Καλη μας όρεξη.:hystericalbs1::hystericalbs1:
Printable View
Καλη μας όρεξη.:hystericalbs1::hystericalbs1:
Φάνη αφού διάβασα τι έπαθες θα ήθελα να σου αφιερώσω ένα minimal αριστούργημα......
Τίποτε δεν απόμεινε στον κόσμο πια για μένα,
όλα βρωμούν τριγύρω μου και φαίνονται χεσμένα.
Όλα σκατά γενήκανε και ο δικός μου κώλος
σκατά εγίνηκε κι αυτός, σκατά ο κόσμος όλος.
Μόνο σκατά φυτρώνουνε στον τόπο αυτό τον άγονο
κι όλοι χεσμένοι είμαστε, σκατάδες στο τετράγωνο.
Μας έρχεται κάθε σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
μα μόλις φύγει βλέπομε πως αποσκατωθήκαμε.
Σκατά βρωμάει τούτος δω, σκατά βρωμά κι εκείνος,
σκατά βρωμάει το σκατό, σκατά βρωμά κι ο κρίνος.
Σκατά κι εγώ, μες στα σκατά, και με χαρτί χεσμένο
ό,τι κι αν γράψω σαν σκατό προβάλλει σκατωμένο.
Σκατά τα πάντα θεωρώ και χωρίς πια να απορώ,
σκατά μασώ, σκατά ρουφώ, σκατά πάω να χέσω,
απ' τα σκατά θα σηκωθώ και στα σκατά θα πέσω.
Όταν πεθάνω χέστε με, τα κόλλυβά μου φάτε
Και πάλι ξαναχέστε με και πάλι ξαναφάτε,
μα απ' τα γέλια τα πολλά κοντεύω ν' αρρωστήσω
και δεν μπορώ να κρατηθώ, μου φεύγουν από πίσω.
Σκατά ο μεν, σκατά ο δε, σκατά ο κόσμος όλος
κι απ' το πολύ το χέσιμο μου πόνεσε ο κώλος!
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Να πω και εγω την εμπειρια μου σχολώντας απο την δουλεια μηνα ιουλιο και εχοντας ανακαλυψει δρομο με τον οποιο κερδιζες κανα 20 λεπτο διαδρομη, περνωντας ομως μεσα απο καποια χωρια προσπαθούσα να πείσω τον συνοδηγό να κλεισει το παραθυρο για να ανοιξω Air contition, ο Ηλιας ηταν ανενδοτος γιατι δεν ηταν μαθημενος στις ανεσεις της λιμουζινας μου (Daewoo Matiz) τι με τα λίγα τι με τα πολλα περναμε ενα κοπαδι με καμια 30αρια αγελαδες που τις ειχαν βγαλει για βοσκη και πανω σε μια αριστερη σημαδευω μια ναρκη σε μεγεθος μπαλας ποδοσφαιρου.
Το αποτελεσμα ολο το χερι του Ηλια εκανε ενα ωραιοτατο μπανιο απο φρεσκοτατο σκ@το αγελάδας. Ευτυχως ειμασταν μεσα στο χωριο οπου βρηκαμε βρυση να πλυθει και αυτος και το ματιζακι . Επακόλουθο ηταν μολις μπηκε στο αμαξι να κλεισει το παραθυρο και να ανοιξει το Air condition μονος του.:hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: