Ενας ενας παιδια.
Ολους θα σας περασω μια :p
Printable View
Ενας ενας παιδια.
Ολους θα σας περασω μια :p
Ναι.jailbreak toor.
Σα τη παττυ θα κανω και συναυλιες!!!
Ενας ενας παιδια...καντε ουρα απο πισω μου
εσενα θα σε αφησω λιγο να κανουμε ενα συγκριτικο με τον τουρμπισμενο μολις ερθει και μετα θα σε φτιαξω.
Λιγο εμεινε.
μαλλον το θεμα με το μσν δεν σε ταρακουνησε... καθυστερησε με εσυ και αλλο, και θα δεις!!! ενος κακου ... μυρια επονται
Πηγή: www.in.gr
Μια εφαρμογή για το iPhone που καθοδηγεί τους πιστούς στο μυστήριο της εξομολόγησης κυκλοφόρησε με τις ευλογίες της Καθολικής Εκκλησίας στις ΗΠΑ.
Η εφαρμογή Confession (εξομολόγηση) δεν μοιράζει ψηφιακά συγχωροχάρτια, προσφέρει όμως μια «εξατομικευμένη εξέταση της συνείδησης του κάθε χρήστη».
Περιλαμβάνει για παράδειγμα λίστες με αμαρτήματα και ατοπήματα για να γνωρίζει ο χρήστης αν μπορεί να έχει τη συνείδησή του καθαρή.
Όπως αναφέρει το Reuters, το Confessions πιστεύεται ότι είναι η πρώτη εφαρμογή που εγκρίνεται επίσημα από εκπροσώπους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.
Η μικρή εταιρεία Little iApps που ανέπτυξε το πρόγραμμα αναφέρει ότι συνεργάστηκε με καθολικούς ιερείς, και τελικά εξασφάλισε τις ευλογίες του επισκόπου Κέβιν Ρόαντς, επικεφαλής της Επισκοπής του Φόρτ Ουέιν στην Ιντιάνα.
«Επιθυμία μας είναι να προσκαλέσουμε τους καθολικούς να ενασχοληθούν με την πίστη τους μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας»δήλωσε στο Reuters ο Πάτρικ Λέινεν, ένας από τους τρεις εργαζόμενους της Little iApps στην Ιντιάνα.
Ο Λέινεν τόνισε ότι η εφαρμογή σέβεται το πνεύμα όσων επισήμανε ο Πάπας σε ομιλία του στις 24 Ιανουαρίου, στην οποία αναγνώρισε ότι η Καθολική Εκκλησία δεν μπορεί να απουσιάζει από τον ψηφιακό κόσμο.
Ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ' διευκρίνισε επιπλέον ότι η χρήση υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι αμαρτία, αρκεί να μην οδηγεί στην αποξένωση από τον πραγματικό κόσμο.
Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών ίσως πράγματι αποδίδει: Σύμφωνα με την Little iApps, η νέα εφαρμογή ενέπνευσε έναν άνδρα να πάει να εξομολογηθεί για πρώτη φορά έπειτα από 20 χρόνια.
Και όλα αυτά, για μόλις 1,99 δολάρια.
Εδώ ένα βιντεάκι για το ώς γίνεται το σπάσιμο με greenpois0n. Το κάνει σε ipad αλλά είναι ακριβώς το ίδιο στο iphone
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=Wh0Iw47j0Tw
Τώρα, για να παίζει σπασμένες εφαρμογές χρειάζεται το appsync 4.2 όπως έγραψε ο Χρίστος πιο πάνω. Για να το εγκαταστησουμε:
Ανοίγουμε το cydia, πάμε στο manage και μετά επιλέγουμε sources. Επιλέγουμε edit και μετά add. Εισάγουμε την διεύθυνση https://cydia.hackulo.us και επιλέγουμε add source. Μετά απο το search στο cydia ψάχνουμε για το AppSync for OS 4.2 και το εγκαθηστούμε. Πλέον μπορούμε να περάσουμε οποιαδήποτε εφαρμογή σπασμένη
στρατο αν θες να κανεις καλη οικονομια στη μπαταρια χψρις να χρειαζεται να ανοιγωκλεινεις το 3G, κατεβασε το "My 3G"και στις ρυθμισεις βαλε.
-on
-on
-3g
-edge
-3g
-edge
Για θεμα στο τεσσαρι δοκιμασε τα: classified hd, elite pro hd
μετα περνα:
chatpic(σου εμφανιζει τη φατσα οποιου σου στελνει μνμ σα το msn)
cyntact(στις επαφες εχεις πλεον και εικονες στη λιστα)
fakeClockUp(επιταχυνει τα visualations του κινητου.Βαλτο στο χ3.3)
quickLock 2 (on screen button κλειδωματος για να μη κουραζεις το sleep)
Ξεκινα μ αυτα να δουμε αν θα τα βρεις και μετα βλεπουμε...
εσυ παρε ενα backup τις επαφες σου πρωτα μη στις σβησω και με κυνηγας μετα.
Καποιος αλλος τις εχασε....
θα το δοκιμασω... με τις επαφες πως μπορουμε να τις αντιγραψουμε καπου...
χρηστακο...
ποσο παιζουν τα 4αρια ? (απο αναβαθμισεις που τα πουλανε?μηπως βρουμε καποιο?)
σορυ για το οφτοπικ!
oθοραιζ τον εχεις κανει το νεο πσ?
Αν θες να αντιγραψεις τα απς απο το παλιο πσ ειναι στη "μουσικη μου > ιτουνς
Αν εχεις xp δε θυμαμαι.
Αν εχεις seven, κανε ενα sync βαζοντας windows contacts και οχι αουτλουκ.
Μεσα στα εγγραφα σου θα εχεις ενα φακελο contacts(επαφες).Εκει μεσα μετα το sync θα εχεις ολες σου τις επαφες.Καντες ενα κοπυ-πειστ σε ενα μικρο φλασακι ή σε εναν εξωτερικο σκληρο μαζι με τα απς σου και εχεις το τελειο μπακ απ!
Δεν εισαι οφτοπικ ρε βασιλη!!!!
Να υπολογισεις απο 60 μεχρι 150 κατω.
Αναλογα φυσικα αν ειναι πριν τον 12ο ή μετα.
Τα μετα τα εχουν αλλαξει καπου........
Aσχετο.Ψηνεται κανεις για ασπρο 4ρι??????
αγορα νικο εχει 20-30ε πανω απο το μαυρο.:thumbsdown:
Εγω μιλησα για convert.Απλα το διατυπωσα λαθος.
αν ψηνεται κανεις να κανει το δικο του ασπρο ας μου πει.
H καινούρια έκδοση που έρχεται στο Cydia για το WiFi Sync θα μας επιτρέπει να συγχρονίσουμε το iPhone με το iTunes χωρίς να χρειάζεται να συνδέσουμε το USB καλώδιο αλλά μόνο να βρίσκεται συνδεδεμένο στο ασύρματο μας δίκτυο.
https://www.ispazio.net/wp-content/u...icon_large.png
Ο developer της εφαρμογής αρχικά είχε αποφασίσει να κάνει διαθέσιμη την beta έκδοση μόνο σε καινούριους χρήστες που έχουν αγοράσει την εφαρμογή, ενώ αυτοί που την έχουν ήδη θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την έκδοση 1.1 η οποία δουλεύει μια χαρά.
Τώρα όμως, η beta είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες (συμπεριλαμβανομένων των παλιών) που θέλουν να δοκιμάσουν αυτή την καινούρια έκδοση. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το Cydia από το repository:
https://dl.wifisyncapp.com/apt
Θυμηθείτε ότι το καλύτερο σε αυτή την καινούρια έκδοση είναι η δυνατότητα να συγχρονίζετε τις συσκευές σας είτε μέσω WiFi αλλά και μέσω 3G και Bluetooth! Το tweak είναι ακόμα στην beta έκδοση του και η έκδοση του client διαθέσιμη μόνο για Mac, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.
https://www.ispazio.net/wp-content/u...11/02/cvkz.jpg
Η πρώτη έκδοση για Windows θα κυκλοφορήσει σύντομα. Η εφαρμογή του client δεν χρειάζεται καθόλου ρυθμίσεις αφού επικοινωνεί άμεσα με το εγκατεστημένο tweak.
πηγη:iSpazio
Υ.Γ: το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα
Με γνήσια ανταλλακτικά;
Αν ναι ...Πόσο το μαλλί;
Sent from my iPhone using Tapatalk
παντα μιλαμε για οτι καλυτερο υπαρχει Βασιλη.
Δε συμβιβαζομαι με κατι κατωτερο.
Το μαλι παει πανω κατω κανα 150ρι και η δουλεια ειναι πολυ χειρουργειο με πανω απο 30 βιδακια διαφορετικης διαμετρου.
το κιτ περιλαμβανει τα ΠΑΝΤΑ.
Aσπρο backplate, Digitizer + οθονη LCD, , ασπρο home button, εργαλεια, και το ασπρο original κουτι.
Φυσικα τα δικα σας μαυρα τα κρατατε και εδω να σημειωσω οτι οποιος μετα θελησει να τα δωσει πιανουν πανω απο 200-230ε και τα δυο.
Αν θελετε με ενοιμερωνετε το συντομοτερο.
Αν και οι περισσοτεροι με ξερετε, τονιζω οτι δε το κανω για λογους εμποριου.
Εχω μια τρελα την οποια τη πληρωνω πολυ ακριβα, πιστεψτε με.
Αυτο που θα ζητησω ειναι να χρεωθειτε τα μεταφορικα.(αν ειστε 2 μιλαμε για περιπου 10$)
Ειμαι διατεθημενος να ασχοληθω και να περασω προσωπικα τα κιτ αν φυσικα μιλαμε για 2 ατομα χωρις να ζητησω το παραμικρο για το χρονο μου.
Υ.Γ:Toυ γιαννη δε το ασπριζω γιατι με λεει κοτα.:ranting2:
Καλα για 150 ας μείνει και μαύρο
ειναι πολλα, το ξερω στρατο
απο τοτε που την εφαγες απο το 3g μου ρολλαριστα wifi ψαχνεις τον μηχανικο μου για βελτιωση....φτου σου!!!
αμα περνεις εσυ iphone για τις φωτογραφιες........
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ
Ολους σας εχει φτιαξει η κοτα η λυρατη,,,,,
Χρηστάκο εμένα που σε υπερασπίζομαι θα με φτιάξεις ;;;:th_Laie_67-1::hystericalbs1:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Samaro
Οχι ρε Γιαννη, μια χαρα παιδι ειναι !!!:th_Laie_67-1:
τι εχεις στο μυαλο σου?
τι kit και ιστοριες βαλτους απο ενα αυτοκολλητο και τελος!!!χαχαχαχα
αληθεια τα back cover ειναι ετοιμα?
Η Navigon ΅οδηγείΆ 2 εκατ. smartphones και το γιορτάζει με εκπτώσεις της τάξεως του 50%
Ευχάριστα τα νέα για τους κατόχους iPhone καθώς από σήμερα και μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2011 η NAVIGON παρέχει έκπτωση της τάξεως του 50% σε όλες τις πλήρεις εκδόσεις του MobileNavigator. Επιπλέον, μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα παρέχεται έκπτωση 25% σε όλα τα NAVIGON In App.
NAVIGON MobileNavigator
* MobileNavigator iPhone Europe στα ¤44,99 (αντί ¤89,99)
In App Purchases – Highlights
* The MICHELIN Red Guide: ¤14,99 (αντί ¤19,99)
* The MICHELIN Green Guide: ¤10,99 (αντί ¤14,99)
* Panorama View 3D: ¤6,99 (αντί ¤9,99)
By Ananiadis Vasilis
https://www.iphonehellas.gr
Παιδια σκεφτομαι να κανω jailbreak με greenpoison αλλα παλι εχω τις επιφυλαξεις μου μιας και δεν εχω ξανακανει και φοβαμαι μην κανω καμια πατατα.Εχω εναν οδηγο ωστε να προχωρησω στη διαδικασια...αν τον εφαρμοσω λετε να μην αντιμετωπισω κανενα προβλημα και να γινουν ολα οπως πρεπει ή χρειαζεται και κατι αλλο; Ευχαριστω