Βασίλη στο μπροστινό προφυλακτήρα απο οτι φένεται και στη φωτογραφία του,έχει βάψει μαύρο των ανακλαστήρα που έχουν τα αμερικάνικα.
Printable View
Αιμίλιε αν και τα έχουμε πει στο τηλέφωνο γιατί είμαστε συνοδοιπόροι στο ψάξιμο για καλό Ε46 Μ3...ασ'το. Δεν αξίζει.
Ή παίρνεις 335i ή μαζεύεις περισσότερα χρήματα για Ε92 Μ3. thumb
Για καφέ όποτε θες θα χαρώ....
Συμφωνώ απόλυτα με τι σύντομη εμπειρία που έχω.Τα πιο πολλά... Κατεβασμένα khm,ταλαιπωρημένα,ασυντήρητ και υπερεκτιμημένα σε γενικές γραμμές.
335i θα μπορούσα εύκολα και σε καλή τιμή αλλα όχι ακόμα.Είναι νωρίς...έχω υπομονή γαϊδουρινή.
Μ3 Ε92 σε άλλη χώρα ή διαφορετικό φορολογικό καθεστώς.
Αιμιλιε, σαν φίλος παντα , ότι και να παρεις...οδήγησε το πρώτα...εκεί η διάφορα ειναι μεγαλη!!!
Ε τότε κάποιος μου χρωστάει test drive...:whistle:
Πέρα τη πλάκα... αν μου κάνει κλίκ και τα βρώ και με το πωλητή....εννοείται οτι το test drive είναι απαραίτητο.
Προσωπικα το θρεντ αν και ξεφυγε απο το σκοπο του "αγγελια ζητησης" μου αρεσε πολυ και προσφερει μερικες χρησιμες πληροφοριες για ατομα που αναζητουν 46ρι Μ3
Να το βγαζαμε μηπως απο την "Ζητηση" και να εμπαινε στη κατηγορια που πρεπει?
Και μιας που ολοι δειχνουμε μια αγγελια.... αυτος εδω που το εχει σε 3-4 διαφορετικες αγγελιες με τιμες απο 10.500 εως 14.000,παρομοιες φωτο, με διαφορετικα ονοματα και κινητα....
Ξερετε τπτ????
Κολησα με το σαλονι του που μ αρεσει απιστευτα ο συνδιασμος κ ας μην θελω Μ3....
Δε νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει και λογικό είναι ότι στη κουβέντα θα ειπωθούν και ιστορίες που είναι εκτός θέματος.Ο τίτλος είναι ζήτηση και είναι στη σωστή θέση κατά τη γνώμη μου.
Οι υπεύθυνοι γνωρίζουν καλύτερα.:thnx:
Εγώ προσωπικά δεν αποσυντονιζομαι καθόλου….είμαι μέσα όσο δε πάει !!!:original:
Για το συγκεκριμένο…μια φωτο,1000 λέξεις….!!!:facepalm:
Αν και είχε πέσει στα μάτια μου σε κάποια μάντρα πηγαίνοντας για άλλο.
Παντως το αμαξι απο την Ροδο φανταζει και ειναι ιδανικο απο οτι φαινεται τουλαχιστον και οπως το θες,ασε που εχει αδεια 2004 που σημαινει αρκετη ξελαφρυνση σε 1 χρονο που κλεινει δεκαετια.
Η αληθεια ειναι παντως οτι υπαρχουνε πολλα 46αρια παρα πολυ καλα εως αριστα τα οποια δεν πουλιουνται,φταιει και η φορολογια του 92αριου και οι περισσοτεροι τα κρατανε.
Οποιος δεν εχει γαιδουρινη υπομονη (εχω απειρη) θα φαει φολα!!!
Σχετικα με τις διαπραγματευσεις αναγραφομενων τιμων και τελικων τιμων απο κοντα εχω να πω τα εξης..
Σημερα πηγα ειδα αγωνιστικο αναβασεων αμαξι (στο car.gr απο 3.200) στα 2.500 απο κοντα και ενα αλλο πολιτικο αμαξι απο 13χιλ στα 9.800 ευρω.Ωραια εποχη για αγορες οχι ακομα βεβαια τους επομενους μηνες μεχρι και τον Ιανουριο.
Της Ρόδου κόπηκε από μένα αν και η τιμή του είναι δελεαστική.
Το σαλόνι αυτό αν έχει 79000khm...τότε εγώ είμαι 16 χρονών.
Αν ήταν Αθήνα θα μιλάγαμε αλλιώς. Όμως λόγο απόστασης υπαρχή δυσκολία στον έλεγχο. Τους τοπικούς δεν τους εμπιστεύομαι όπως κι ο ίδιος και γι αυτό εκκρεμεί ανάκληση με τα μέταλλα του. Δυσκολεύομαι να πιστέψω τα χιλιόμετρα του…. το έχει δει και φίλος από δω με τις ίδιες αμφιβολίες .Επίσης το αυτοκίνητο είναι ακινητοποιημένο απ το 2010 με ότι συνεπάγεται μΆ αυτό.
Οπως ειπες με την ακινητοποιηση θα μπορεσεις να ''παιξεις'' και την τιμη ομως.
Ετσι και αλλιως τα περισσοτερα ειναι ακινητοποιημενα πλεον,κοιτα μια μερα γυρω σου να δεις ποσα κυκλοφορουνε.....ελαχιστα ισως και κανενα,καποτε το 2005-2008 γινοτανε χαμος.
Στα χλμ πρεπει να δεις απο κοντα,ασε τις φωτογραφιες...το σαλονι εχει να κανει με τον σωματοτυπο,το βαρος του οδηγου,τί φοραγε (τζιν ή κουστουμι) κτλ.
Πολλες φορες σκεφτομαι την εναλλακτικη πολλων παιδιων να αγοραστει καποιο χαμηλα και να γινει ολο καινουργιο,το σκεφτομαι-το ξανασκεφτομαι αλλα επειδη ειμαι ψειρας και κομπλεξικος με το αμαξι μεχρι αηδιας δεν το εχω τολμησει ποτε,δεν το κατηγορω αλλα εμενα δεν μου βγαινει.
Δεν ξερω κιολας μπορει να κανω λαθος,να το δεις χαλια στην αρχη,μετα ξηλωματα-φτιαξιματα κτλ....δειχνει και αμελη ιδιοκτητη ενα παραμελημενο και ποιος ξερει τι αλλο.
Το θεμα ειναι εκει που φτασανε τα πραγματα σκεφτεσαι καθε ευρω που δινεις και λες ''θα δωσω που θα δωσω τοσα λεφτα,θα μου πιανουν τον κωλο καθε χρονο να δωσω κατι παραπανω για το καλυτερο ή για καποιο πολυ καλο να το χαιρομαι''.Εγω τουλαχιστον ετσι σκεφτομαι τωρα αλλα και παντα στο παρελθον και ποτε δεν ψωνισα απο τον ''πατο'' της αγορας, αγοραζα οχι το ακριβοτερο αλλα απο τα ακριβα που λεμε και ολα ητανε διαμαντια τα αμαξια.
Ετσι θα κανω και τωρα αν και το ψησιμο του ιδιωτη ειναι εδω και 2-3 χρονια,θα δουμε.
Καλη τυχη και σε σενα!
Αν ενδιαφέρεσαι για Ε30 έχει εδώ στα μέρη ένα..έλα πάρτο γιατί μυρίζομαι μ@λακία...
Sorry για το off topic!!!:original:
Του πατέρα μου..thumb
Αν έχεις τη δυνατότητα να ψωνίσεις από τον αφρό και όχι από το πάτο, μακροπρόθεσμα θα βγεις και κερδισμένος.
Κατ' αρχήν έχεις αμάξι της προκοπής, χωρίς να τρέχεις για μαζέματα, το κρατάς περισσότερα χρόνια, άρα δεν χάνεις από αγοραπωλησίες,
αλλά το κυριώτερο είναι, ότι ένα αμάξι διαλυμένο πολύ δύσκολα γίνεται αστέρι. Και αν προσπαθήσεις να το κάνεις θα στοιχήσει πολύ περισσότερο
από τη διαφορά στη τιμή αγοράς. Ειδικά ένα Μ3.
Εξαιρετικά σπάνιο είναι εξάλλου να δεις αμάξι που είναι χρέπι εμφανισιακά, να είναι μηχανολογικά άριστο.
Αυτό με την υπομονή το καταλαβαίνω, αλλά πόσο?
6 μήνες, 1 χρόνο 1,5 χρόνο ?
Όλο αυτό το καιρό τι αμάξι θα έχει αυτός που περιμένει ?
Δανεικό, νοικιασμένο, αγορασμένο ?
Ότι και να είναι, δεν είναι αυτό που θέλει να αγοράσει...
Συμφωνώ σε όλα.Απ το πάτο δεν είναι της ιδεολογίας μου αλλα και στα ακριβά να μιλάμε σε λογικά πλαίσια.Το οποίο εξαρτάτε απο τη χρονολογία του,κατάσταση κλπ...Δε μπορεί και ο πωλητής να μην υπολογίζει οτι το πήρε χ χρήματα το ευχαριστήθηκε στα καλύτερα του...αλλά τώρα που οι πιο πολλοί έχουν τριψήφια νούμερα στη πλάτη του,άλλοι δε το γνωρίζουν καν...οτι για να γίνει όπως πριν θέλει πλέον,λάστιχα,αμορτισέρ,σι εμπλόκ,κάτι διαρροές απο παντού,τσιμούχες καμένες,σαλόνια κώλος,πατώματα έτοιμα,σασμάν διαφορικά βουητά,λάστιχα απο το 2008 μπροστά- φιτίλια πίσω κλπ...
Τα οποία οι ιδιοκτήτες τα γνωρίζουν καλύτερα απο μένα και ειδικά όσοι τα έχουν πληρώσει...να ζητάνε χρήματα επιπέδου Μ3 Ε92.Δε γίνεται απλά!!!Δεν είναι τυχαίο που τα πιο πολλά που έχω δεί το μόνο που αλλάζουν είναι λάδια και τελειώσαμε.Επίσης να ζητάνε περισσοτερα χρήματα απο ανθρώπους μερακλήδες με αμάξια χαρτί, που για να φτάσουν τη κατάσταση αυτών .... αν θα πώ +10.0000¤ μπορεί και να είναι λίγα...που απλά δεν θέλουν να τα αποχωρηστούν στη παρούσα φάση.
Το σίγουρο έιναι οτι ούτε στη λογική μπαίνω το νεκρό να τον αναστήσω.
Αν κάτσει...έκατσε!!!
Δυστηχώς δε μπορώ να καταλάβω τη λογική απ τη μία δεν έχω να το υποστηρίξω...π.χ. ελειπή συντήρηση,φόρος πολυτελείας,φορολογικά δεν φτάνουν,τέλη δεν πληρώνω είναι πολλά,αλλά ζητάς χρήματα που δεν παίζουν....με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε ακινητοποίηση μέχρι όσπου τι?Θα πιάσει περισσότερα στο garaz κλεισμένο καμια τριετία?Να γίνει Ε30 Μ3 σε είκοσι χρόνια απο τώρα?
Ασε που έχω πάμπολα παραδείγματα απο ανθρώπους με αυτοκίνητα, που στους ιδιώτες ήταν αμίλικτοι και παραδόθηκαν στα χέρια μαντράδων σε τιμές χώμα.
Συμφωνώ απόλυτα και μαζί σου doctore.
Απλά να διευκρινήσω οτι στη δικιά μου περίπτωση αμάξι-α υπάρχουν...
Μ3 Ε46 σίγουρα θα ήθελα αλλα δεν είναι θέμα ζωής και θανάτου ούτε θα πέσω με τα μούτρα.Προφανώς δεν έχει βρεθεί το κατάλληλο είτε απο θέμα κατάστασης,είτε απο θέμα τιμής.
Το γούσταρω,μου αρέσει απο τότε που κυκλοφόρησε έως σήμερα αλλα αυτό που θα αγοράσω θα έιναι κάτι πολύ καλό σε σχέση τιμής και κατάστασης.Κακά τα ψέματα επειδή τα χρόνια περνάνε κι αν το πάρεις σήμερα...το παντρεύτηκες...τουλάχιστον να έχεις ένα όμορφο βίο απο δώ και πέρα.Μην μας φάνε τα συνεργεία και το σιχτίρι.....κι αν σου τύχει να αναβαθμιστείς πάλι να μπορείς να το δώσεις και σε κανα χριστιανό ακόμη.
Σκέφτομαι τους πωλητές οτι δώσανε σεβαστά χρήματα κάποτε,που και σήμερα πάλι σεβαστά είναι για την εποχή μας,αλλα μη ξεχνάμε οτι δεν έμειναν κι αναλίωτα στο χρόνο!!!
Ολα εχουν κάποια αξία αλλα υπάρχουν και οι παράγοντες του χρόνου,της φθοράς,της παλαιότητας,της παλιάς τεχνολογίας κλπ
Εδω να πουμε οτι τις περισσοτερες φορες πισω απο μια υψηλη τιμη κρυβεται ενα δανειο που δεν εχει ξοφληθει και σε συναρτηση με την απαξιωση της Μ3 Ε46 δεν μενουν πολλα χρηματα στους ιδιοκτητες οταν πουλιεται και εξοφληται το δανειο οποτε διατηρουνε ψηλα την τιμη για να τους μεινει και κατι.
Για αυτο κοιταμε παντα την αδεια να δουμε αν λεει ''παρακρατηση'' κυριοτητας για να πραξουμε τα δεοντα.
Όποιος θελει πραγματικά να το δώσει κάνει μια γύρα στούς μαντραδες και μετά ζητάει φυσιολογικά χρήματα αν θελει να φύγει το αμάξι...
Τώρα δικαιολογίες του στυλ δεν με νοιάζει να το δώσω και έβαλα αγγελία για πλάκα δεν υπάρχουν ή πουλάς ή όχι πρέπει να καταλάβουν ότι οι τιμές πέφτουν και θα πέσουν κιαλλο μετά από 1/1.
Ο ιδιώτης που ψάχνει γνωρίζει μέχρι ποσά χρήματα είναι το μάξιμουμ δεν μπορεί στην ανταλλαγή να πιάνει πχ 10 και να ζητάνε 30.
Δλδ πόσο ειναι φυσιολογικό να το δώσω πχ εγω το δικό μου αυτοκινητο αν το πάρω απόφαση.
Οι μαντράδες δε δίνουν πάνω απο 10αρικο με τίποτα για Μ3. Για αυτούς λογικό ειναι δεν παίζει ρόλο η κατάσταση αν ειναι καλη πχ. .
Κάποιος σαν το φίλο Αιμίλιο ποσά θα έδινε για ένα καλό Μ3;
Σημ: το δικό ειναι το πρώην του Μόνστα. .
Βαγγέλη το δικό σου είναι ΠΕΝΑ και πληρωμένο τουλάχιστον απο τον παλιό του ιδιοκτήτη το ξέρουμε καλά!!!
Θα ηταν πολύ καλή ευκαιρία για τον Αιμίλιο καθώς το αμάξι το ξέρουμε όλοι εδώ...αλλά θέλει SMG.
Μακάρι να κάτσει και ας είναι μάνιουαλ:original:
Να σου πω την αλήθεια ξερω οτι για να πουληθεί άμεσα , θα πρέπει να το δώσω στα χρηματα που δίνουν οι μαντράδες. Έτσι έχω κάνει και με τα αλλα μου τα αυτοκίνητα.
Τα έδωσα σε ιδιώτες στην τιμη που μου έδινε ο μαντρας.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν παίζουν διάφορες τιμής. Ουσιαστικά παίζει περίπου μια τιμη ( η πιο φτηνή στις αγγελίες κ ίσως λίγο πιο κάτω) και φεύγει το πιο καλό αυτοκινητο που βρίσκει κάποιος. Δεν πληρώνει κάποιος παραπάνω το καλοδιατηρημένο,,,,όπως είπες , άντε κανένα χίλιαρικο.
Απο την άλλη κ να το δώσω , να πάρω τι; 5000 το χρόνο θέλει ( τέλη, φόρους, βενζίνες , σέρβις κλπ) με τη χρήση που κάνω. Αν το κράτησω δυο χρόνια στην άκρη , παίρνω την αξία του αυτοκινήτου.:hystericalbs1: και μου μένει και το αυτοκινητο...
Άρα δεν ειναι δελεαστικά τα 10000 ευρω. Εκτός αν κάποιος τα χρειαζεται άμεσα.
Καλη ευκολία στον Αιμίλιο να βρει αυτο που ψάχνει , και θα το βρει.
Εγω δε μπορω να δώσω συμβουλές , για το τι να ψάξεις, μιας και τα μόνα που είδα ήταν ένα 92αρι Μ3 με αμφιβόλου μοτέρ, βαψίματα κ τρακάρισματα , και άμεσα πήγα και πήρα αυτο που έχω τώρα. Δεν είδα αλλα Μ3 46αρια για να ξερω την πιάτσα.
Έτσι το σκεφτόμουν όπως λες... Και να πάω να χτυπήσω το Octavia diesel ... Αλλα μάλλον οχι. Αν σε δυο χρόνια που φεύγει ο φόρος πολυτελείας έχω όρεξη , θα μπορω να κυκλοφόρηςω κ πάλι το Μ3 μου. Αλλιώς θα πρέπει να ψάχνω και πάλι κάποιο άλλο να αγοράσω έστω και στα 6000 ευρω αν υπάρχει.
Ήδη κοιτάω με τα χρηματα που ΘΑ εξοικονομήσω απο τη μη χρήση για δυο χρόνια , μήπως πάρω κανένα Alfa spider '90 , Mini Cooper s, rx8 κλπ,
Το δικό μου το θέμα μάλλον ειναι ψυχολογικό :whistle:
Μου τη σπάει να δίνω τόσα στο κρατος μας, και να πηγαίνουν σε βαρέλι δίχως πάτο.
Εγω το ειχα πει παλιοτερα και το ξαναλεω "το καλο και το φθηνο το πηρε ο προηγουμενος "
Υπηρξε μια περιοδο παντως που η ταυτοχρονη προσφορα ηταν τοσο μεγαλη που ειχε ως αποτελεσμα να πεσουν ακομη περισσοτερο οι τιμες ακομη και απο τα αυτοκινητα του 'αφρου'. Το τοπιο εχει ξεκαθαρισει καπως τωρα, καθως η προσφορα μειωθηκε, οποτε υπαρχει μια πιο ισσοροπημενη κατασταση στην αγορα. Φυσικα παντα θα υπαρχουν ευκαιριες αλλα αυτο απαιτει υπομονη, επιμονη και τα μετρητα στο χερι. Αυτο, στην παρουσα φαση της αγορας μπορει να παρει και μηνες.
Η ευκαιρια που εχει να κανει με την τιμη αγορας (γιατι ευκαιρια δεν πρεπει να θεωρειται μονο ενα καλομεταχειρισμενο αλλα και ενα μετριας καταστασης αλλα σε πολυ χαμηλη τιμη αγορας) ειναι εξ'ορισμου κατι ευκαιριακο. Δεν μπορει να υπαρχει παντα οταν αποφασιζουμε να αγορασουμε αυτοκινητο.
Η άποψη μου ειναι πάντως πως τα καλά αμάξια πλέον , ειναι στα χέρια των εχόντων και κατέχοντων , αποτε δύσκολα θα του το πάρει κάποιος τσάμπα γιατι πολύ απλά έχουν την πολυτέλεια να κάθονται πάνω στα αμάξια τους μέχρι να πουληθούν , εκτός εάν βαρεθουν να περιμένουν και το δώσουν στην τιμη του αλλά όχι σκότωμα. Και υπάρχουν και τα αμάξια που αγοράζονται ευκαιριακά απο άτομα που ούτε τα σέβονται ούτε τα αγαπούν και τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν αλλάξει 5-6 ιδιοκτήτες ίσως και παραπάνω .
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ενα μαύρο με κανέλα σαλόνι που απο το 2009 που το είχα δει προς αγορά έχει βγει προς πώληση πάνω απο 3 φορές με διαφορετικούς πωλητές... Η μάλλον με διαφορετικούς βιαστες ... Γιατι οποίος το κρατάει ενα χρόνο το πολύ σίγουρα το βιαζει και που και που του αλλάζει και λαδια:th_Laie_67-1: .... Ισα ίσα για να γλιστράει ..... Ενα τέτοιο αμάξι σίγουρα ειναι ευκαιρία αν ειναι σε καλή τιμη να το βιάσει ενας ακόμα και μετά χωσιμο στο επόμενο θύμα αρκεί να μην έχει ψοφησει στα χέρια του :hystericalbs1:
Δηλαδη καποιος που αγοραζει ενα αμαξι για 2 χρονια το παιρνει για να το προσεχει σαν παιδι του και να το παραδωσει στον επομενο καλυτερο απο οτι το πηρε και σαφως με μερικα χιλιαρικα λιγοτερα απο την τιμη αγορας του ??? Εγω προσωπικα δεν μπορω να το δεχθω αυτο ποσο μαλλον να το πιστεψω .