χθεσινοβραδυνα συμπτωματα
ρεταρισμα,αυξημενη καταναλωση και το αυτοκινητο απλα δεν τσουλαγε...
διαγνωση πολλαπλασιαστης-ες?(Ε 90 lci 316)
Printable View
χθεσινοβραδυνα συμπτωματα
ρεταρισμα,αυξημενη καταναλωση και το αυτοκινητο απλα δεν τσουλαγε...
διαγνωση πολλαπλασιαστης-ες?(Ε 90 lci 316)
Μήπως φταίει η βενζίνη ? λαμπάκι άναψε? κάτι?
το ειχα φουλαρει πριν απο 25 μερες και τωρα ειναι στο 1/4.αναψε αυτο για τις αυξημενες εκπομπες ρυπων και εσβησε αμεσως αλλα το ρεταρισμα συνεχιστηκε
Φούλαρε 100αρα και δες πως θα πάει το πράγμα και βλέπεις.. ίσως φταίει κι α η χαμηλή στάθμη βενζίνης....
αυριο πρωι κατευθειαν στο συνεργειο.by the way εχω καταλαβει οτι οι περισσοτερες ζημιες συμβαινουν Σαββατο,ετσι για να σε γ@μησει(ημερα εξοδου,Κυριακη κλειστα)..συμφωνειτε?
Μην σκας , αν είναι πολλ/στες λογικά θα σου έχει έρθει η ανάκληση και θα την βγάλεις φτηνά...
πολλαπλασιαστης ηταν και τον αλλαξαν στα πλαισια της εγγυησης....
Αν δεν άλλαξες 4αδα δυστυχώς κατά μεγάλη πιθανότητα θα ετοιμαστείς να ξαναπάς...
Όταν άναψε στον άσσο του αδερφού μου έκανα το ίδιο λάθος και άλλαξα τον έναν( και εκτός εγγύησης) μετά από ούτε μήνα ξαναπήγα και άλλαξα και τους 4
και σε μία αλλαγή λαδιών ήρθε και η ανάκληση και τους ξαναλλάξαμε... (5 πολ/στες από την τσέπη μας επειδή δεν είχε βγει η καμπάνια και είχε λήξει η εγγύηση ...)
Ρωτησες μηπως το οχημα σου περιλαμβανεται στι λιστα με την ανακληση στους πολλαπλασιαστες???.....το λεω επειδη τυχαινει να μην ενημερωνουν παντα τον πελατη,ετσι αλλαζουν μονο εναν ή δυο καμμενους και στη συνεχεια οταν καει καποιος αλλος και εχει ληξει και η εγγυηση πληρωνεις κανονικα.
Οι νεοι πολλαπλασιαστες εχουν βελτιωμενη κατασκευη και αλλον κωδικο ανταλλακτικου.....
δυστυχως η ευτυχως δεν ειναι επισημος συνεργατης,ομως σαν συνεργειο ειναι πολυ καλος.Την επομενη φορα που θα βρεθω Αθημα Ή Πατρα θα απευθυνθω στους εκει επισημους συνεργατες
Κάτσε γιατί εγώ κάπου χάθηκα...
Δεν πήγες σε αντιπροσωπεία και σου άλλαξε πολλαπλασιαστή συνεργείο εντός εγγύησης?!
πως γίνεται αυτό ?!
Αν κάνεις service σε συνεργείο πλην αντιπροσωπείας ξέρω πως χάνεις την εγγύηση και εσένα σου άλλαξε πολλαπλασιαστή εντός εγγύησης?!
το αυτοκινητο το ειχε φερει πρωην επισημος συνεργατης bmw που ομως συνεργαζεται κανονικα με τη μαμα εταιρεια.θα τον συνεφερε να μην τηρησει την εγγυηση ενω το αμαξι αγοραστηκε εκει?
εκλεισα ραντεβου για να μου αλλαξουν στα πλαισια της ανακλησης τους πολλαπαλσιαστες
ερωτηση
μετα απο την αλλαγη-ανακληση,σας τους εχει ξανακαψει?
Στου αδερφού μου (οι 5 που πληρώσαμε που σου είπα) μετά την ανάκληση όλα οκ μέχρι τώρα σε Ν43 1.6
Στο δικό μου και πριν και μετά μια χαρά όλα ευτυχώς σε Ν43 2.0
Xτυπα ξυλο!!!!....,απο τον Μαϊο του '12 μεχρι σημερα,δεν εχει ξανακαψει...
....αλλα να φανταστεις οτι και με τους πρωτους,που ηταν απο τοτε που παρελαβα καινουργιο το οχημα μου τον 5ο του 2008, εκανα 40,000 χιλ. χωρις να εχει καει ουτε ενας μεχρι τον 4ο του 2012!!!.....αν ειναι να θελουν πιο νωρις απο αυτα τα χιλ.αλλαγμα οι νεοι βελτιωμενοι????.......
..... "καηκαμε"!!!:thumbsup:
παιδια το αμαξι μου εκει που πηγαινα κανονικα απο 4η εβαλα 3 χαλαρα και αρχισε να ρεταρει κ να μην τραβαει καθολου... λογικα ειναι πολλαπλασιστης? εχω mia e90 lci 316 αγορασμενη 8/2010
Πολυ πιθανο δυστυχως,......η διαγνωση θα δειξει......
Ομως,ειναι τοσο νεο μοντελο το δικο σου, που λογικα πρεπει να εχει τους νεοτερους πολ/τες,.....αμα πας σε επισημο σερβις,ρωτα εαν τρεχει καποια καμπανια για το οχημα σου.thumb
το κιτρινο λαμπακι του κινητηρα αναβοσβησε... απο οτι μου ειπε κ ο κωνσταντινοσ κ που ειναι ιδιο αμαξι για αυτον ειχε ανακληση λογικα πιστευω και σε μενα
Τελικα ημουν στην ανακληση και εγω (e90 lci 2010). Μου αλλαξαν τον ενα που ειχε προβλημα κ μετα απο κανα δεκαημερο που θα ερθουν θα τους αλλαξουν και τους 4
Περιμένω σήμερα τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Κ να έρθει Γιάννενα...
Αύριο κατόπιν ραντεβού μπαίνουμε μέσα (αντιπροσωπεία) για την ανάκληση...
Νεότερα απο βδομάδα...
αλλαχθηκαν το Σαββατο οι 4 στα πλαισια της ανακλησης....ελπιζω να μην εχουμε ξανα προβλημα........
επειδη δεν θυμαμαι για ποιας χρονολογιας αυτοκινητα μιλησαμε για ανακληση εδω στο θρεντ να πληροφορησω οτι εχει βγει και οδηγια ανακλησης πολ/στων και για τα τελευταια μοντελλα παραγωγης απο 2010 και μετα....
Τελικά έμεινε κανένα Ν43 χωρίς να πρέπει να αλλάξει πολ/στες?
δεν ξερω...εμενα πριν ενα χρονο περιπου τους ρωτησα οταν ειχε βγει η προηγουμενη ανακληση και μου ειπαν οτι το δικο σου ειναι ενταξει ,δεν χρειαζεται ....τωρα????
αλλαζει το ανταλλακτικο και απο μπος παει σε δελφι (αν το λεω σωστα)...προληπτικη η αλλαγη λογω αλλαγης ανταλλακτικου.
Για Ν46 γνωρίζουμε αν υπάρχει αντίστοιχη ανάκληση?:thanks:
οι Ν46 δεν ειχαν ποτε τετοια θεματα...σε τετοιο βαθμο τουλαχιστον...
αν ειχες την ατυχια να αποτελεις εξαιρεση ειναι κριμα.
παλι τα ιδια μετα απο πρωινο ξεκινημα ρεταρισμα και κιτρινο λαμπακι κινητηρα
μοντελο ιουλιος του 2007
οποτε ειμαι στην ανακληση των πολλαπλασιαστων
καποιος με τους ''καινουργιους'' πολλαπλασιαστες ξαναεχει προβλημα η' λυνεται?
ηρθε και η σειρα μου για μπεκ..1200 τα 4σερα μου ειπαν αλλα εκαναν αιτηση για good will.αυτο ειναι το κοστος τους αν γνωριζετε? ειχα αλλαξει πολ/στες πριν λιγα χρονια δωρεαν στα πλαισια της ανακλησης..και νοξ εντος εγγυησης.μηπως υπαρχει καμμια ανακληση για μπεκ? νομμιζω οττι υπηρχε μαζι με τους πολ/στες μια οδηγια,οχι ανακληση αλλα δεν ειμαι σιγουρος..