γιατι το γεμιζει τριχες και τρωει το υφασμα...:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Printable View
Σασα εγω δεν τις μπορω τις γατες τις σιχαινομαι γιατι οταν κανουν ερωτα τσιριζουν και δεν με αφηνουν να κοιμηθω!
Επειδη εχω σπουδασει Ψυχολογια θα σου απαντησω με μια αλληγορια που συζητουσαμε καποτε στη σχολη με εναν καθηγητη μου: Ο σκυλος ειναι ο αντρας και η γατα, η γυναικα. Ο σκυλος/αντρας ειναι πιο ευσωμος, πιο δυνατος και πιο ογκωδης. Αν τρεξει προς τη γατα/γυναικα εκεινη θα τρεξει φοβισμενη αλλα συχνα σταματα και βγαζει 'νυχια' και τοτε ο αντιπαλος κινδυνευει....thumb
ο δικος σου ειναι αυτος στο βιντεο?
καλα οταν το βγαζεις βολτα δεν ντρεπεσαι???:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
φιλε οχι στον καναπε το σκυλι γιατι οντως αυτο που λεει ο εκπαιδευτης που ρωτησε η Σασα εχει δικιο.
Το σκυλι αν καθισει στον καναπε ή στα ποδια σου καταλαβαινει οτι εγινε η γυναικα σου ή ο αρχηγος του σπιτιου... αρα θα γαυγιζει και θα γριλιζει χωρις λογο ολη μερα, δεν θα κανει τιποτα και θα ξινιζει την μουσουδα του οταν σε βλεπει, οταν θα θες να δεις μπαλα θα το αλλαζει και θα βαζει τον τουρκικο "Υπαστυνομο Ρεξ", και οταν θα ετοιμαζεσαι να βγεις θα ερχεται με το λουρι να σου υπενθυμισει οτι πρεπει να το πας βολτα!
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
Μπορεί να είναι μικρόσωμος αλλά τί να κάνουμε.Ήταν το τυχερό του να μας βρεί.Ήταν τελείως τυχαία η όλη φάση που τον πήραμε.
Εν τω μεταξύ,παρόλο που ανεβαίνει στον καναπέ,δεν κάνει τίποτα από τα παραπάνω που λές!Ή δεν νοιώθεις από σκυλιά ( :hystericalbs1::hystericalbs1: ) ή ο δικός μου δεν ανήκει στην κατηγορία σκύλου :hystericalbs1:
αυτο ειναι πολυ συνηθισμένο σπαρο, αρα μαλλον δεν ειναι χαρακτηριστικο μονο του σκυλου... χαχαχαχαχχαχα
αυτο δεν ισχυει ακριβως , αλλα στο μετρο που ισχυει εχει εξηγηση στη δομη του εγκεφαλου του σκυλου.
ο σκυλος δεν θυμαται μετα απο ορισμενο χρονο περιστατικα. γι αυτο και δεν κραταει κακια στο αφεντικο του.
ουτως ή αλλως ο σκυλος πριν πολλους αιωνες εξημερωθηκε για να υπηρετει τον ανθρωπο.
ετσι το να ειναι φιλικος και να συγχωρει ειναι προτερηματα.
ποιος θα ηθελε στο σπιτι του μεσα ενα ανεξαρτητο και εκδικητικο ζωο με τη δυναμη του σκυλου?
θα ηταν απειλη για τον ανθρωπο.
π.χ. ενα ζωο με τη δυναμη του σκυλου και την ιδιοσυγκρασια της γατας θα ηταν ακρως επικινδυνο.
γι αυτο τετοια ζωα απαντωνται μονο στη φυση, σε ζωλογικους κηπους ή διπλα σε ανισόρροπους ανθρωπους.
Πωωω Σασα δεν σε πιστευω !!!!
Μαλλον εργασια κανεις και τσεκαρεις αντιδρασεις(Αννα Γουλα φαση και ετσι),η'εφαγες τρελλο κυνηγι,
σαν γυναικα,απο ΑΓΕΛΗ αιμοβορων ανοητων τετραποδων...
Συγνώμη αλλά λες *ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ* ή απλά ξέρεις ιστορία και βλέπεις ότι σου αρέσει.
Challenge accepted λοιπόν.
Πες μου ΜΙΑ εποχή της ανθρώπινης ιστορίας (ξέρεις αυτού του ΖΩΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ) και θα σου πω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ πόλεμο ο οποίος ξεκίνησε από ΗΛΙΘΙΑ αφορμή και κατά την διάρκεια του σκοτώθηκαν ΓΙΑ πλάκα βρέφη παιδιά ηλικιωμένοι γυναίκες. Δες τι γίνεται στην Συρία! Πως μπορείς να κατατάσσεις τον άνθρωπο, το χειρότερο υποείδος που έχει υπάρξει ΠΟΤΕ σε αυτό τον πλανήτη, απλά και μόνο λόγω της νοημοσύνης σε κάτι ανώτερο;
Ίσα ίσα που ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή (κάποιοι σαν εσένα, δεν το λέω υποτιμητικά ή με ύφος) θεωρούν ότι ο άνθρωπος έχει νοημοσύνη και ταυτόχρονα έχει διαπράξει πράγματα που ούτε η πιο άρρωστη φαντασία του χειρότερου ζώου ΔΕΝ θα έκανε ποτέ, είναι χειρότερος από όσα ζώα υπήρξαν και υπάρχουν ποτέ.
Αντίστοιχα όμως θα απαιτήσω από εσένα, που έχεις σπουδάσει και ψυχολογία (ΔΕΝ ειρωνεύομαι) να μου πεις πάλι ΜΙΑ εποχή πολέμου ζώων εναντίον ζώων, ΧΩΡΙΣ ουσιώδη αφορμή. Και μην ξεχνάς ότι η τροφή, δλδ η συντήρηση της ζωής ΕΙΝΑΙ γεγονός ικανό να σε κάνει να σκοτώσεις.
λοιπον θα αναφερω ενα περιστατικο μεγαλου τσακωμου αναμεσα σε ζωα...
στο Zouglial 2006 (οποιοι θυμαστε)
που μετα απο σκληρες μαχες πιθηκοι-ζεβρες 4-2
ελεφαντες- ρινοκεροι 3-2
λιονταρια- μυρμιγκια 3-4
κλπ
φθανουν ελαφαντες-μυρμιγκια στον τελικο... ο αγωνας ισοπαλος μεχρι το 80, και σε καποια φαση ειναι ο μυρμιγκινιο ο οποιος ηταν απ τα κοκκινα τα μυρμιγκια που τρεχουν πολυ σκαει 2 τριπλες στον ελεφαντα αμυντικο και σε καποια φαση ερχεται ο στοπερ ελεφαντας και του κανει τακλιν και με τα 4 ποδια τον ελιωσε μιλαμε....
φωνες κακο απ τους οπαδους...
εξαλλος ο προπονητης των μυρμιγκιων γερμανος, οτο μυρμιχαλεν αρχιζει και φωναζει " ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ @@ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΚΛΗΡΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ"
Το αν είναι έξυπνα ή όχι καλό είναι να το κρίνουν άτομα που έχουν ζήσει μαζί τους και ξέρουν απο πρώτο χέρι. Αν ήταν χαζά, η φύση πρώτη θα είχε κάνει τη φυσική επιλογή για την εξάλειψή τους. Συμφωνώ οτι λειτουργούν με ένστικτο αλλά αυτό δε σημαίνει οτι πάσχουν απο έλλειψη νοημοσύνης.
Για κάποιες ερωτήσεις για φύλαξη που διάβασα σε προηγούμενα πόστ θα έπρεπε να διευκρινιστεί αν μιλάμε για σωματοφυλακή ή φύλαξη χώρου.
Πολύ καλά αποτελέσματα σε σωματοφυλακή, για μένα τα καλύτερα, έχουν τα Dutch Shepherd (Ολλανδικός Ποιμενικός) και Μalinois (Bέλγικος Ποιμενικός)
Και ένα βιντεάκι για τους λάτρεις! :)
https://www.youtube.com/watch?v=4m9R8Uh2GFg
σιχαμένο υπόδουλο ζώο ο σκύλος???
παντοτινός πραγματικός φίλος θα έλεγα εγώ, και όχι δούλος. είχα και κάνα δυο γάτες μαζί με τα 2 σκυλιά που πέρασαν απ'τα χέρια μου.
πιο ανέμπιστο - κακομαθημένο ζώο δεν υπάρχει, εν αντιθέση φυσικά με τον σκύλο.
Ξέχασα, αυτός είναι ο δικός μου σκυλάκος!
2 σκυλια περασαν απ τα χερια σου? χμμμ αφηνεις υποψιες οτι πουλας σκυλια... μηπως εχεις συνεργασια με κινεζους?
οι γατες γιατι δεν σου αρεσαν δεν ειχαν ζητηση και σου μεινανε στοκ?
Θωμα δεν περιμενα οτι κανεις τετοιες δουλειες...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Ε τώρα ρε συ πέρασες στην αντίθετη όχθη, κάθε ζώο έχει ορισμένα χαρακτηριστικά τα οποία οφείλεις να σεβαστείς. Αν βέβαια θες να τα έχεις καλά μαζί του.
Και όταν λέω κάθε ζώο εννοώ κάθε ζώο, είναι όπως τα όσια και τα ιερά των ανθρώπων, για πάνε ρίξε χριστοπαναγίες κυριακή σε λειτουργία, να δεις αυτές οι ήσυχες και ταπεινές γιαγιάδες που <<πιστεύουν>> στο χριστό τι τσάντα θα σου ρίξουν...
Αν το κάνεις είμαι σίγουρος ότι η γνώμη σου για τις γάτες θα αλλάξει άρδην.
Και το μυστικό (τουλάχιστον αυτό που έχω αποκομίσει εγώ) είναι να τα πάρεις όσο πιο μικρά (ηλικιακά) γίνεται.
ρε σασα δεν το δουλευεις καλα το μαρκετινγκ κοριτσι μου δεν προμοταρεις τον εαυτο σου σωστα,εισαι σε φορουμ με 95% αντρες και λες δεν μου αρεσουν οι σχεσεις δουλειας,εδω δουλευει αλλιως το συστημα βγαινεις λες γουσταρω σκυλια,γουσταρω σχεσεις υποταγης καθε τυπου, φαντασιωνεται ο κοσμος εσενα κελυ μπρουκ σε φουλ ντομινεησον και χτυπας στο κοκκινο δημοφιλια εν μια νυκτι ετσι κανουν καριερα
Μπα μην το λες ποτε δεν ξέρεις... Μέσα έχουμε κάτι παιδια που δεν γινονται άντρες και απο μικρά αναζητούσαν σπιτάκια για αυταρχικό προγραμμα, ονόματα δεν λέμε είναι ψηλός και οδηγαει 316ci e46 ασημι και το παίζει και τιμόνι! Οποτε που ξέρεις μπορει να χει κοινό η Σάσα...
Σάσα τρουα Πουαντ!!! Ο Χαντες είναι λέκτορας στο πανεπιστημιο της ζωής ! Στρατο επειδή έχει γενέθλια ο μπαουερ θέλω να του φτιάξουμε 2 αυτοκόλλητα μεγάλα που είχα δει σε ένα σμαρτ αι λοβ ντιλντος!!!
Δεν την πασαρω πουθενά η Σάσα θα είναι το δώρο του φλουριου της πίτας του 2013! Θα γίνω λαχνοπωλητης γιατί ο ΣΠυρος θα είναι στους καταδρομεις στο Χαϊδάρι
Συγνωμη που ειμαι ο εαυτος μου....
Εε, ο αδης σαν φιλολογος που ειναι εχει και την τεχνη του λογου....Τον φαγαμε το Δημοσθενη....!!!!!!!χαχαχαχαα
σασα αμα συνεχισεις να εισαι ο εαυτος σου θα αναγκαστω να σε βαλω αγγελια στα συνοικεσια του πεμβεφανς, εισαι δικη μας λεγε αν ειναι προχοραω...