Είδα και τις φωτο στο fb !!
Μπράβο παίδες ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ειναι απιθανος !!!
Printable View
Είδα και τις φωτο στο fb !!
Μπράβο παίδες ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ειναι απιθανος !!!
Ασε τα Thanks και δωσε πονο τωρα!!!
Αγαπητέ συμφορουμητη μη χάνουμε το νόημα το evo ηταν απλα παράδειγμα γιαννα δειξω λίγο τη νοοτροπία τους !πτι δεν τους νοιάζουν τόσο τα γρήγορα όσο τα φανταχτερα αμάξια .luxurysector θα ταιριαζε καλύτερα το όνομα
Εχω να προτείνω το gran turismo 6 για το ps3 π βγαίνει σε ενα μήνα :)
Αντε m3 csl....η καλύτερα το 12 δέσμιο μυδραλιο
Βασίλη , εχει γραφτεί πως το κριτήριο αρχικα σαν minimum ειναι χρονολογικό εκτος αν ήταν κατι το πραγματικα σπάνιο .
Δε βγάζει κάπου αυτή η κουβέντα ουτε μπορούμε να κατακρίνουμε το πως θελει ο καθένας τα στάνταρ του οίκου του .
Δικαίωμα του των ιδιοκτητών το πως τι γραμμή θελει να χαράξει .
Πάντως συμφωνώ πως το luxury θα ταίριαζε καλύτερα !!!
Υπάρχουν αμάξια βελτιωμένα που δε τα πιάνει το μάτι σου και μόνο luxury δε τα λες και δίνουν πόνο που ουτε φανταζεσαι ,δες το lada πχ ...αλλα και πολλα αλλα ,αυτο όμως δε συμαίνει πως ο κατοχός του είναι και χαμηλότερου επιπέδου ως ανθρωπος .
Όπως και να εχει η προσπάθεια που γίνεται ειναι ωραία και εντυπωσιακή αν μη τι αλλο .
εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι το εξης...
speedsector = το μαζεμα των καλυτερων sport κατασκευων, πειραγμενων ή μη, κυριως της αθηνας ή και της ελλαδας γενικοτερα...
Νικο το Α5 κ το Q7 ειναι σπορ αμαξια;;;
Ωραίες οι φωτογραφιες στο facbk! thumb
Το Cayenne ηταν τελικα φωτογραφικο;Τετοια οργανωση,αποκλειστικα φωτογραφικο αμαξι;;;Τουλαχιστον ηταν το πιο γρηγορο απ'ολα;Γιατι κανονικα σε τοσο οργανωμενα events το φωτογραφικο πρεπει να ειναι το πιο γρηγορο ωστε να μπορει οχι απλα να ακολουθησει,με σκοπο να καταγραψει με λεπτομερεια τα ενδιαφεροντα πατηματα-ανοιγματα οταν αυτα λαμβανουν χωρα...
Σε ένα club πρέπει να υπάρχει μία ομοιογένεια. Το κομβόι της εκδρομής ήταν πολύ ομοιογενές από premium αυτοκίνητα που είναι ή κάποτε ήταν κορυφαία στην κατηγορία τους ή κορυφαία στην γκάμα του κατασκευαστή τους. Αυτή η ομοιογένεια δεν θα χαλούσε εάν στις φωτογραφίες βλέπατε και κάποια αυτοκίνητα βασικής σειράς έστω και αν λόγω βελτίωσης ήταν πολύ γρήγορα? Πραγματικά μην το βλέπετε σαν να γίνεται κάποιος "ταξικός" διαχωρισμός. Γίνεται μόνο η διάκριση που διέπει όλο το οικοδόμημα της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπου οι γκάμες διακρίνονται σε σειρές/μοντέλα: δεν έχουν όλα τα μοντέλα (ασχέτως του πόσο γρήγορα είναι η μπορούν να γίνουν) το ίδιο "pedigree" και αυτό, ξαναλέω, δεν είναι ταξικός διαχωρισμός όπως κάποιοι λανθασμένα το βλέπουν αλλά διαφορετικότητα ανάμεσα σε βιομηχανικά προϊόντα.
Το κόκκινο Audi που βλέπεται είναι S4. thumb
για του λογου το αληθες...aydi s4, aydi rs5 και το φωτογραφικο cayenne turbo
και πολυ ωραιες φωτο..
και το official video...njoy
https://www.youtube.com/watch?v=KFlR7-wHfx0
Ευχαριστω οσα παιδια και από το δικο σας forum συμμετειχαν στην εκδρομη μας,
Ελπιζουμε το βιντεο να σας αρεσει οσο και σε εμας!
Στην χθεσινη μας βολτα συμμετειχε και ο Βαγγελης DeepBlue με το ομορφο M5 του και νομιζω πηρε μια αποψη για το τι κανουμε.
πολυ ωραια δουλεια το βιντεο επαγγελματικη
και μια σκηνη που κοπηκε στο μονταζ
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...2&d=1387231039
Να είστε καλά να τα χαίρεστε τα καμάρια της αυτοκίνησης που έχετε....
Δώστε video και foto στο λαό!!!
Αν θέλει κανείς παρέα σε καμιά επόμενη συνάντηση, ας με πάρει για συνοδηγό να ταξιδέψει κι εμένα λίγο το μυαλό!
Kάποιες όμορφες φωτογραφίες από δικούς μας κατά την πρόσφατη εκδρομή του speedsector ΑthensRUN 2013:
ΦΟΙΒΟΣ:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...269485_o-1.jpg
Doctore:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...847314_o-1.jpg
EVERGET:
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...419465_o-1.jpg
Δυστυχώς ο Βαγγέλης (Deepblue) μας χαιρέτισε πιο νωρίς οπότε δεν έχει φωτογραφία του εν δράσει....
Εγω αποχώρησα στο ύψος του Αλιμου στο φανάρι που στρίβει για το Κιτσεν οπου χαιρέτησα και το Γιώργο που περίμενε στο φανάρι για να στρίψει .
Σε λη την υπόλοιπη διαδρομή ήμουν μαζι .
ωραιο το ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ ,
ωραιο κ το ΔΙΧΝΕΣΘΑΙ!
Σε αλλες εποχες δεν θα πιαναν μια με τις δικες μας νυχτερινες (οσον αφορα την ζωντανια κ τα παιχνιδια που καναμε - ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ μερες κ νυχτες)!Για τα αυτοκινητα φυσικα ουδεις λογος...μοναδικα εργαλεια των φιλων μας...
Καλα να ναι τα παιδια κ να χαιρονται τα υπαρχοντα τους,
αλλα η αυτοκινηση θελει πιο ... ζωηραδα κ ζωντανια. (μην αμελησω κ τα λουκανικα του Ταμταμ...:th_Laie_67-1:)
Μην κατακρινω αδικα ομως....μπορει η μερα να ηταν αφιερωμενη στη φωτογραφιση κ στη βιντεοσκοπηση.
Θα θελα να βρεθω κ καμμια νυχτα μαζι τους μηπως κ αναθεωρησω την αποψη μου.
Ωστοσο , οσο κ αν εχουμε κατηγορηθει στο παρελθον για τα λουκανικα μας κ τη μασα που ριχν(α)-ουμε ενα εχω να πω...
...οσοι εχουν παραυρεθει σε βολτες (νυχτερινες ή πρωινες) του φορουμ μας εχουν ζησει ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ στιγμες!
Με την ευκαιρια θελω να πω οτι εχω αρχισει κ μαθαινω video editing!:shok:
Για αρχη θα ξεθαψω βιντεο που εχουμε καταγραψει στο παρελθον, με φιλους που εχουν παρευρεθει σε παλαιοτερες συναντησεις μας:original:
Θα ...προσπαθησω να απομονωσω τις καλυτερες στιγμες κ για αρχη να φτιαξουμε ενα ωραιο βιντεακι με αναμνησεις! (απλα ζητω λιγο χρονο κ την επιεικια σας):whistle:
Επειδη ομως η ζωη συνεχιζεται....
κ ολοι ευελπιστουμε για ενα καλυτερο αυριο ,
το FANS θα χει την αποκλειστικοτητα κ της ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ -ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΣ!!!:shok: :shok: :shok:
Φυσικα οποιος εχει γνωσεις ή καταλληλα εργαλεια για ληψη βιντεο-ειτε επιγειων ειτε...εναεριων ευπροσδεκτος με το παραπανω!:cheers:
Οσοι φιλοι-χρηστες λοιπον παρευρισκονται σε συναντησεις που θα χουν θεμα τη φωτογραφιση - βιντεοσκοπηση των καλλονων τους ,θα χαιρουν μοναδικων στιγμων ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ που θα εχει στην διαθεση του το φορουμ.
Παντα πρωτοποροι σε ενα χωρο που ΟΛΟΙ προσφερουμε!!!:thumbsup:
Ολα αυτα φυσικα με την αδεια της Δ.Ο του φορουμ!!!thumb:thumbsup::fountwtis:
βασιλη δεν πιστευω να μας τα ψεκασουν με τιποτα :hystericalbs1:
ωραια τα αμαξια..ωραιες οι συναντησεις..ωραια τα βιντεο..προσωπικα ομως, ακομα και αν ειχα αμαξι αυτης της κατηγοριας, δεν θα ηθελα να συμμετασχω...υπο αυτους τους ορους.
Εχει λογο υπαρξης αυτη η ομαδα ? Τι σκοπους εξυπηρετει, να περιφερεται , σαν θιασος ?
Δεν με ενοχλει , απο πλευρα επιδειξης και προκλησης...οσο απο πλευρα ουσιας.
Εχει πολλές οπτικές να το δεις το πράγμα ομως
Υπάρχει πρόγραμμα δράσης στο sector με ενδιαφέροντα events .
Υπάρχει οργάνωση και στόχος ,ελπίζω τα παιδιά να τα καταφέρουν.
Προσπάθεια με τον Αλφα η βήτα τρόπο γίνεται όπως τη φαντάζεται και τη θέλει η διαχειριστική τους ομάδα ασχέτως αν σε κάποιους μας αρέσει η οχι η το βλέπουμε διαφορετικά .
Σαφώς υπάρχουν υπέρ και κατά και μέσα απο αυτά ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του για το αν θα ακολουθεί η οχι.
Αυτό που είναι αδιαμφισβήτητο, εξαιρετικό είναι η ομάδα της φωτογράφισης και βίντεο !!!
και το official video του athens run...
https://www.youtube.com/watch?v=heNW6kBaiLI
Ωραιο το βιντεο,πραγματι ανταξιο των εξωτικων κατασκευων!:original:
....κατι οι εναεριες ληψεις,κατι το σημα εναρξης με λογοτυπο του κλαμπ,κατι η μουσικη "επενδυση", δειτε ποσο εντυπωσιακο μπορει να γινει ενα βιντεο συναντησης παρεας φιλων αυτοκινητων!!!thumb
Τα οχηματα τους βεβαια, ειναι απο "αλλο πλανητη",αλλα και οι πιο "γηϊνες" BMW μας,ειναι εξισου ομορφες και θα μπορουσαμε να εχουμε ενα αντιστοιχο αποτελεσμα, αν φυσικα κανουμε ολα τα παραπανω.:thumbsup:
Χωρις να γνωριζω,πιθανον εμεις ειμαστε πιο δεμενη ομαδα ως ανθρωποι,λογο χρονιων σχεσεων μεταξυ μας,αλλα και πιο ομοιογενη ομαδα,αφου ειμαστε οι περισσοτεροι κατοχοι ενος brand name,δηλαδη της BMW.
:whistle: ...προσφατως κατοχο "ελικοπτερου" εχουμε,γνωστες εχουμε,οχηματα εχουμε.....συντομα στις οθονες σας,...που λενε!!!:thumbsup:
πολυ ωραιο:thumbsup:
Αρη!!
η επαγγελματικη δουλεια παντα θα εχει τεραστια διαφορα στο αποτελεσμα, το μονταζ θα δινει εκπληκτικα πλανα σε συγκριση με ερασιτεχνικες συνεχομενες ληψεις προς χαρη καποιας παρειστικης συναντησης,
ομως εκει ειναι και η μαγεια στις απλες καθημερινες και μη σκηνοθετημενες φιλικες στιγμες.
Προσωπικα πιστευω οτι αυτο που εχουμε ειναι μια χαρα και δεν χρειαζεται "επαγγελματικες" βελτιωσεις... ειμαστε παρεα με M5 και με punto, με Μ3 και με κορολα :original: με πενταρα και με clio... αυτη ειναι η μαγεια !!!
Αλλωστε δεν εχουμε να "πουμε" τιποτα και σε κανενα.
υγ. ειδικα αυτη την εποχη...
εγω δεν ξεχωριζω την επαγγελματικη δουλεια απο την δουλεια που κανουν 5 πιτσιρικαδες με ορεξη για κατι τετοιο...ναι τα παιδια στο speedsector κανουν κατι το ξεχωριστο...αλλα εχω δει και videos απο παιδια σαν και εμας εξισου καλα...αν ασχοληθεις και εχεις μια καλη καμερουλα...και δαπανησεις χρονο το αποτελεσμα θεωρω οτι θα ειναι εξαιρετικο....
υγ...ενα απο τα video που εχω τραβηξει πραγματικα μου πηρε 3 ωρες να κοβω και να κολαω κομματια...αλλα το αποτελεσμα με δικαιωσε οταν ρωτησα παιδια που το εχουν σπουδασει το θεμα!!!!οποτε don't give up hope....ολα γινονται με ορεξη και μερακι....