το πας καλα!
η μαγκια για μενα πλεον ειναι οχι να τρεχεις αλλα να κανεις οσο πιο πολυ μπορεις οικονομικη οδηγηση!
Printable View
το πας καλα!
η μαγκια για μενα πλεον ειναι οχι να τρεχεις αλλα να κανεις οσο πιο πολυ μπορεις οικονομικη οδηγηση!
17-18 λιτρα στα 100 περιπου . Εκτος πολης κυριως περιφερειακος.
BMW E34 Model:1988
1998cc.
seat leon 1600 του 2003 μοντέλο, το έχω στα χέρια μου περίπου 1,5 εβδομάδα, μέση κατανάλωση 6,8 :shok: :shok: :shok: :shok:
e46 m3 A/C αναμενο Αθηνα - Θεσσ/κη 140-160 km/h εκτος Μαλιακο, Τεμπη, Πλαταμωνα
10,9 lt/100
Επιστροφή στην Αθήνα από Μάνη.
Αυτοκίνητο: BMW120i
Απόσταση: 280χλμ που περιλαμβάνουν επαρχιακό δίκτυο+εθνική
Φορτίο: 2 άτομα με αρκετές αποσκευές και γεμάτο ρεζερβουάρ (στην αρχή του ταξιδιού)
Εξωτερική θερμοκρασία: 32-33 βαθμοί κελσίου (η διαδρομή πραγματοποιήθηκε μεσημέρι ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ)
Πίεση ελαστικών (διάσταση ελαστικών): 33psi εμπρός, 34psi πίσω (215/45/17) -> η πίεση των ελαστικών μετρημένη με τα ελαστικά κρύα, σε σκιερό μέρος και με ψηφιακό μετρητή πίεσης.
Μέση ταχύτητα ταξιδιού: 85.1 χλμ/ώρα (κανονική ταχύτητα ροής αυτοκινήτων στον επαρχιακό χωρίς ιδιαίτερη κίνηση, 110-120-140 στην εθνική)
Μέση κατανάλωση: 6.2lts/ 100km
Γιάννη, οδήγησα με σκοπό την οικονομία αλλά ταυτόχρονα και σβέλτα όπως φαίνεται και από τη ΜΕΣΗ ταχύτητα.
Προσπαθούσα να μην πατάω φρένο όπου ήταν δυνατό, να μαζεύω χλμ στην κατηφόρα, να πατώ το γκάζι σταθερά στην κατηφόρα για να αυξηθεί η ταχύτητα και να κόβω σιγά-σιγά και σταθερά στις ανηφόρες και γενικά να συμβουλεύομαι τις ενδείξεις του υπολογιστή ταξιδίου για στιγμιαία κατανάλωση.
Γενικά και πέρα από το χθεσινό νούμερο κατανάλωσης, 7lts/100km είναι ένα πολύ ρεαλιστικό νούμερο για σβέλτο ταξίδι και 8lts/100km για ταξίδι σε αρκετά γρήγορους ρυθμούς (!)
1.6+18άρες+αυτόματο κιβώτιο πρέπει να είναι ενεργοβόρος συνδυασμός! -> σίγουρα όμως θα τον ευχαριστιέσαι κάποιες φορές, ιδιαίτερα λόγω αυτόματου κιβωτίου!!
ο καλυτερος υπολογισμος μεσης καταναλωσης ειναι πηγαινε-ελα σε ενα ταξιδι..και οχι μονο το πηγαινε ή το ελα γιατι ο δρομος μπορει στη μια περιπτωση να ειναι ανηφορικος ή κατηφορικος οποτε δεν εχουμε να κανουμε με μεση καταναλωση στην ουσια
το 6,2 δεν ειναι τρελο νουμερο απο τη στιγμη π ο κατασκευαστης δινει 5,1
και τελοσπαντων δεν συμμεριζομαι την αποψη π λεει οτι οι εργοστασιακες τιμες ειναι ανεφικτες επειδη εχουν παρθει σε πιστες κατω απο ιδανικες συνθηκες και τετοια...
αν πας οπως πρεπει οικονομικα μπορεις ανετα να πλησιασεις αρκετα....
διαβαζω σε αλλα φορουμ αλλων αυτοκινητων που οι περισσοτεροι δεν μπορουν να πετυχουν τις εργοστασιακες τιμες...και μολις εμφανιζεται ενας που τις πετυχαινει γιατι προφανως το παλικαρι ξεριε να οδηγαει καλα πεφτουνε να τον φανε...
απλα οι περισσοτεροι δεν ξερουν να οδηγανε....με την εννοια οτι δεν καταλαβαινουν πως δουλευει η μηχανη
αν σκεφτεισ οτι πετυχα 6,7 με μ10 karmpiraterato με ρελαντι στισ 1000-1100 και να τρεμοπαιζει...με 4 ατομα +φουλ αποσκευες...+μιση ωρα να δουλευει ρελαντι επειδη μ ειχε πεσει η μπαταρια....και το κυριοτερο χωρις να προσπαθησω στο πηγαινε...μονο στο ελα!
δεν σου λεω οτι το να το πετυχεις ακριβως ειναι εφικτο αλλα +0,5 λιτρα πιστευω ειναι δυνατο...με αυτη την εννοια
αληθεια ποση ειναι η καταναλωση του μ10 συμφωνα με το εργοστασιο?
https://www.ultimatespecs.com/car-sp...W-E30-316.html
αν ειναι εγκυρο το σαιτ αυτο και με αυτα που ανεφερα πιστευω οτι αν το αμαξι μ δουλευε οπως επρεπε και ημουν αδειανος θα μπορουσα να κανω και καλυτερο νουμερο...
εγω με αλλους 2 επιβατες 2 σκυλια και πισω στις αποσκευες δε χωρουσε ουτε καρφιτσα παραπανω, εκανα μια διαδρομη 200χλμ με προορισμο θεσσαλονικη.πριν ξεκινησω ειχα λαμπακι για 20-25 χιλιομετρα,δηλαδη ειχε κατεβει περιπου στο μισο τησ ρεζερβας.
εβαλα 25 ευρω και εβαλα 14,71 λιτρα καυσιμο.
εκανα 200 χιλιομετρα και οταν εφτασα δεν ειχα αναμμενη ρεζερβα.
ειχε παρα πολυ ζεστη, το κλιματιστικο δουλευε στο 80 % της διαδρομης.
επειδη την διαδρομη αυτη την κανω καθε 10 μερες πηγαινε ελα ξερω οτι σιγουρα καιω κατω απο 50 ευρω πηγαινε ελα ΠΑΝΤΑ και ειναι περιπου 395 χιλιομετρα.σημερινες τιμες βενζινης περιπου με 1,64
2 ταξιδια πηγαινε ελα, Αθηνα-Αιγιο-Αθηνα (στην Α.Ο μεχρι 130 ομως γιατι δεν ξερω ποιες καμερες δουλευουν). Στο 1ο μονος μου, φουλ φορτωμενος, ανοικτος, με μαχιμες ταχυτητες οπου μπορουσα (ειναι και κωλοδρομος) εκαψα 9λτ/100χλμ. Στο 2ο, με 2 ατομα, φουλ φορτωμα, a/c, κλειστος και χλμ 120-140 α.ω, εκαψα 8λτ/100χλμ.
Αθηνα Παλαιρος ( απο Βονιτσα)πεντε ατομα φουλ αποσκευες 8,2 lit/100 απο κορινθο μεχρι Ριο συνεχεια εργα εχει στο δρομο...
επιστροφη απο τον κατω δρομο (αστακο) 8,7 lit/100
τοπικες μετακινησεις (λευκαδα -πρεβεζα,μικρο κοματι off road) κλπ) χωρις αποσκευες το αρχικο 8,2 εγινε 9,5.
Μια χαρα "ξηγηθηκε" το Χ...
Νεο Ηρακλειο-Κυλληνη,290 χιλιομετρα,103,6 μεση ωριαια ταχυτητα,8,6 καταναλωση.
Τα τελευταια 13 χιλιομετρα που μπηκα σε επαρχιακο δρομο μου εριξαν την μεση ωριαια ταχυτητα απο 108,2 σε 103,6.
Για το δικο μου το ποδι αλλα και γενικοτερα για το στησιμο και τα κιλα του αυτοκινητου νομιζω οτι ειναι καλα.
Ειναι η μικροτερη καταναλωση που εχω δει τα σχεδον 2 χρονια που εχω το αυτοκινητο.
Θα εβαζα και φωτο αλλα το στικακι ειναι λιγακι αργο για αυτες τις δουλειες.
Αθήνα Αρτα... μηδέν κίνηση , άδειο αυτοκίνητο 11,7.
Αυτοκίνητο : 120i
Απόσταση/προορισμός : 724.4km/ Aθήνα->Ξάνθη
Μέση ταχύτητα: 89.2 km/h
Eξωτερική θερμοκρασία: 31-35 βαθμοι κελσιου
Χρήση ΑirCondition: στο δεύτερο μισό του ταξιδιού.
Φορτίο: 2 άτομα + αρκετές αποσκευές (+ γεμάτο ρεζερβουάρ στην αρχή του ταξιδιού)
Ελαστικά(πίεση): 215/45/17 (33psi εμπρός/34psi πίσω -> μετρημένα στη σκιά, κρύα, με ψηφιακό μετρητή πίεσης)
ένδειξη μέσης κατανάλωσης σύμφωνα με το OBC : 6.0lts/100km (πριν ανάψω το AirCondition, στο πρώτο μισό του ταξιδιού, το OBC έγραφε 5.8lts/100km)
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ : 6.24lts/100km (το αυτοκίνητο στα 724.4 km της διαδρομής έκαψε 45.2 lts καυσίμου).
ΠΡΟΣΟΧΗ:
1. η μέση ταχύτητα είναι χαμηλή καθώς θέλησα να δω πόσο μπορώ να κατεβάσω την κατανάλωση σε ένα μεγάλο ταξίδι πηγαίνοντας σχετικά αργά.
2. προσπαθώντας να εξηγήσω τη διαφορά κατανάλωσης στην πράξη/ κατανάλωσης σύμφωνα με το OBC: η αντλία ίσως να έκλεβε λιγάκι (?) -το πρατήριο ήταν αυτό που βρήκα ανοιχτό καθώς έμπαινα στην Ξάνθη -πολλά πρατήρια ήταν κλειστά (15 αυγούστου)- ενώ επίσης γέμισα σε ζεστή ώρα της ημέρας (μεσημέρι).
λαρισα αθηνα γεματος εφυγα και εβαλα αθηνα μεχρι να γεμησει αλλα 33 λιτρα..εκαψε δηλαδη για 360 χιλιομετρα 33 λιτρα..με φουλ κλιματισμο και αποσκευες με 34 βαθμους ταξιδι με ταχητητες 140 με 200.....
Εγω ειμαι εδω:
μεικτο 15,5 περιπου πολη 21 εξω 12.9
Power-Chip für BMW 850 CSI
Beschreibung Zwölfzylinder Einspritzmotor. elektronische Einspritzung. geregelter Katalysator in Reihe vorne längs eingebaut
Hubraum 5576 ccm
Verdichtung 9.8:1
Merkmal Original-Chip nach Chiptuning
Leistung 280 KW / 380 PS 301 KW / 410 PS
Drehmoment 550 Nm bei 4000 U/min. 590 Nm bei 4000 U/min.
Kraftübertragung Heckantrieb. Sechsgang-Automatik
Höchstgeschwindigkeit 250 km/h 280 km/h
Verbrauch bei 90 km/h 12.6 l/100 km 11.7 l/100 km
Verbrauch bei 120 km/h 13.8 l/100 km 12.8 l/100 km
Verbrauch Stadtzyklus 27.2 l/100 km 26.5 l/100 km
με το z3 2.0 μέσα στην πόλη πάω 12 με 14 ltr/100km ανάλογα το "πόδι". με το Ε90 (3.20) το παλιό με τα 150 hp πάω πόλη γύρω στα 10 και εθνική γύρω στα 6.7 με 7 στο relax (120 km/hr) και πάνω από 11 στα 150 με 170 km/hr !!!
ρε συ πες και για το ουνο ποσο καιει... βενζινη και λαδια!!!
11,7 ο γρηγορος!!!
με Ε90 3.18 2000 εκτος πολης με 130-150 γυρω στα 7lt (με air condition 7.4) και εντος πολησ γυρς στα 8.5 με 9(αναλογως τη χρηση aircondition).το ιδιο ταξιδι χωρις aircondition και χαλαρα (γυρω στα 100-110 )5.8λτρ...οταν ο φιλος που το καναμε μαζι με mito 7.2..μαλιοκουβαρα σε ταξιδι πανω απο 8.5 δεν εχει καψει.(150+)
Μόλις γύρισα απο μια βδομάδα στην κερκυρα! Φοβερό νησί με παρά πολλές επιλογές και μεγάλη ιστορία.
Συνημμένο Αρχείο 14855
Με την σειρα αυτά που φαίνονται στο bc: ξεκίνησα 6/8/12 στις 07:45. Το αυτοκίνητο έμεινε σε κίνηση εώς σήμερα 21 ώρες και 36 λεπτά. Κάλυψα 930 χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 250 σε επαρχιακό δρόμο (Λαρισα-Εγνατία οδό), 350 στην Εγνατία μέχρι Ηγουμενίτσα και 320 στην κερκυρα. Μέση ταχύτητα συνολικά 46 χλμ/ώρα και μεση κατανάλωση 6,4 l/100χλμ. Ο κλιματισμός ήταν διαρκώς αναμμένος. Ξεκίνησα γεμάτος απο Λαρισα και τώρα χωρίς να ξανά βαλω πετρέλαιο ο δείκτης είναι λίγο πριν ανάψει η ρεζέρβα. Ε90- 320D.
Συνημμένο Αρχείο 14856
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτα ειναι...
Εγώ εντυπωσιάστηκα από το πόσο οικονομικό είναι το Μ3. Αθήνα-Θεσσ/κη : μωτ 148 km/h a/c on κατανάλωση 11.4 lt/100
Ευχαριστώ Άρη!
Αν υποθέσουμε πως έχει ακόμα 50 χιλιόμετρα καύσιμο μέσα, δεν είναι και ασχημη κατανάλωση ~1000 χλμ με ενα ρεζερβουαρ σε αυτες τις συνθηκες. Τον δρομο μετα τα Τρικαλα μεχρι την εγνατία τον ξέρεις, βαλε και τις μετακινησεις στο νησί... Αν ηταν μανουαλ δηλαδη 1200 χλμ τα είχε για πλακα.
ΥΓ. Κι εσυ Ιονιο προτιμησες απ'οτι είδα:thumbsup:
-- 316ti --
Εντός πόλης με A/C και φυσιολογική οδήγηση: 10 lt/100km.
Εθνική με 110-130km/h: 7lt/100km.
Για παράδειγμα, Αθήνα-Πάτρα που πηγαινοέρχομαι συνέχεια λόγω σπουδων, καίει σχεδόν πάντα 1/4 του ρεζερβουάρ (14-15 λίτρα).
Το max που έχω δει σε αυτονομία ήταν Πάτρα-Πτολεμαϊδα μέσω Ιωαννίνων, λίγες βόλτες μέσα στην πόλη και επιστροφή. Συνολικά 820km με ένα ντεπόζιτο. Αλλά εκεί προς το τέλος του ταξιδιού ο δείκτης της βενζίνης ήταν κολλημένος στο 0, φώναζε "πήγαινε σε βενζινάδικο αμέσως..!" :original: