2,93 δεν ειναι πολυ μακρυ? με το 5αρι το σασμαν εδινε πολυ μεγαλη τελικη.. που κανω λαθος?
(μιλαω σοβαρα)
Printable View
2,93 δεν ειναι πολυ μακρυ? με το 5αρι το σασμαν εδινε πολυ μεγαλη τελικη.. που κανω λαθος?
(μιλαω σοβαρα)
Κυριε Σταματη
Λογω φορτου εργασιας στην εταιρεια μας, καθυστερησα να σας απαντησω.
Απ οτι καταλαβα θελετε να κρατησετε τις σχεσεις που εχετε για να ειναι σβελτο το αυτοκινητο και να μακρυνει στην 5η ή 6η για ταξιδια.
Προτεινω λυση οικονομικη, εψαξα και βρηκα 5η μακρυα, απο 323i/325i/328i automatic τα οποια ειναι 0,74, και απο την μικρη μου εμπειρια στο θεμα σασμαν και ελαχιστη εμπειρια σε bmw, πιστευω οτι αλλαζει με το σασμαν πανω, μονο με την αφαιρεση κεντρικου αξονα, αν σας ενδιαφερει μπορω αυριο να ρωτησω γνωστο μηχανικο!
Με εκτιμηση
3PRT
Και αν μετα το αμαξι γινει "βαστα τουρκο να γεμισω" τι κανουμε;
06:11 μιλαμε για σασμαν εχουμε χασει τη μπαλα.
Μερσι για την προσκληση.
Δεν ειμαι Αθηνα κριμα.
Δεν κανεις.ν'ατοΣυνημμένο Αρχείο 14155
Μα εκει είναι η μαγκιά θα εισαι όπως είσαι μέχρι τη 4η και μετα θα κανεις ήρεμο ταξίδι! Τεσπα θες να πεταξεις χρήμα και καλα κανεις με το 6αρι και το κοντό θα είναι καλύτερο σε όλα εγω σου έδωσα λύση με 150ευρο και 2 ώρες υπόθεση! Απλά η γνώμη μου είναι ότι η 6η σου σαν φόρτωμα θα είναι όπως η 5η που σου λεω
Οχι δεν θελω να πεταξω λεφτα Σπυρο.
Ειναι πολυ ενδιαφερον αυτο που λες.
Θα υπολογισω τις σχεσεις ξανα ομως γιατι βλεπω οτι με αυτη τη λυση βγαζει μια τρυπα καπου στα 150-180 χιλιομετρα (με βγαζει εξω απο την ροπη μου)
σου ειπα οτι δεν ειναι τελεια λυση, ειναι μια λυση χωρις πολλα πολλα, αν δεις οτι σου κανει θα ρωτησω εμπιστο μηχανικο να δουμε αν γινεται αυτο που λεω με το σασμαν πανω, σε ολα τα μπροστοκινητα γινεται, σε σουμπαρου γινεται, λυνεις κεντρικο επιλογεα και βγαζεις το τελευταιο καπακι απ το καβουκι που ειναι η 5η(6η κλπ οτι εχει), και την αλλαζεις επιτοπου, στα bmw δεν ξερω, χθες το βραδυ ειδαμε με τον Σπυρο οτι εχει 10 βιδες στο 1/3 του καβουκιου απ το τελος.
Ολα αυτα σε συμφερουν υπο-προυποθεσεις...
1) αν θες δισκοπλατο και θα κατεβει ετσι και αλλιως ειναι θετικο
2) αν τα χρηματα διαφορας των δικων σου ανταλλακτικων με αυτων που θα βαλεις ειναι φυσιολογικη... αλλο θετικο
3) αν ταιριαζει η 5η αυτοματου στο σασμαν σου, λογικα ταιριαζει
κλπ
δες οτι θες και εδω ειμαστε, συνεχιζω να πιστευω οτι με επιλογη διαφορικου και 6αριου σασμαν και του μοτερ η 6η θα γεμιζει με πολυ ζορι, απλα ξεκαθαρισε και τι θες... εγω εχω καταλαβει οτι θες μια αχρηστη ταχυτητα να τσουλας με μια ταχυτητα 120-130km/h αθορυβη...(δλδ 2500 rpm) αν θες οταν πατας να χεις και ρεπριζ εχω καταλαβει λαθος και συ εχεις καταλαβει λαθος γιατι με 6η και 120-130 θα πατησεις το γκαζι και παιζει και να σβησει!:th_Laie_67-1:
Εχω καταληξει.
3,46 και 6αρι.
Το χασμα με το γραναζι που λες ειναι χαοτικο.
Με 5η χανω εντελως ολη μου τη δυναμη μεταξυ 150-180
Εκει δηλαδη που ταξιδευω.
οτι θες οποτε τωρα μενει να εχει ορεξη ο μαστορας σου...
και το 6αρι να μην φτυνει τις ταχυτητες... ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΚΙΟ!
Μα ειναι δυνατον να εχει 6η ο ασσος και να τσουλαει και το δικο μου κοντα 190 αλογα και 25 κιλα ροπη να τη φτυνει;
δεν εχει ψυχη ο οδηγος μαλλον...
επισης να τη φτυνει τη ταχυτητα εννοω να στην "πεταει", το λυνεις και αλλαζεις τα κομπλερ, δεν ειναι τιποτα, αλλαζεις και συγχρονιζε και ρουλεμανακια, ισως και κανα γραναζακι, ενταξει μωρε, πιτσιρικας το ειχε και το ζοριζε....