Α,....ξεχασα, εμεις εδω στη Λαρισα οντως λενε οτι εχουμε απο τα καλυτερα νερα ,ομως δεν νομιζω οτι εχουμε και τα καθαροτερα δικτυα υδρευσης.....εχουν ακουστει πολλα κατα καιρους και γι'αυτα.....
Printable View
Α,....ξεχασα, εμεις εδω στη Λαρισα οντως λενε οτι εχουμε απο τα καλυτερα νερα ,ομως δεν νομιζω οτι εχουμε και τα καθαροτερα δικτυα υδρευσης.....εχουν ακουστει πολλα κατα καιρους και γι'αυτα.....
Το νερο εδω δεν πινεται με τη καμια..
Φιλος που δουλευει στην ΕΥΔΑΠ με διαβεβαιωσε οτι για μαγειρεμα ειναι καταλληλο και οτι εχει βελτιωθει η ποιοτητα σε σχεση με παλιοτερα..
Εγω ΟΥΤΕ στο μαγειρεμα το χρησιμοποιω.. Χρησιμοποιω ειτε απο πηγη, ειτε καποια ποσιμα οικονομικα εμφιαλωμενα σε μεγαλες συσκευασιες..
Αυτο που θελω εγω, ειναι να εχω καθαροτερο νερο γενικα στο σπιτι, (οχι πχ μονο στο νεροχυτη, οποτε ψαχνω κατι που θα τοποθετηθει στη παροχη κοντα) για να εχω καλυτερη ποιοτητα νερου παντου.. οσο γινεται..
Χθες βραδυ ειχα μια κουβεντα με φιλο και μου ειπε για περιπτωση οπου δεν δουλευε ο θερμοσιφωνας.. τον ανοιγει και ηταν μεχρι τη μεση ΑΛΑΤΙ!!!! Ενος χρονου θερμοσιφωνας!!!!!
Επαναφερω το θεμα..
Βρηκα αυτον εδω.. https://psbwater.gr/ εχει κανεις αποψη..??
Aqouasafe TOP!!! thumb