νομιζω οτι ακομα κοιταμε το δεντρο και χανουμε το δασος...
εχει γινει για δευτερη συνεχομενη φορα αυξηση των τελων κυκλοφοριας(με ειδικο φορο)
εχει γινει τρεις φορες μεσα σε εναμιση χρονο αυξηση στα ασφαλιστρα.
απο το μαιο εχει γινει ΔΥΟ φορες αυξηση του ΦΠΑ και εντος του αυγουστου θα ανακοινωθει και ΤΡΙΤΗ αυξηση με σκοπο να φτασει στο 25%.
εχουν γινει αυξησεις σε ειδικο φορο καταναλωσης και φορο καυσιμων.
εχουν αυξηθει οι συντελεστες φορολογησης.
η αισχοκερδια υπαρχει σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις απο το μπακαλικο της γειτονιας μεχρι το κολοσσο των βιομηχανιων.
ΔΕΝ υπαρχουν αναπτυξιακοι τομεις (με σκοπο να δημιουργηθουν θεσεις εργασιας)και να "κυκλοφορησει το χρημα.
η ανεργια εχει φτασει σε νουμερα ....αστα...τα πραγματικα νουμερα ειναι τριςχειροτερα....
οι μισθοι ΟΛΩΝ οχι μονο εχουν παγωσει,αλα εχουν υποστει και μειωσεις.
το συνταξιοδοτικο ειναι πραγματικα στον αερα.
τα ταμεια που βοηθουσαν καπως καποιοες καταστασεις ,οπως ο οργανισμος εργατικης κατοικιας,επαψαν να λειτουργουν.δεν δινου πλεον δανεια(ακουσατε ακουσατε.οχι χαρισμα,αλλα δανεια με μικροτερο τοκο...)ενω παρολα αυτα οι εισφορες απο το μισθο που παιρνουμε πηγαινουν στα εν λογω ταμεια...
δεν υπαρχει κανενας ελεκτικος μηχανισμος.
δεν υπαρχει καμμια εμπιστοσυνη ουτε σε θρησκευτικη αρχη,ουτε σε πολιτικη αρχη,ουτε υπαρχει ενας πολιτισμοκος θεσμος η οργανισμος οπου μπορει να υπασχεθει μια ελαχιστη βελτιωση στη ποιοτητα ζωης των πολιτων.
τα παντα σε αναγκαζουν να πληρωσεις για να τα κανεις...απο παιδεια μεχρι υγεια και μεταφορα.
τα μμε προβαλουν ενα τροπο ζωης που μονο στα παραμυθια μπορει καποιος να φανταστει...
και εμεις μιλαμε για την απεργια των βυτιοφορων???
δηλαδη οι βυτιοφοροι σε ποιον κανουν κακο???στη τροικα?στο γιωργακη??
σε εμενα κανουν κακο.το χειροτερο ειναι οπως ξαναειπα,εγω θυσιαζομαι ενωπιων ολων οτι για δυο μηνες θα πηγαινω στη δουλεια μου με λεοφωρειο..αρκει να ικανοποιηθουν τα αιτηματα των βυτιοφορεων...ομως και οι ιδιοι ξερουν οτι δε θα γινει τιποτα.
ολοι οι "συνδικαλιστες" των κλαδων μας εχουν παραμυθιασει λεγοντας οτι αγωνιζονται ενω οδηγουν σε λαθος δρομους αγωνα με σκοπο να εξυπηρτουνται...εχω δυο παραδειγματα που καποια στιγμη μπορω να αναφερω και εχουν γινει μπροστα μου...
επιτελους ξυπνηστε και δειτε τι συμβαινει γυρω μας.
θελουν να μας κανυν προβατα και να ξυπναμε να κοιμομαστε χωρις να λειτουργει ο εγκεφαλος μας...το εχετε συνηδηοποιεισει???
και που κανετε σεξ,νομιζετε οτι ικανοποιειστε...
και που τρωτε νομιζετε οτι χορταινετε....
και συν τοις αλλοις,εχουμ εμια κυβερνηση οπου κυριολεκτικα τη μια μερα λεει αλλα και την αλλη κανει τα εντελως αντιθετα...