Ασχετο, το valvetronic εχει κανένα πρόβλημα με το αέριο?
Printable View
Ασχετο, το valvetronic εχει κανένα πρόβλημα με το αέριο?
κανεις αλλος παιδια γνωρίζει τίποτα?
μια ερωτηση 335 θα μπορουσε να δουλεψει με αεριο??
oxi...
μαρκα ξερουμε????
Μίλησα τελευταία με έναν επιχειρηματία που κάνει πολλές χιλιαδες χλμ αφού πηγαινοέρχεται μεταξύ δύο χωρών για τις δουλειές του.
Ο τύπος ετοιμάζεται να πουλήσει το ντιζελ αμάξι του, να αγοράσει ένα που να καίει βενζίνη και να το μετατρέψει για φυσικό αέριο (ναι, καλά διαβάσατε, φυσικό αέριο - όχι υγραέριο).
Μου είπε ότι είναι πολύ οικονομικότερο από το υγραέριο.
Νομίζω ότι το θέμα θα μας απασχολήσει στο μέλλον και απλά το ανέφερα.
που κολλάει???:p
Δεν υπήρχε και με τους ρυθμούς που πάμε δεν νομίζω να υπάρχει ακόμα νομοθεσία για σταθμούς ανεφοδιασμού CNG. Υπήρχαν κάποιες ημερίδες και κάποιες επιστολές προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για να διευθετηθεί το ζήτημα... Αλλά δεν!
Όπως σε όλες τις νέεσ αγορές ,έτσι και σε αυτή , διεκδικούν μερίδιο απο την πίτα τα "συμφέροντα".
Απο την μία οι εταιρίες καυσίμων θα ήθελαν να προμηθεύουν τα πρατήρια και εκείνα με την σειρά τους να αποθηκεύουν σε μεγάλες φιάλες και απο την άλλη η ΔΕΠΑ θα ήθελε να είναι συνδεδεμένοι με αυτήν.
Απο την άλλη υπάρχει και η εκκρεμότητα με την οικιακή παροχή.
Δηλαδή θα μπορΕις να γεμίζεις απο το σπίτι σου εκμεταλλευόμενος την γραμμή που πιθανόν να έχεις ήδη. Άρα θα εκμεταλευεσαι το αέριο θέρμανσης για κίνηση. Όπως δηλαδή γίνεται και με το πετρέλαιο
τα κιτακια ιδια ειναι παντος..αν θυμαμαι καλα μονο ο πνευμονας αλλαζει!
Εγω παιδες παντως,ειχα ακουσει πολλα αρνητικα,δεν σκοπευα να βαλω,ακουσα κ προσφατα ενα μακαβριο που συνεβη στο νονο φιλης της γυναικας μου εξ'αιτιας του υγραεριου...
Προσεχε τι κανετε,για μενα καλυτερα οσοι εχετε βαλει βγαλτε το!!!
απλα για μενα ηταν λανθασμενη γενικοτητα αυτο που εγραψες και γι αυτο το σχολιασα
ισως ειανι πιο σωστο να πουμε προσεχετε που κανετε εγκατασταση και φροντιστε να διαλεξετε τυπικο μαστορα και οχι μαστορατζαΠαράθεση:
Προσεχε τι κανετε,για μενα καλυτερα οσοι εχετε βαλει βγαλτε το!!!
thumbΠολυ σωστη η παρατηρηση σου,απλως ξεχαστηκα εγω λιγο,εδω μεσα νοιωθω οτι μιλαω σε φιλους μου,πιστευω οτι οσοι απο εδω μεσα με γνωριζουν απο κοντα μπορουν να καταλαβουν τι γραφω κ γιατι,αλλα μπορει να το διαβασει κ καποιος που δεν με γνωριζει κ να το παρεξηγησει πολυ η λιγο
Διαβαζω τα ποστ των φιλων (σε διαφορα θρεντ εδω) που ειναι επιφυλακτικοι εως αρνητικοι, εχω ομως μια ερωτηση:
Αφου κατα βαση οι κινητηρες εχουν φτιαχτει για βενζινη, τοτε πως ορισμενες εταιρειες τα πουλανε πλεον ετοιμα και για LPG?
Ερχεται ετοιμο ετσι από το εργοστασιο? Και αν ναι, τι διαφορες εχουν?
Υπάρχει άνθρωπος γνωστός που έχει κάνει προσφορά στο φόρουμ και μπορείτε να ρωτήσετε ότι θέλετε για τις απορίες που έχετε. Είναι ο εξής:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Από αυτόν ξέρω ότι το αμάξι του εδώ και 2 χρόνια που το έχει βάλει δεν έχει βγάλει καμιά ζημιά όπως και σε όλους τους γνωστούς που έχει βάλει και ότι συμφέρει αυτούς που κάνουν πολλά χιλιόμετρα. Επίσης γυρίζει αυτόματα από βενζίνη σε υγραέριο και αντίστροφα...
σε κανα δυο-τρια χρονια θα ξαναβαρανε το κεφαλι τους στον τοιχο.
απελπιδες προσπαθειες ειναι Κωστα μου για να τραβηξουν κοσμο σε πωλησεις και συνεργεια.
ρωτα την γνωμη ενος προισταμενου συνεργειου απο καποιο απο τα καταστηματα του και τοτε θα μαθεις την αληθεια.
εδω,κακα τα ψεματα,δεν μπορουν να τα βγαλουν περα καλα-καλα με τα tsi και τα ατελειωτα προβληματα,βαζουν και υγραεριο.
πω-πω ουτε ψυλλος στον κορφο τους.
τωρα με ποιου ειδους π@υστια περνανε εγγυησεις σε κινητηρες με μετατροπη σε υγραεριο....ο Θεος κι ψυχη τους!
Φουσκα ειναι που θα σκασει.Και αυτη η φουσκα μεσα εχει υγραεριοthumb
Το περνούν εδώ Κώστα (πχ subaru, opel, κλπ).
Φίλος μου το πέρασε πέρυσι σε βιτάρα 12/2008 2λιτρο, του λέω μη το κάνεις, θα χεις θέμα.
Πριν 3 εβδομάδες άλλαξε βαλβίδες και πολλαπλασιαστές και το κυριότερο, έχει τραβήξει τρελή μανούρα γιατί η σουζούκι λέει πως φταίει η εταιρία που πέρασε το αέριο ενώ η τελευταία αποποιείται ευθυνών.
ΤΩΡΑ του λένε πως έπρεπε κάθε 3 χιλιάδες km να προσθέτει ένα λάδι. Ο φίλος μου ισχυρίζεται ότι αρχικά δεν του είχαν πει τίποτα περί λαδιού.
Παίζει να έχω κάνει πάνω από 50.000χλμ με το υγραέριο σε Avenisis 1.6 και δεν έχει κανει κιχ...Μην το φοβάστε,δεν κάνει κακό...
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα" είπε ο φιλόσοφος.....
σήμερα οι διάφοροι χρήστες του ίντερνετ μπαίνουν και γράφουν με απόλυτη σιγουριά.... φόρα(ή φόρουμ)..... πηγή γνώσης και εμπειρίας αλλά και ενίοτε μαλκίας, κάτι σαν την κοινωνία δηλαδή (και μη με μπανάρετε- δεν γίνεται να γράφω μια λέξη και να τρώω infraction και άλλοι να τα κάνουν πουτ@ν@ από τις βρισιές και να μην γίνεται τίποτα-ξεκολλάτε παιδιά...τέλος πάντων... όχι ότι έγινε και τίποτα.... όλα καλά)
Ένα καλορυθμισμένο σύστημα με την κατάλληλη τοποθέτηση και σωστό καύσιμο δεν προκαλεί προβλήματα (δείτε για παράδειγμα σε άλλες χώρες πχ Ιταλία με 50% υγραεριοκίνητα...... αλλά βλέπεις.... εμείς είμαστε νεοέλληνες και εμείς ξέρουμε καλύτερα....)
Καληνύχτα Κεμάλ....