Ήταν γιατί σκεφτόμουν να το αγοράσω (αν τελικά το πούλαγες) :hystericalbs1::hystericalbs1:
Ps: Νομίζω ότι πριν την εφαρμογή της ''οζονοθεραπείας'' καλό είναι να έχει προηγηθεί βιολογικός.
Printable View
με ολα τα παραπανω,ξεχασα να πω οτι,ναι,καπνιζω στο αμαξι,αλλα παντα με το παραθυρο ανοιχτο,οτι καιρο και αν εχει και φυσικα αδειασμα το τασακι,την ιδια μερα.
Δεν καπνιζω πολλα,αν και το θελω.....αλλα το τασακι στο 39αρι,ειναι μικρο και σε πολυ αβολη θεση,αποσπωντας την προσοχη μου κατα πολυ,για να μην σβησω το τσιγαρο,πανω στο ξυλινο φιλετο του σασμαν......
το 34αρι του κουμπαρου μου ειναι η χαρα του καπνιστη......
Μεγαλο τασακι και σε πολυ σωστη θεση!!!!!
Εμμ τι να σου κανω ? Ηθελες να γίνεις φορμουλίσιος !!! :thumbsup:
Βιολογικό ??? Αν στα πατάκια εχουν φυτρώσει σπαράγγια εναν βιολογικό
τον θέλεις οσο να ναι...thumb γιατι μονο με το οζον δουλειά δεν θα γίνει !!
Ειναι σαν να φοράς καινουργια παπούτσια με βρωμικες κάλτσες !!:thumbsdown:
με τη κριση που μας εχει πιασει,με το χρεος που ασε μη μιλησω,με τους μισθους που παιρνουμε μια και μοναδικη ειναι η λυση...
ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ!!!!τοτε το εσωτερικο του αυτοκινητου σας θα αποκτησει εναν αερα φρεσκαδας....
Γιαννη κανε ρε για αρχη μια δοκιμη με κατι τετοιοhttps://www.mystore.gr/autoshop/prod...id_product=185 ισως να γλυτωσεις απο αρκετα χρηματα και πολυ δουλεια
Πάντως καλήτερα να είναι λερωμένο το τασάκι παρά να ανοίγεις το παράθυρο και να το σουτάρεις έξω.... Εμένα το τασάκι είναι μόνο για κέρματα και το χειρηστήριο της μεθανόλης
Δεν εχω καπνισει ποτε.
Ουτε ενα τσιγαρο μεσα στο δικο μου,επειδη πραγματικα το λυπαμαι και επειδη το ειχα κοψει την περιοδο που το αγορασα.
Στα υπολοιπα αυτοκινητα που εχουμε στην οικογενεια,το κανω κανενα τσιγαρακι που και που...
Εμένα δεν το καταλαβαίνει κανείς ότι μυρίζει αλλά εγώ όταν μπαίνω μέσα το καταλαβαίνω και πιστεύω ότι πιο πολύ έρχεται απο μοκέτα και ουρανό!
ουρανο μαυρισμενο απο τσιγαριλα και καυσαεριο πως τον καθαριζοθμε???:thanks: