εγω παντως τωρα πηρα αποδειξη απο τα σουβλακια... και εβαλα και τον ντελιβερα να μου γραψει παροχη υπηρεσιων 50cent γιατι του αφησα τιπς....
ειμαι απλας το ξερω, μας εχει καταστρεψει ο σιεςαι με την ανετηλα του!
Printable View
Εγώ από εδώ και πέρα θα ζητάω από παντού απόδειξη και θα περιμένω να μειωθούν τα τέλη κυκλοφορίας, η έκτακτη εισφορά, το χαράτσι της δεη, ο ΦΠΑ, το χαράτσι στα ενοίκια, τα διόδια, ο φόρος στη βενζίνη, ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης, να βελτιωθούν οι κοινωνικές παροχές, να αυξηθούν οι συντάξεις και οι μισθοί, να μειωθεί η ανεργία και να γίνουν δημόσια έργα και υποδομές, να υπάρξει αξιοκρατία στο δημόσιο και να μην τον παίζουν κάποιοι όλοι μέρα και να πληρώνονται.
Δεν γ####μαστε λέω εγώ.....
Σημερινο καλο παραδειγμα
χρεαιζομουν 1 μετρο λαστιχακι 4 χιλ για την υποπιεση ..
Οδος Ρεγκουκου Κατω Πατησια
μαγαζι με διαφορα ιμαντες,κολαρα,εργαλεια
1 μετρο 4ευρω:facepalm::facepalm:
ο γερος το κοβει και ζηταω αποδειξη ...απαντηση
"για 4 ευρω τωρα ρε παιδι μου??"
Τρωω σκαλωμα και φευγω χωρις να το αγορασω...
Στα 50 μετρα αλλο μαγαζι παρομοιο...τιμη 2 ευρω μου πεφτει η μασελα αλλαζω 3 χρωματα...
Το κοβει κα πριν το βαλει σε σακουλακι εχει κοψει την αποδειξη !!!
Να παω μετα να του γμσω τα ραμματα του κλεφταρου και να φωναξω ΣΔΟΕ ???
ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙ@ΛΟ ΓΥΦΤΟΙ
Για τετοιες περιπτωσεις κατς, μια ειναι η κουβεντα...
Εισαι σιγουρος οτι βαριεσαι να κοψεις αποδειξη???αυτο και τπτ παραπανω. Να δεις τι καλα που θα την κοψει χωρις κουβεντα.
Η αν θες, για 4 ευρα που λεει ο λογος, παιρνεις την σακουλα και του λες αστο μωρε, καλυτερα μην την κοβεις να τα παρω και να φυγω.
Βλεπεις πλεον ο καταναλωτης δεν ειναι υποχρεωμενος να πληρωσει αν δεν λαβει το αντιστοιχο παραστατικο...