Αντε περιμένω να δω κι εγώ φωτό. (Κοίτα μη βάλεις τίποτα λάμπες neon σα κάτι καγκουρες......)
Printable View
Αντε περιμένω να δω κι εγώ φωτό. (Κοίτα μη βάλεις τίποτα λάμπες neon σα κάτι καγκουρες......)
Καλορίζικο Νίκο !!!!!!! Τι θα γίνει με τις φωτό ??? Ακόμααααααα ????? :)
Νικο καλοριζικο το Ε30
Καλορίζικο Νικόλα.
Ωπ!! Μπράβο ρε, καλοτάξιδο! Αλλά ήρθες και δεν μας είδες??? τσ τσ τσ...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2451719/
ποιος ψαχνει Ε30 ??
https://i10.photos.scar.gr/2451/2451719_3_b.jpg
υπαρχουνε τρεις πιθανοτητες.
ειτε δεν πουληθηκε τελικα τότε στα 2600 ευρω,
ειτε πουλιεται ξανα απο τον τότε αγοραστη,
ειτε πουλιεται αλλο και ειχε τις φωτο του φυλαγμενες.
Μιχαλη, το κειμενο ητανε αυτο:
εχω ολες τις φωτο της αγγελιας του τότεΠαράθεση:
Νούμερο αγγελίας: 1646382
¤ 2.600
Κατηγορία:Αυτοκίνητο - Λιμουζίνα/Sedan
Χιλιόμετρα:142.990 χμ
Κυβικά:1.800 cc
Ίπποι:105 bhp
Χρονολογία 12 / 1986
Πινακίδα:Μονό
Χρώμα:Γκρι (Μεταλλικό)
Σασμάν:Χειροκίνητο
Κίνηση:Πισωκίνητο (RWD)
Καύσιμο:Βενζίνη
Πόρτες:4
Τελευταία αλλαγή:5 μέρες
Εμφανίσεις αγγελίας:714
Σύνδεσμος:www.car.gr/1646382
Τηλέφωνο:6938340101
Ιδιαιτερότητες
Ατρακάριστο, Βιβλίο service, Ράδιοκασετ/νο, Κοτσαδόρος, Ζάντες, Κεντρικό κλείδωμα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες
Περιγραφή
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΧΡΩΜΑ ΜΟΛΥΒΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΦΟ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ.ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ MICHELIN, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ BILSTEIN ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ 6 ΜΗΝΩΝ.ΕΧΕΙ ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ,ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚ Σ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ,ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ,ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΕΡΑΙΑ,ΡΑΔΙΟΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ SONY,ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΜΙΧΛΗΣ ΚΑΙ ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ BMW.
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΤΕΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΗ.
ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΘΗΝΑ 10442
Τηλ.: 6938340101.
αλλα φαινεται απλως τις χρησιμοποιει αυτος τωρα
ή οντως ειχε παρει το αμαξι τότε και το πουλαει τωρα ??
παντως φαινοτανε παρα πολυ καλο! το ειχα μετανιωσει που δεν ανεβηκα να το δω/παρω τότε, αλλα και αυτο που πηρα μια χαρα!
φιλε καλοπουλητο.φαινεται πραγματικα σε παρα πολυ κατασταση αλλα θελει υπομονη να βρεθει ο σωστος αγοραστης.οχι ο βλακας αγοραστης ΑΛΛΑ ο γνωστης - λατρης αγοραστης!!!
φιλε μου να σαι καλα.μακαρι να βρεθει καποιος που να αγαπαει τα Ε30.
το αυτοκινητο εχει φτιαχτει με πολυ μερακι.δεν θελω και γω να πέσει σε <<λαθος>> χερια.δεν θα το πουλαγα αλλα θελω να ασχοληθω με το drift και το ποναω να το βασανισω, οποτε θα πρεπει να παρω κατι για αυτη τη χρηση πλεον και επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι δεν μας περνει για δυο αυτοκινητα!
θεωρω αδυνατο να υπαρχει αυτη τη στιγμη γνωστης/λατρης αγοραστης να δωσει 4οοο για 4πορτο Ε30 316 και να μην ειναι βλακας...
Με συγχωρειτε για το θαρρος της γνωμης μου αλλα αυτη ειναι, δεν αντεξα να μην την πω. Ενα 4πορτο 30αρι 1,6 στις μερες μας δεν πρεπει να ξεπερνα τα 600ε(αντε 1οοο) σε οποιαδηποτε κατασταση. Τα υπολοιπα ειναι σκανδαλωδως παραλογα.
αυτα τα 4πορτα που λες των 600 ευρο δεν κανουν ουτε για να παιρνεις πατατες στην λαικη!οποτε οτι πληρωνεις παιρνεις...θες καλο Ε30 δινεις απο 3-5 χιλιαρικα,,,θες ερειπιο δινεις απο 50 ευρο εως κανα 600αρι
καλοπουλητο φιλε μου παντως γιατι το εχεις πολυ περιποιημενο!
σε μια εποχη που με 5οοο αγοραζεις περιποιημενο 46αρι(αμαξαρα) δε σχολιαζω τι ειναι η αγορα ενος απαρχαιομενου ε30 γιατι θα φανω αγενης. Τελος παντως δε χαλαω περαιτερω την αγγελια....
Αν δεν εβλεπα το avatar-το οποιο μπορει και να μην λεει κατι,θα ορκιζομουνα οτι εισαι αντρας.....παντως η αγορα ειναι αμιλικτη εδω και χρονια.....''οτι πληρωσεις-παιρνεις''.
Αβαφτο Ε30 διπορτο απο πρωτο χερι με 5-ψηφιο αριθμο χλμ=ακριβο
Μπουρδελ@ Ε30 κανα-δυο ενωμενα μαζι=οσο τα ψωνια μιας εβδομαδας στο super-market.
Xωρις παρεξηγηση φιλεναδα!
Το νεαρό της ηλικίας σου σε κάνει παρορμητικό...
Δεν μας ενδιαφέρει εαν πέρνεις Ε46 ή Ε69 με τα ίδια χρήματα
Το ζητούμενο είναι ότι για να πάρεις "πένα" Ε30 τόσα θα δώσεις, είτε σ αρέσει είτε όχι
Μην ισοπεδώνεις λοιπόν τα πάντα και μην χαλάς την αγγελιά του παιδιού για να πεις την "γνώμη" σου..:thumbsdown:
Το οτι το θεωρεις αδυνατο δεν σημαινει οτι ειναι κιολας...Υπαρχουν πολλα ατομα εκει εξω που αναζητουν κατι αναλογο και προσεγμενο...Τωρα για το τι αυτοκινητα μπορεις να παρεις με 4000 ευρω μπορω να σου λεω μεχρι αυριο το πρωι...Δεν τον ξερω τον ανθρωπο που πουλαει το Ε30 ουτε το εχω δει απο κοντα...Απλα ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι το αυτοκινητο ειναι απ τα λιγα,απ τη στιγμη που αν κοιταξεις γυρω σου βλεπεις πολλα τετοια αφημενα στην τυχη τους που τα πουλανε 600-1000 ευρω...Και οπως ειπαν και παραπανω οι συμφορουμιτες ο πωλητης καθοριζει την τιμη....και οποιος θελει... :warriorsmiley:
Ας ανοιξει καποιος ενα thread να τα πουμε αλλου...Αρκετα μπου@#$λο καναμε την αγγελια του ανθρωπου...
ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΟ ΦΙΛΕ!!! thumb
Δλδ με αυτή τη λογική ένα καλό 316 Ε46 έπρεπε να τιμάται στα 25000ε........
Δε τα συγκρίνω εγω σε καμια περίπτωση , εσείς τα συγκρίνετε με το να θεωρείτε οτι η τιμη των ε30 είναι εφαμιλλη με αυτή των ε46. Το θέλετε η όχι η ε30 είναι ένα καλοφτιαγμενο παρωχημένο αυτοκίνητο εποχής 80´s. Η δε 316 ηταν είναι κΙ θα είναι σκουπίδι όντας πισωκινητο με όλα τα κουσουρια της πίσω κίνησης χωρίς να έχει τα συν της. Και πριν κάποιος αρχίσει να λέει για τη m3 θα του θυμίσω οτι λίγη σχέση είχε με τις κοινές ε30..
παιδια οσο θελει το πουλαει ο καθενας...δικο του ειναι...
αλλα και εμενα για απλο 30αρι και με αρκετα χιλιομετρα ειναι λιγο πολλα τα 4!
εγω πχ εχω ενα σιερρα 28,000κμ του 92 που ηταν στο γκαραζ τοσα χρονια και τα κερια στο εσωτερικο του ειναι ολα επανω..μυριζει καινουργιλα....δεν μιλαω για το χρωμα που με ρωτανε ολοι αν το εχω βαψει....ποσο πρεπει να το πουλησω?10?
Μιλησε κανενας αλλος για Ε46...?Τα 4000 ειναι τιμη εφαμιλλη με πολλων αλλων αυτοκινητων...Τι σημαινει αυτο?Ο ανθρωπος το συντηρησε τοσα χρονια,αλλαξε οτιδηποτε χρειαζοταν ειτε απο φθορα ειτε απο δικη του τρελα και ζηταει τοσα...Προφανως απευθυνεται σε καποιον με αναλογη τρελα που θα το παρει και θα συνεχισει να κανει το ιδιο..Δηλαδη αν ξεκινουσε καποιος να κανει ανακατασκευη ενα τετοιο αυτοκινητο θα του στοιχιζε λιγοτερο?ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...Τα 4000 ειναι πολλα για 18χρονο που το θελει για καψιμο,οχι για γνωστη και μερακλη...
Οκ έχεις δίκιο ειναι ευκαιρία! Αν είσαι μερακλης προχωρά! Με γεια!
Εχεις σκεφτεί ότι κάποιοι από τους συνομιλητές σου μπορεί να έχουν ένα ταπεινό 1600αρι Ε30? Δεν είναι ότι καλύτερο ο τρόπος σου.
Γνωρίζεις πόσο έκανε ένα 316 το 1990?
Ξέρεις πόσο ήταν ο βασικός μισθός?
Ξέρεις πόσο ήταν τα τεκμήρια?
Τι θεωρείς μειονέκτημα σε ένα πισωκίνητο?
Γνωρίζω όλα αυτα που λες, έκανε όσο ένα καλο διαμερισματακι στην Ελλάδα. Εδώ μέσα συμφορουμιτης πουλάει ε36 μ3 πένα 5000 κ δεν κινειται φύλο, τα ε30 4 πορτα κάνουν 1000-1200ε και πάλι δεν κινειται φύλο...αν εσεις θεωρείτε οτι ένα τέλειο 316 αξίζει 4000 εγω είπα πάω πάσο! Απλά σας- μας κανει να ελπίζουμε οτι τα αυτοκίνητα μας έχουν ακόμα αξία.
Η 316 ε30 είναι ένα αργο απροβλεπτο και σε κακού οδοστρώματος άσφαλτο - δε μιλάω για βρεγμενη... Εώς και επικίνδυνη. Έχει δε ανεπαρκή φρένα. Το οτι τα 2πορτα είναι όμορφα και κάνουν drift σε συνδυασμό με το οτι φοράνε δυνατά για το καρότσι μοτέρ και εξασφαλίζουν χαμόγελο όταν το διπλωνεις, στην Ελλάδα της ευμάρειας για ένα διάστημα πουλήθηκαν ορισμένα σε υψηλές τιμές όντως. Σήμερα δυστυχώς τα πράγματα έχουν αλλάξει.
Και μη συγκρίνουμε το πόσο έκανε ένα αυτοκίνητο πριν 20 χρόνια νομίζω δεν έχει νόημα, επίσης το ποσά χρήματα έχουμε ρίξει σε ένα αυτοκινητο ειτε για συντηρηση είτε για βελτίωση ξέρεις και ξέρω οτι αυτα πανε περίπατο όταν πουλάς... Για συλλεκτικότητα ναι το δέχομαι, αλλα... Ιστορικές βγάζει πλέον στα 30 χρόνια! Απο το Σεπτέμβρη δε δε θα μπαινει κάν δακτύλιο και μιλάμε για αυτοκίνητο πολυ καλοπουλημενο, entry level έκδοση με πολυ καλή ποιότητα κατασκευής που ακόμα κυκλοφορούν τα περισσότερα. Άρα ούτε συλλεκτικό είναι.
Α σε πείραξε το σκουπίδι, θα σου πω οτι εγω έχω κόλλημα με τις Αλφα 33 που για τους περισσότερους είναι ακόμα μεγαλύτερο σκουπίδι, έχω και μια αλφασουντ που θεωρείται σκουπίδι απο πολλούς εδώ και 25 χρόνια , και πλέον σκουπίδι θεωρείται απο πολλούς και το 36αρι μου. Δεν το είπα προσβλητικα ως προς τον ιδιοκτήτη
η εμπορικη αξια ενος αυτοκινητου ανεξαρτητου καταστασης ειναι συγκεκριμενη
για παραδειγμα ενα χρονο πριν για ολικη απο τρακαρισμα πηρα 2000 ευρω για Ε30 Μ40 4πορτο του 1989, τοσο το εβγαλε η ασφαλιστικη, τοσα πηρα, ειτε ηταν συντηρημενο αψογα ειτε οχι
απο εκει και περα ο καθενας κανει τις επιλογες του!
για το ποσο αξιζει η οχι το αμαξι της αγγελιας ειναι υποκειμενικο....
για εμενα ΔΕΝ αξιζει 4κ για πολλους λογους , προσωπικη αποψη (λογο του περασμενου της ωρας δεν ειμαι σε θεση να την γραψω τωρα )
τωρα τα υπολοιπα ειναι να εχουμε να λεμε.....και ακρη δεν θα βγαλουμε ποτε!
η αληθεια ειναι καπου στην μεση ! ουτε το ενα ακρο-ουτε το αλλο
επισης διαβαζω που αναφερεται αλλα μοντελα! οκ! και εναV8 Grand cherocce (πως στο καλο γραφετε...) εχει πλεον 7000-8000 ευρω , τι παει να πει δλδ?
οτι το Ε46 316 πρεπει ο αλλος να το δωσει 3000ευρω? δλδ ενα Golf 1400 ποσο? 1500? και ενα yaris 1000cc me 900 κατοσταρiκα ?
δεν παει ετσι παιδες!!!
δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα στις τιμες των μεταχειρο αυτοκινητων!
αμαξια ιδια χρονολογιας, κατηγοριας, κυβικων αναλογα αν ειναι ιταλικα-γερμανικα-γιαπωνεζικα-τσεχικα-τουρκικα, εχουν και την αναλογη τιμη,ποσο μαλλον οτνα συγκρινεις διαφορετικες χρονολογιες κτλ κτλ αντε βγαλε ακρη! οποτε τι να λεμε τωρα? οτι λογο οτι το "ταδε" αμαξι εχει τοσο πρεπει και το "ταδε" να εχει τοσο?
thumb
Σύμφωνοι αλλα το Cherokee έχει κ ένα χ τεκμήριο κ τελη κυκλοφορίας και κατανάλωση κλπ, οπότε στα αζήτητα σήμερα. 4πορτο 318 θα παρει κάποιος bmwδακιας οικογενειάρχης που δε του περισσεύουν. Αν ηταν 2πορτο πες οτι θα το αγόραζε και κάποιος για μετατροπη. Όταν όμως το ζητάς 4000 , ο υπόψηφιος αγοραστής έχει επιλογές και αν είναι bmwδακιας θα παει σε 36αρι και πλέον θα μπορει ν κοιτάξει κΙ 46αρι. Οπότε θ πει καλο το 30 αρι αλλα άλλες εποχές...
ακομα γελαω...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::thumbsup:..εγραψες φιλε arci
οχι οτι δεν συμφωνω..αλλα μεχρι ενος σημειου...το 30αρι ανεξαρτητως μοτερ θελει χερια για να το πας αλλα θελει και καλη ασφαλτο..οχι ελληνικο σαπουνοδρομο...
υγ..μονο και μονο για την ατακα..θα ηθελα να σε παω μια βολτα με την πομονα μου..ταυτοτητα στο στομα και παμε...:hystericalbs1::hystericalbs1:
Αρχικο μην απο nik200
το συγκεκριμενο αμαξι ειναι φιλου και πεντακαθαρο με εξαιρετικα πολλα πραγματα αλλαγμενα τον τελευταιο χρονο (λογω εμμονης του ιδιοκτητη!!!)..πολυ απλα θα αναφερω οτι εχει κοστισει για να ερθει σε αυτη την κατασταση (αρκετα) παραπανω απο τα διπλα απο οσα το παιδι ζηταει..το αμαξι ειναι ειδικη περιπτωση και απευθυνεται περισσοτερο σε συλλεκτες που θα θελουν ενα αψογο αμαξι..παρα για καποιον που ψαχνει ενα 30αρι να κανει την δουλεια του-πιστα καψιμο κτλ κτλ..
Επρεπε να δωθει περισσοτερη σημασια σ αυτο!!! :whistle:
Εχω μια απορία, αλήθεια λέω, υπάρχουν αμάξια που μπορείς να τα πας τέρμα σε άσφαλτο σαπούνι??? Μόνο το Ε30 γλυστράει??
Χθες μιλαγα με εναν παππου στα Β.Π με Ε30 τετραπορτο ..
Ο κυριος πραγματικος με Κ κεφαλαιο το ειχε λουλουδι με περιποιηση,σερβις,καθαρισμ ενο ,χωρις ιχνος σκουριας η αλλου ελαττωματος οπτικα τουλαχιστον...
Θα το πουλησει ελπιζει 2.500-3.000 ευρω καθως "σημερα ειναι πολλα λεφτα για τετοιο καλο αυτοκινητο της εποχης του" οπως τα ειπε τα μεταφερω και δεν εχει αλζχαιμερ....
Φυσικα του εξηγησα η μαλλον θελησα να του πω για Μ ε30 που σιγουρα ειναι σπανιοτατα αλλα καλοπληρωνονται μα ο κυριος μου απηντησε "πολλοι φανταζονται το τιμονι μιας Μ και ας οδηγουν ενα μικρο 1600αρι ,αν βρουν το Μ να τα δωσουν για αυτο ομως ειναι υπερβολη"
Καλη πωληση στον συμφορουμιτη.....