απο που εισαι φιλε?
Printable View
Nα μην ξεχνιομαστε . . . . . .
Ελπιζω να ακουλουθησουν κι'αλλοι . . .
10 % στα λαστιχα . . .
10 % στις ζαντες . . .
10% στα αμορτισερ-ελατηρια . . .
Δωρεαν πλυσιμο . . .
Δωρεαν αμορτισερομετρηση . . .
Δωρεαν φρενομετρηση . . .
Δωρεαν τζογομετρηση . . .
Δωρεαν ελεγχος ευθυγραμμισης . . .
Αυτα τα λιγα . . .
Παμε παιδια οτι μπορει ο καθ'ενας μας . . .
Καλο θα κανουμε . . .
γεια σου χρησταρα με τις προσφορες σου:!!!
εγω κατασκευαζω εξωτερικα κουφωματα,γκαραζοπορτες,σι τες και γενικα οτι εχει σχεσει με κατασκευες αλουμινιου-pvc.οποιος θελει καποιες πληροφοριες ειμαι εδω.
αποστολη σε ολη την ελλαδα
Οποιος χρειαζεται βοηθεια στο γεωπονικο παν/μιο αθηνων κατι μπορω να κανω.
Η μητερα μου ειναι ζωγραφος/γλυπτης , οποτε αν χρειαστει καποιος απο τεχνη κ ενδιαφερεται ας μου πει.
https://img268.imageshack.us/img268/4674/p2240022.jpg
https://img231.imageshack.us/img231/1048/p2240025.jpg
https://img39.imageshack.us/img39/6346/pa030097.jpg
https://img268.imageshack.us/img268/753/pa160135.jpg
Απο μενα..ακομα φοιτητης οποτε αχρηστος!! Οταν τελειωσω τα ξαναλεμε!
Συναδελφεεεεεεεεεεεεεεεεε
σε οτι μπορω και εγω να βοηθησω, εδω ειμαι...........
ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ
Κ.Τ.Ε.Ο.-μεταβιβάσεις (αυτο-μοτο)-έκδοση πινακίδων-αναθεωρήσεις και αλλαγές διπλωμάτων-αλλαγές κινητήρων και χρωμάτων-άδειες έλξης-μελέτες μηχανολόγου. Το τηλ. μου είναι 6936-583082 Θωμάς, όλες τις ώρες. Εγγυημένο αποτέλεσμα.....................
οτι να ειναι, οπως και να ειναι (καταλαβατε τί εννοω)
Κανά κονέ ρε παιδιά στο ΤΕΙ στην Πάτρα παίζει?
Εγώ προς το παρόν δεν μπορώ να βοηθήσω κάπου.
καλο ειναι οι ελευθεροι επαγγελματιες να δηλωνουνε την περιοχη που διαμενουν και εργαζονται ωστε να ειναι πιο χρηστικες οι πληροφοριες
Εγω με την σειρα μου μπορω να βοηθησω σε οτι εχει να κανει σχεση με
1) κινητη τηλεφωνια software hardware ανταλλακτικα πωλησεις
2) ασφαλιστικες και χρηματοκοικονομικες υπηρεσιες (ασφαλειες ζωης πυρος αυτοκινητα νοσοκομειακα κτλ
3) οτι εχει να κανει με καφε και αλκοολ (fredo cuba libre smoothies κτλ)
4) τσιπαρισματα σε playstation 2
και γενικα μπορει ειμαι ο ανθρωπος σας σε πολλα....
24/7 στην διαθεση σας
εδρα: οπου ξημερωσει!!!
(Σερρες - Αθηνα)
θα ηθελα να ευχαριστησω και απο εδω το θανο, διοτι οχι μονο με βοηθησε, αλλα κυριολεκτικα με εσωσε. οχι μια, οχι δυο, αλλα τρεις φορες!thumb
ευχαριστω πολυ θανο για ολα και απο εδω, και φυσικα επιφυλάσσομαι....!
πραγματικα τα φορουμ μπορει καμια φορα να μας πικραινουν, αλλα και πολλες φορες μας ανοιγουν νεους δρομους, να βρουμε φιλους και ανθρωπους που λογω αποστασεως δεν θα μπορουσαμε να γνωριστουμε.
ενα μεσο που αν το χρησιμοποιησουμε σωστα, εκμηδενιζει αποστασεις, διαφορές, αντιθεσεις...
με την ευκαιρια αυτη λοιπον, να σας ευχαριστησω ολους αλλη μια φορα, για τη συμμετοχη σας και τη βοηθεια σας στη διαμορφωση της μικρης -αλλα σημαντικης για ολους μας- κοινοτητας του bmwfans.
Οικοδομικές Επιχειρήσεις
Μελέτες - Επιβλέψεις - Κατασκευές
Πωλήσεις Διαμερισμάτων
Αρχιτέκτονες - Πολιτικοί-Μηχανολόγοι Μηχανικοί
*Προσοχή! Όλα τα διαμερίσματα προσφέρονται με άνετες κλειστές θέσεις στάθμευσης, εύκολα προσβάσιμες από χαμηλωμένα BMW!
λοιπον εγω καθηγητης μουσικης ειμαι...αλλα και οικονομολογος.
αν θελετε τα παιδια σας να μαθουν κιθαρα η πιανο η ανωτερα θεωρητικα...εδω ειμαι.επισης οσοι στελνουν ηδη τα παιδια τους σε ωδειο αλλα,λογικο ειναι,δεν εχουν και πολυ φωτισμενη γνωση του τι γινεται και χρειαζονται (xenon) φωτισμο,εδω ειμαι.
οσο για το οικονομικο.....τι οικονομικο τετοιες εποχες...ποιος εχει ορεξη για πειραματισμους με τα χρηματα???
Εγώ πάλι είμαι Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, Δομοστατικός, με MSc στην εδαφομηχανική, τις θεμελιώσεις και την τεχνική σεισμολογία (Imperial College). Μια από τα ίδια και ο αδερφός μου.
Έλεγα να κάνω καρριέρα στο εξωτερικό αλλά ο έρωτας και το Τεχνικό Γραφείο του πατέρα μου (περιοχή Παπάγου) με έφεραν πίσω. Από το 1999 ασχολούμαι με ιδιωτικά έργα (άδειες, επίβλεψη).
Ο,τιδήποτε χρειαστείτε, pm me! Θα χαρώ ειλικρινά να βοηθήσω.
Λοιπον,εγω ειμαι φοιτητης(τμημα ναυτιλιακων σπουδων Πειραια) αλλα δουλευω και ως πωλητης στη δουλεια της μανας μου...Απορρυππαντικα-χαρτικα-πλαστικα και οτιδηποτε αλλο χρειαζεστε!!!Τροφοδοσιες καφετεριων,εστιατοριων,(σε σπιτια αμα θελετε σε πολυ καλες τιμες),ξενοδοχειων κτλ...!!!!Θα χαρω να βοηθησω οπου μπορω!!!:thanks:
εγω δεν νομιζω να μπορω να σας φανω χρησιμος:th_Laie_67-1: δυστυχως ειμαι και εγω ενας απο τους πολλους δημοσιους υπαλληλους
Μάλλον και εγώ δεν θα φανώ χρήσιμος,μιας και είμαι στα Χημικά των Ελληνικών Πετρελαίων,και ασχολούμαι με την παραγωγή,του Υδρογόνου,Καυστικής,Υδροχλ ωρικού οξέως,Υποχλωριόδες νατρίου,και άλλων χημικών....
Στο θρεντ εριξα μια γερη σκουπα ,γιατι ειχαμε ξεφυγει εντελως! Θερμη παρακληση προς ολους, το παρον Θρεντ να μεινει ''καθαρο'' για την δικη σας καλυτερη εξυπηρετηση!
Τα τελευταία 15 χρόνια, ασχολούμαι με λεβητοστάσια αλλα & τα ''παρελκόμενά'' τους... Καυστηρατζής και για να μην μακρηγορώ.....
Αυτονομίες, Κεντρικές μονάδες, Αερολέβητες, Συντηρήσεις & καθαρισμούς καλοριφέρ, Ανταλλακτικά [οχι αυτοκινητων], Πυρασφάλειες λεβητοστασίων.
Σε οοοοοο,τι μπορω να φανώ χρήσιμος, pm... Μπάμπης
εγω πιστευω οτι μπορω να σας φανω χρυσιμος σε οτι εχει σχεση με Η/Υ , αναβαθμισεις επισκευες ,οπτικοακουστικα συστηματα (projectors ,home cinema,στησιματα -μελετη χωρου -οργανωση εξοπλισμου), και αναβαθμισεις χαρτων GPS bmw απο ε46 εως Ε92 BUZZINES - HIGH - PROFESSIONAL - MK1-MK2-MK3-MK4
pm me!
ARCOS.
Aσχολητε κανενας με πισινες ??
ΑΥΤΟΙ....
https://www.ekathimerini.gr/4dcgi/_w...06/2010_405144
:hystericalbs1::th_Laie_67-1::hystericalbs1:
γιαννη στειλτους απο το ΓΙΑΝΝΗ μια βολτα να το βοηθησουν το παιδι... :whistle::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: