καιρος για δυο γιωργο, εσυ και το 850!!!!:thumbsup:
Printable View
δεν ζηλευω καθολου, εχω δυο παιδια(Ελληνες) στη δουλεια, που οι μητερες τους μου εστειλαν κουραμπιεδες, μελομακαρονα, διπλες, καλτσουνια, ροξακια, ... ασε τι εχουν φερει οι Ιταλοι, οι Εβραιοι και το Ανατολικο τμημα....(απο βοτκα μεχρι πετρελαιο...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:). θα γυριζω να απολαυσω την Νεα Υορκη και ολα τα μαγαζια μεχρι την παρασκευη το απογευμα. Μετα φευγω μεχρι και την Δευτερα, αρκετα μακρια απο το κεντρο, σε ενα βουνο, σε φιλικο σπιτι, με φιλους, τζακι, χαβαλε, και χαλαρα, ......:thumbsup:
Πλάκα κάνω βρε. Τα πάντα βρίσκεις στην Αμερική και ειδικά στη ΝΥ.
Καλά να περάσετε !!!
Ελενη εσεις πραγματικα κανατε συναντηση πολυτελειας, οπως ταιριαζει στην μαρκα μας αλλα κυριως στα κυβικα σας.....αφου ο μικροτερος εχει τουλαχιστον 3,000cc 6cyl!!!....να μην πουμε για μεγαλυτερους.....ασε θα πεσει κλαμα!!!:thumbsup:
ΥΣ:Φανταζεστε να φτασετε στου Ταμ-Ταμ για λουκανικομαχιες και να σας εχει στρωμενο ετσι το τραπεζι???....55ευρω η μπουκια θα χρεωνεται!!!! :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
Ναι το πηραμε!!!!!!:thumbsup:
Είμαι από τους πιό φανατικούς λάτρες της Αμερικής, στο forum.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Στάθη, ότι υγεία, οικογένεια και καλή παρέα, είναι τα βασικά που χρειάζεται κανείς για να περάσει καλές γιορτές.
Αλλά η μιζέρια που μας έχουν ρίξει, μας κάνει να βλέπουμε κάτι glamorous και να τρελαινόμαστε.
Το λέω απο προσωπική εμπειρία. Φέτος που τα πράγματα είναι δύσκολα, θέλω πιό πολύ από ποτέ να φύγω από την μιζέρια και να ζήσω λίγο στο όνειρο.
Όταν και αν συμβιβαστούμε με την νέα τάξη πραγμάτων, θα ψάχνουμε βαθύτερα αυτά που κάνουν χαρούμενους.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν ειναι συναντηση πολυτελειας, απλα ηταν!!!!
Καθε χρονο πρεπει να ευχαριστουμε τους ανθρωπους που δουλευουν για εμας. Ηταν συναντηση του τμηματος και να σου πω το καλυτερο..... τον λογαριασμο τον πληρωσαμε δυο ατομα........ εγω και η αφεντικια μου......
θα προτιμουσα κατι απλο, αλλα καλυτερη παρεα.......!!!!!!
εχουν κλιμα-ανλαγκε στο φουλ Γκεοργκιος και αμα λαχει κανα βαρελι με σαπιοκομμενα καρεκλοποδαρα για προσαναμμα και 4-5 απο πνω να ζεσταινονται..
Ωραια η χλιδα παντα ομως οσο μεγαλυτερη υπαρχει και επιδυκνειεται τοσο και ακομα χειροτερη ειναι η αντιφαση με τους αστεγους,φτωχους ,πεινασμενους και τις γειτονιες με σπιτια καταφυγια...απλα τωρα μας φτιαχνει η διαθεση και τα ξεχναμε...
Μακαρι ο καθενας μας να μπορει να εχει αυτες τις μερες λιγη ανθρωπια 1-2 ευρω για κανα φτωχο, ειναι το καλυτερο δωρο στον ιδιο του τον εαυτο..
Καλα Χριστουγεννα αδελφια απο καρδιας οτι επιθυμειτε !!!
Ελένη δεν είμαι εδώ για τα Χριστούγεννα,είναι ενδιάμεσους σταθμός η ΝΥ στο ταξίδι μου.
Εννοώ ότι είναι καλύτερα στο Brooklyn από άλλες χρονιές όσον αφορά την φασαρία το βράδυ γιατί παλιότερα εμένα στην 55 και Lexington και εσύ ξέρεις πολύ καλά τον χαμό που γίνεται εκει:thumbsdown:
Ξεναγό δυστυχώς δεν έχω καθόλου αλλα στην park και τις άλλες λεωφόρους περπάτησα είδη και στο Rockefeller center επίσης.θα δώ περισσότερα όταν γυρίσω απο την πρώτη του μήνα.
$800 το 4s και $650 το 4 ξεκλειδωμενα απο το λίγο που έψαξα, θα το ψάξω πιο πολύ όμως.
by the way Thanks.
Βγάζεις ωραίες φωτογραφιεςthumb
εδω θα πρεπει να ξερεις οτι την αλλη μερα της Πρωτοχρονιας .... ολα τα ξεστολιζουν, επειδη φετος ειναι Κυριακη, θα εχεις την ευκαιρια να τα δεις την Δευτερα.....
Οσο για το iphone, να πα μονο σε apple store, ερωτησα για ξεκλειδωτο αλλα μου ειπαν μονο με παραγγελια.
iPhone unlocked and contract-free
- 16GB2 $649.00 Ships: 1-2 weeks
- 32GB2 $749.00 Ships: 1-2 weeks
- 64GB2 $849.00 Ships: 1-2 weeks
Ελενη βαλε και την φωτογραφια του αβαταρ σου σε μεγαλη!
του χρονου παντως με τις φωτογραφιες που μας δειχνεις το αφεντικο μου ο προεδρος, μου υποσχεθηκε χριστουγεννιατικες διακοπες-δουλειες νεα υορκη!
χρονια πολλα... ναι εμεις δουλευουμε ολες τις μερες του χρονου!
Having withdrawals over here dear...
Οι Αμερικανοί «έμαθαν» τα ελληνικά κάλαντα
Χριστούγεννα με «άρωμα» ελληνικό στην Αστόρια
«Πλημμύρισε» χθες, 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων, το κέντρο της ελληνικής Αστόριας στη Νέα Υόρκη από ήχους, αρώματα, μυρωδιές και ευωδιές από τσουρέκια, κουλουράκια, κουραμπιέδες αλλά και χρώμα ελληνικό παραδοσιακό, από τα κάλαντα που έψαλαν τα παιδιά του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού της Νέας Υόρκης σε Έλληνες και Αμερικανούς.
Για πέμπτη χρονιά φοιτητές, νέοι εκπαιδευτικοί, ηθοποιοί και καλλιτέχνες πήραν τους στολισμένους δρόμους και μπήκαν σχεδόν σε όλα τα ελληνικά καταστήματα στην Αστόρια και έψαλαν το «Καλήν εσπέραν» μπροστά στα έκπληκτα μάτια Αμερικανών, που πολύ γρήγορα καταλάβαιναν και συμμετείχαν.
Οι Έλληνες καταστηματάρχες τους υποδέχονταν άλλοι με δάκρυα στα μάτια και άλλοι βάζοντας το μποναμά στο καπέλο του Άι Βασίλη που κρατούσαν για να δέχονται τα δώρα και το φιλοδώρημα του καθενός.
Τα χρήματα πάνε για τις ανάγκες του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού, γι' αυτό και ο κόσμος ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρος, αφού ο συγκεκριμένος οργανισμός αποτελεί έναν ιδιαίτερα δημιουργικό φορέα, ίσως από τις λίγες εξαιρέσεις, που παράγει έργο πνευματικό και καλλιτεχνικό, δίνοντας ευκαιρίες σε νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά και τις δυνατότητές τους.
Οι νέοι του ΚΕΠ από νωρίς το πρωί πήγαν σε λέσχες ελληνικές και συλλόγους, όπου οι απόμαχοι της ζωής (συνταξιούχοι) περνούν τις ώρες τους, σε καφενεία, καφετέριες ελληνικές στην 30ή κεντρική λεωφόρο στην Αστόρια, την επονομαζόμενη και Greek Avenue -κέντρο της ελληνικής και κυπριακής νεολαίας-, σε κρεοπωλεία, κομμωτήρια, ανθοπωλεία, φούρνους ελληνικούς, σουβλατζίδικα και σε γνωστά και διάσημα ελληνικά εστιατόρια της περιοχής.
Το Kέντρο Eλληνικού Πολιτισμού αποτελεί, από τα χρόνια της δικτατορίας που είχε ιδρυθεί, προκειμένου να συμμετέχει στον αντιδικτατορικό αγώνα, επί 35 χρόνια τώρα μια πνευματική εστία με καθημερινές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα.
https://www.youtube.com/watch?v=uNZyX3rmWBU&feature=related