Αν το διαγνωστικο ειναι GT1 ή Autologic φαινοντε τα πραγματικα χιλιομετρα.
Printable View
Αν το διαγνωστικο ειναι GT1 ή Autologic φαινοντε τα πραγματικα χιλιομετρα.
Επειδή διαβάζω διάφορους και τους αμερικάνους που παραπονιούνται, τελικά τι παίζει με το ντεπόζιτο βενζίνης; Είναι όντως 60 λίτρα το αμερικάνικο; Απίστευτο γι αυτό το αυτοκίνητο.
Το ευρωπαϊκό το δικό μας πόσο είναι ; 70;
Με την κατανάλωση που έχει αυτό το αμάξι πρέπει να έχεις σημειώσει από πριν στο GPS που έχει βενζινάδικα αν πας ταξίδι στην επαρχία...
70 λιτρα
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στη όμορφη παρέα!
Έχοντας διαβάσει πολλά άρθρα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και λόγο ότι έρχεται και τρίτο μέλος στην οικογένεια είμαι στην διαδικασία ψάχνοντας για ένα καλό m5.
Αυτή την στιγμή έχω ένα 645ci το οποίο το λατρεύω αλλά δεν το λες και οικογενειακό ψάχνοντας στα ελάχιστα m5 που πωλούνται έπεσα πάνω σε αυτό. https://www.car.gr/9239211-bmw-m5-60-000
Δεν έχω αγοράσει ποτέ αυτοκίνητο από μαντρα για τους γνωστούς λόγους αλλά ακόμα δεν το έχω δει και από κοντά για αρχή θα ήθελα να ρωτήσω αν κατά σύμπτωση γνωρίζει κάποιος το συγκεκριμένο πριν προχωρήσω σε ελέγχω σε αντιπροσωπεία.
Σε ένα τηλέφωνο που έκανα στον μάντρα μου είπε ότι είναι Ελληνικό ατρακάριστο και όλα τα service στην Bmw.
Αν όλα τα service είναι στη BMW τότε αυτό είναι ένα πολύ καλό σημείο αναφοράς για να ξεκινήσεις το ψάξιμο thumb 60Κ είναι πολύ καλά χιλιόμετρα γι'αυτό το μοτέρ...
Πάρε το book service και δες αριθμό κυκλοφορίας.
Μίλησε με ασφαλιστή σου τι παίζει από τρακαρισματα.
Απλα οταν ακούω για μαντρα βγάζω σπυριά.
Και κατι το οποίο δεν μου άρεσε ειναι οτι μου είπε να το παμε οπου θες για ελενχο(καλα μέχρι εδω)αλλα πρέπει να του δώσω λέει μια προκαταβολή την οποία την χάνω αν δεν το πάρω με την δικαιολογία να μην πηγαίνο-έρχεται το αυτοκίνητο χωρίς λόγο.
Αυτο πρώτη φορά το ακούω.
Vin και πινακίδα για αρχή!!!
Το ΚΤΕΟ μπορεί να σε βοηθήσει στα μεσοδιαστήματα μεταξύ των service για αντιστοιχία χιλιομέτρων με ημερομηνία.
Πες του τα έξοδα βενζίνης κλπ δικά σου, να μην διαμαρτύρεται! Δεν μπορώ να καταλάβω πως απο τη μια δέχεται έλεγχο και απο την άλλη θέλει να φάει την προκαταβολή αν δεν το πάρεις γιατί δεν σου κάνει ή δεν περάσει τον έλεγχο? Εμένα πιο πολύ σαν αποτρεπτικό παράγοντα στο να κάνεις έλεχο βάζει την προκαταβολή και όποιος τσιμπίσει, αμα πέσει στον κ****μενο που θα πάρει γουρούνι στο σακί.
Πες του θα φωνάξω οδική να το φορτώσω πάνω ρε τσίπι μπας κ γράψει κανα χλμ από τα ήδη γυρισμένα. Αν βρεις άλλον που να θέλει 5000 κυβικά το 2017 στείλε μήνυμα στον Τσακαλώτο! [emoji23][emoji23][emoji23]
Για εμένα σορρυ κιόλας αλλά αυτοί δεν είναι έμποροι, (Μαντράδες είναι και τρακτέρ έπρεπε να πουλάνε με τέτοια νοοτροπία). Έχει βουήξει ο τόπος για τα γυρισμένα χιλιόμετρα στην Ελλάδα και περιμένουν οτι ο υποψήφιος αγοραστής Μ5 δεν θα έιναι έστω λίγο ψαγμένος? Αν ήξερε τι ακριβώς πουλάει και σε ποιον απευθύνεται θα έλεγε ναι στον έλεγχο με μια τυπική προκαταβολή 150 Euro και θα στην έδινε πίσω αν δεν προχωρούσε η αγορά.
Στην ουσία τώρα, μάθε οσο περισσότερα στοιχεία μπορείς για το αυτοκίνητο, ψάξε κάνε διαστάυρωση και αφού περάσει τα τεστ αυτά προχωράς σε μηχανικό έλεγχο. Βέβαια ο μηχανικός έλεγχος δεν θα σου δείξει σε τι κατάσταση είναι τα μέταλλα. Αν και προσωπικά είτε με 30.000χλμ ή με 100.000χλμ αγόραζα Μ5-Μ6 τα μέταλλα θα τα άλλαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και λαδάκια κάθε 7000χλμ.
Υπάρχει και η καινούρια εταιρεία να απευθυνθείς για έλεγχο.
Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να έχουν γυρίσει χλμ;;;
Πόσα τέτοια υπαρχουν που τα βλέπει το γκαράζ;
Καλα ολα αλλα το θέμα ειναι να φύγει και το 645 για να προχωρήσω!!!
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι ο Κωνσταντίνος, από Πάτρα. Κάτοχος 520 e39 και πρώην κάτοχος 316 e36. Είμαι από Πάτρα, και είμαι σε αναζήτηση και σκέψη για αγορά κάποιου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Είμαι ενδιάμεσα από m5 e60 & 750 active hybrid επίσης δεκαετίας. Οπότε όπως καταλαβαίνετε θα ήθελα τα φώτα σας εάν μπορείτε. Έχω διαβάσει πολλά και δεν ξέρω εάν ισχύουν ή όχι...
M5
1. 120.000 χλμ και φοβάμαι σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει για κουζινετα μπιελών
Για τα υπόλοιπα που έχουν προαναφερθεί δεν θα ξανά ρωτήσω, εκτός εάν έχετε αλλάξει γνώμη κάποιος.
750AH
1. Χρόνος ζωής μπαταρίας
2. Φόρτιση μπαταρίας για συντήρηση λόγο μεγάλης ακινησίας
3. Διαρροή λαδιού στον ηλεκτροκινητήρα
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και καλώς σας βρήκα.
Καλώς τον Κώστα! Μια και είσαι από Πάτρα θα σου έλεγα να συναντηθείς με τον "Πατρινό" το μέλος AlexM να σε καθοδηγήσει και να σου εξηγήσει τα πάντα γύρω από το Μ5 Ε60 καθότι ειδικός και πρώην κάτοχος του by far....καλύτερου Ε60 Μ5..
Έχω δει και φωτογραφία από το M5 του AlexM σε κάποιο ποστ
Το πρόβλημα είναι ότι είμαι στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή γιατί είμαι ναυτικός, και γι'αυτό είμαι στην σκέψη και στην αναζήτηση γνώσεων. Αλλιώς από την τρέλα μου θα το είχα πάρει είδη...
Τον AlexM θα προσπαθήσω να τον συναντήσω αφού γυρίσω.