεις τις τεταρτοπεμπτες με τον καρναβαλο της ευρωπης.
τον καναρναβαλο ή ευρωμπΕο, ή πρεσβη, τον ειδαμε φιλε μου...
διασυρθηκε απο πολυ μικροτερες ομαδες και αποκλειστηκε πριν ακομα μπει σεπτεμβρης...
ψυχαγωγησου λοιπον καλυτερα με την αξιολυπητη πορεια της ομαδας σου εκει που την καταντησαν ο μητερας, ο μπενο, ο καβουριας και τα στρουμφ...
κατσε στον καναπε σου να απολαυσεις τα ντερμπι με τον αστερα τριπολης, τον ατρομητο και την κερκυρα γιατι εκει ειναι η δυναμικη σου φετος...:original:
Manchester Utd - Arsenal = 8 - 2....Τί κατάντια είναι αυτή???
Καντε ησυχια ρε σεις. Παιζεται το ντερμπυ στη κερκυρα.
Αφού σας δίνουμε δικαιώματα να τα λέτε αυτά... καλά να μας κάνετε.
ΥΓ. Για μια χρονιά (φέτος μόνο) ναι τρώμε φάπες και ναι είμαστε ότι άλλο μου πεις... Αλλά εσείς έχετε τα πρωτεία δεν σας φτάνουμε ούτε στο μικρό σας δαχτυλάκι.
Ο ευρωφάπας γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες ποιος είναι και επίσης γνωρίζουν ακόμη καλύτερα ποιος έχει κάνει πορεία στην Ευρώπη.
Φιλικά Χρήστος
Σούπα μουπες τρέχουμε τρεχετε παπαρολογια δίχως τελος ένα θρεντ ανοίχτηκε να πειραζουμε ο ένας τον άλλον να γελάμε και πάμε να το κάνουμε κολο
Στον ΠΑΟ είμαστε ομάδα πολύ υψηλών στόχων . Μιας και τελικό champions leaNgue δε θα πάμε όσο υπάρχει Μπαρτσα και Μαντσεστερ αποφασίσαμε ότι είναι ποιο σωστό ν΄απαλλαγουμε νωρίς από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και να συγκεντρωθουμε στο μέγιστο θεσμό αυτό του Ελληνικού πρωταθλήματος μιας και δεν έχουμε ανάγκη ούτε τα ψίχουλα της uefa. Θα δείτε τι σας περιμένει φέτος απ΄ τους παικταραδες μας .
αντε τυχεροι το πηρατε το ντερμπι...
με πεναλτακι βεβαια... ;)
Παρολ΄αυτα θα είναι ένας μακρύς και κρυος χειμώνας μιας και πουλησαμε το παλτο μας , α.κ.α Τζορβας.
(Το Μπεναλτι ήταν κανονικό βάση κανονισμού)...μη μας αδικειτε με το καλημέρα.
καπως αυστηρο το ειδα, αλλα ας πουμε οτι ητανε... θα μας πουνε και οι ειδικοι το βραδυ...
Έκλεισε κι ο Μακούν.
Γιατί δε μας το δίνουν από τώρα το πρωτάθλημα ρε γαμώτο και να παίζουμε μόνο στο champions league?
Έτσι κι αλλιώς τόσο τραγικοί που είναι οι υπόλοιποι δεν έχει ενδιαφέρον, βλέπω μέχρι τα Χριστούγεννα να έχει κριθεί το πρωτάθλημα.
Τι να λέμε τώρα, Ολυμπιακός φέτος είναι μάλλον η καλύτερη ελληνική ομάδα ever!
Πανηγυριτζιδικος προγραματισμος ξέρεις ότι πονας σε αυτήν την θέση και περιμένεις 15 μέρες πριν το ch.l να την καλύψεις όπως Χρόνια περιμέναμε απο το θείο να φέρει στόπερ της προκοπής.πήραν ένα σκασμο λεφτά απο την συμμετοχή στους ομίλους και κοιταν πως θα ξοδέψουν τα πιο λίγα και κατα ανάγκη μετα απο πίεση του κόσμου.τα μοναδικά αρρωστακια που πονανε ο καθένας για την ομάδα του είμαστε εμείς οι φίλαθλοι οι εκάστοτε πρόεδροι κοιτάνε να παντελονιασουν φρέσκο μαρουλι anyway καρφι δεν μου καίγεται θα πηγαίνω οπότε μπορω θα βλέπω τη φανέλα που με φτιάχνει και θα αναπολώ cult προέδρους του παρελθόντος ρινγκο σμαραγδιας περουκας τιγρης ταμπι και άλλοι που με τα πρακτεα τους και τα λεγόμενα τους τουλάχιστον με έκαναν και γελαγα
Nαι γιατί κατά τ'άλλα σε ρόστερ είμαστε μια η άλλη και θα το πάρουμε λόγω των παραρτημάτων.
Ε ρε όσο σκέφτομαι τι επίθεση έχουμε (Μιραλάς, Πάντελιτς, Τζεμπούρ) και θέλουμε και άλλους (Ιακουίντα) και ο τρίφυλλος είναι με τον επιθετικό τον αντι-Σισέ της Β' Ισπανίας και τον άλλο που σε 5 χρόνια άλλαξε 7 ομάδες κι έπαιζε στους Άραβες.
Να μην πω για τις άμυνες με τον Λουκά και την παρέα του που σε 4 ευρωπαϊκά παιχνίδια με ανύπαρκτες ομάδες έφαγαν 9 γκολ!
Ναι αλλά τώρα έχουμε κι άμυνα...
Φίλοι Παναθηναικοί, νομίζω πως για φέτος, ο πλέον κατάλληλος τίτλος του thread για μας θα ήταν : "Ποδοσφαιρικα, αθλητικα, οπαδικα και αλλα... Σαιζλονγκ 2011-2012"
:p:D:D
ρε gayρουλη εγω φετος μετα απο 15 χρονια εκανα τη πατατα μου στην ευρωπη,επαιξα σαν ολυμπιακος και αποκλειστικα..και φυσικα θα διασκεδασω και φετος το χειμωνα με τη παροδοια του οσφπ ειναι κλασσικη αξια χρονια τωρα.Οποτε κοιτα να παρεις και φετος το βρωμικο πρωταθληματακι σου,κοιτα απο δεκεμβρη που θα τον εχεις φαει κλασσικα στην ευρωπη, να λες"ολα για το τιτλο" και το παραμυθι συνεχιζεται...
Οσο για την ομαδα εκει που την καταντησαν αυτα τα λαμογια καλυτερα να εβγαζε μπροστα ολη την ομαδα των νεων(γιατι εμεις εχουμε και ακαδημιες και νεους) παρα αυτα τα δευτεροτριτα που υπο αλλες συνθηκες ουτε σα καθαριστριες στη παιανια δεν θα ερχοντουσαν..Δε περιμενω τιποτα ιδιαιτερο παρολα αυτα, και απο αυτη τη δοκιμασια περιμενω να βγει κατι καλο..
Αυτα.:original:
Έχω μια απορία απευθυνόμενη προς άπαντες φιλάθλους και οπαδούς ..... εχει παει ποτέ κανείς σε υποδοχή νεοαφιχθεντος αστερα σε αεροδρόμιο η έξω απ´τα γραφεία της ΠΑΕ ωπου το αστέρι έχει παει για τις υπογραφές ; Γιατι πανε και ξελαρυγγιαζονται και πετάνε καπνογονα κλπ ; Ουτως η άλλως το αστέρι έρχεται για να μείνει ....!!!!
ανεβαινουν οι πωλησεις με τις φανελες τους Νικο για αυτο τους στελνουν τα λαμογια οι προεδροι και οι συνδεσμιτες μπας και κανουνε τζιρο .
https://www.youtube.com/watch?v=XZwBIUzN2LE&feature=related
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Λοιπόν......πάμε.....ακούμε δικαιολογίες......τι έφταιξε ; Μεχρι και παιχτη απέβαλε ο διαιτητής μήπως και.....αλλά τζιφος....
καλως το βγενο...
τι κανει ο μητερας, τα παιδια, ολοι καλα?
Εγώ από τα λίγα που ξέρω,
1. Μου άρεσε η αντικειμενικότητα του Σωτηρακόπουλου. Απλά άπαιχτος.
2. Ο Μιραλάς νόμιζε πως παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
3. Πρέπει να χει παιχνίδια ο θρύλος στα πόδια του για να χάνει με μεγαλύτερο σκορ απ το 1-0
4. Οι οπαδοί απτόητοι στις κερκίδες, έτσι κι αλλιώς ξέρουν το προδιαγεγραμμένο, ότι στόχος είναι να μπούν σε όμιλο του ουέφα.
Σίγουρα άλλη μια αξιοπρεπεστατη εμφάνιση......
Ίσως η χειρότερη εντός έδρας εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Ch. League.
Εντελώς ανέτοιμη η ομάδα με τεράστιο πρόβλημα στο κέντρο και στη δημιουργία παιχνιδιού.
Ελπίζω η κατάσταση να βελτιωθεί μήπως και καταφέρουμε κάτι μιας και τα πράγματα πλέον είναι πολύ δύσκολα για πρόκριση στην επόμενη φάση...
Μαθημα πρωτο!!!
Πως κανουμε πασουλες στα 4 μετρα !!
Συμπαρησταμε παντα στον φιλοδοξο ολυμπιακο
Αντε και του χρονου με υγεια