με verbatim και σε ταχυτητα χ1 , και τσέκαρε αν θες dl δισκάκι η αν ειναι ριπαρισμένο το αρχείο και χωράει σε απλό
Printable View
Επίσης προσοχή! Παίζει ρόλο και αν το δισκάκι αν είναι DVD-R ή DVD+R :)
Κυκλοφόρησε αναβαθμισμένη έκδοση χαρτών για Professional συστήματα ccc Συνημμένο Αρχείο 40023
Bmw Professional versie 2017
Modelllijst:
BMW 1 series
E81, E82, E87 and E88
BMW 3 series
E90, E91, E92 and E93
BMW 5 series
E60, E 61,
BMW 6 series
E63, E64
BMW X5
E70
BMW X6
E71
Landenlijst:
DVD 1 WEST-EUROPE
Andorra, België, Frankrijk, Gibraltar,
Groot-Brittannië, Ierland, Luxembourg,
Monaco, the Netherlands, Portugal, Madeira,
Spanje. Canary Islands
DVD2: Middle Europe / Central Europe
Belgium, Denmark, Germany, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Netherlands, Austria, Croatia, San Marino, Slovenia, Switzerland, Czech Republic and Vatican City
DVD 3 Oost Europe:
Bulgarian, Wit-Rusland, Croatian, Estonia,
Finland, Griekenland, Hongarije, Noorwegen,
Poland, Roemenië, Rusland, Zweden, Slowakije
Καλησπέρα.
Ψάχνοντας πληροφορίες για το navi μου, έπεσα σε αυτό το υπέροχο forum. Διάβασα με προσοχή όλο το thread, παρόλα αυτά έχω μπερδευτεί λίγο.
Έχω το 320i e90 μοντέλο 2009. Φοράει τους εξής χάρτες: Road Map Europe PREMIUM 2008-2
Ψάχνοντας κατάλαβα ότι έχω το CIC navigation. Υπάρχουν καινούργοι χάρτες? Με ενδιαφέρει μόνο η ελλάδα, τώρα αν είναι και ευρώπη μέσα δεν πειράζει.
Nέοι χάρτες και για τα ΜΚ4 Συνημμένο Αρχείο 40559
BMW High 2017 Europe
DVD 1
Andorra Belgium Denmark GermanyFinland France Gibraltar United Kingdom Ireland Italy Liechtenstein Luxembourg
Monaco Netherlands Austria Portgal San Marino Switserland Slovenia Spain Czech Republic Vatican City
Spoiler: DVD 1 Show
DVD 2
Bulgaria Denmark Germany Estonia Finland Greece Italie Croatia Latvia Liechtenstein Lituania Norway Austria
Poland Romania Russia(incl Kalingrad Sweden Zwitserland Slowak Republic Slovenia Czech Republic Ukraine Hungary Vatican City Belarus
οποιος ενδιαφέρεται για link με pm
Μπορείς να απευθυνθείς εδω
https://bmwupdates.co.uk/downloads/r...16-1-fsc-code/
θα χρειαστείς fsc code για την εγκατάσταση καινούργιων χαρτών
ρώτησε όμως και σε αντιπροσωπεία η αναβάθμιση κατά πληροφορίες που έχω, εγώ χωρίς να τις έχω διασταυρώσει με αντιπροσωπεία, στοιχίζει περίπου 80 ευρώ
Εγώ προσωπικά εάν φυσικά ισχύει η τιμή που μου είπαν για αναβάθμιση στην αντιπροσωπεία ισχύει, θα πήγαινα αντιπροσωπεία
ο αγγλος ζητά 30 λίρες δηλαδή περίπου 40 ευρώ θα σου δώσει λινκ για να κατεβάσεις τους χάρτες και κωδικό, θα χρειαστεί να αγοράσεις 3 usb stic για την αναβάθμιση και θα κάνεις την εγκατάσταση με δικό σου ρίσκο, η απόφαση δική σου.
παιδια? μηπως μπορει καποιος φιλος να με βοηθησει για κανενα φρεσκο χαρτη?
high 2016... αν υπαρχει η δυνατοτητα για καποιο ετοιμο καμμενο, με αντιτιμο φυσικα μιας κ δεν μπορω να το κανω μονος μου.
καλημερα... τιποτα?
φυσικά και θα σου στείλουμε, απλά περιμένω μήπως βρεθεί κάποιος προθυμος από Αθήνα....
Να ευχαριστήσω δημόσια τον "φίλο" BMWNAOUSSA....
τα σέβη μου αδελφέ! είμαι υπόχρεος!
Καλησπέρα,ψάχνω τελευταία έκδοση για bmw navigagion system.Αν γνωρίζει κάποιος οτίδηποτε ας με ενημερώσει.Είτε γνήσιο cd είτε σπαμένο αρκεί να δουλεύει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η Τελευταία έκδοση για mk3 είναι της navtec και συγκεκριμένα ψάξε για , NAVTEC HERE - 2014/2015 /Opel CD70 / VDO Dayton non C-IQ / BMW
Αυτο ειναι το navi..https://www.bmwfans.gr/forum/images/...e9a1fa14-1.jpg
από τις φωτο φαίνεται να χρειάζεσαι το professional dvd3 που περιέχει Ελλάδα μπορείς να το βρείς από εδώ https://www.ebay.co.uk/itm/Bmw-Road-...YAAOSwu4haqltq
Οποτε τα κατεβαζω,τα καιω σε cd κι αυτο ηταν.Τι αλλο πρεπει να κανω για την εγκατασταση?
ναι εγγραφή σε DVD VERBATIM-R με το προγραμμά imgburn σε ταχύτητα 2χ
όταν τελείωσεις με την εγγραφή και βάλεις το dvd θα σου ζητήσει να βγάλεις το κλειδί του αυτόκινήτου για 5 λεπτα μετά μπορείς να ξεκινήσεις το αυτοκίνητο και η αναβάθμιση των χαρτών εχει τελειώσει....
καλή επιτυχία
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου.Μολις τελειωσω,θα ενημερωσω για το αποτελεσμα.Ελπιζω να πανε ολα καλα.