Καλημερα.
Εγω θα ειμαι λιγο πιο επιθετικος και πιο ανατρεπτικος, σεβομενος απολυτος τις γνωσεις του στρατου .Η γνωμη μου ειναι οτι οταν θελουμε να παμε στην συγκεκριμενη περιπτωση στα 500αλογα ο δρομος να το στουμπωσουμε με περισσοτερο μεθανολη ειναι λαθος.Κατα την ταπεινη μου γνωμη αυτο δεν ειναι βελτιωση μοτερ, οπως βελτιωση δεν ειναι και να βαλεις μια μπουκαλα νιτρο να ψεκαζει 200αλογα,.Περαν αυτου η μεθανολη ειναι και πολυ επικινδυνη οταν κατι παει στραβα.Αυτη τη στιγμη ετσι και αλλιως το να βελτιωσεις ενα 335 στα 500 ειναι ρισκο και για το μοτερ και για τη τσεπη.Απο οτι ακουω, αν και δεν εχω ουτε 335 ουτε εχω πειραματιστει πανω σε αυτο , δεν υπαρχει τροπος στο 335 να δωσεις καυσιμο στα πολλα λογω οριακης αντλιας.Η ταπεινη μου γνωμη λοιπον ειναι, απο τη στιγμη που εχω αποφασισει να πειραματιστω εστω με ενα καραπανακριβο αυτοκινητο και υπαρχει το απαραιτητο κεχρί, να μην περιμενω τους αμερικανους ή οποιοδηποτε αλλον βελτιωτη τι θα μου παρουσιασει για να το κοτσαρω πανω.
Σκεψεις της καφετεριας που με απασχολουν και γινονται αντικειμενο συζητησης πανω στο 335 αν θα πετυχαιναν ειναι
1) Μια τουρμπινα gt35.Με τετοια συμπιεση θα της αλλαζεις τα φωτα. (με ολο το σεβασμο αυτα τα χταποδακια στη φωτογραφια στρατο ειναι για μεζες παρα για δουλεια) και η τουρμπινιτσες πολυ soft (Κοιτα στο αντιστοιχο ελληνικο του power nissan gtr τι χταποδια τουρμπινες external βαλανε??)
2) ομορφο και γαιδουρι σωληνωτο χταποδι
3) ελευθερη εξατμιση
4) μαμα εγκεφαλο + proceede μεχρι που αντεχει η αντλια να ψεκασει και απο κει και περα,
6 ομορφα mpek για το επιπλεον καυσιμο σε συμβατικη λειτουργια με εγκεφαλο δικο τους, αντλια και σωληνωσεις δικες του αντε βαλε και μεθανολη ή αγωνιστικη c16 για την αντικροτικοτητα κατα τον εμπλουτισμο με το συμβατικο συστημα ψεκασμου.
Δεν ξερω ποσο εφικτα ειναι να γινουν τα παραπανω, απλα σκεψεις κανω..., αλλα απο τη στιγμη που θα ειχα αποφασισει το 335 να γινει πειραματοζωο γιατι να περιμενω τους ξενους.....
Παντως αξιζει σε ενα 335 μοτερ να ονειρευεσαι ποσα αλογα μπορουν να βγουν
.Και πρεπει να ειναι πολλααα παρα πολλα.....(εχεις δει τα διαφορα apr cupra 500aria τι αντλια φορανε, μπορει να μπει εστω με πατεντες στο 335?????Σκεψεις κανω).
φιλικα