Με 23 psi σε όλα μου τα λάστιχα ύστερα απο μεγάλη ακινησία του δικού μου δεν άναψε τίποτα. Απλά δεν πάταγε κάτω ούτε με 4η οπότε φαντάστηκα οτι υπήρχε απώλεια πίεσης.
Printable View
Με 23 psi σε όλα μου τα λάστιχα ύστερα απο μεγάλη ακινησία του δικού μου δεν άναψε τίποτα. Απλά δεν πάταγε κάτω ούτε με 4η οπότε φαντάστηκα οτι υπήρχε απώλεια πίεσης.
Μεγαλη λαλακεια αυτο το πραγμα ομως......κανονικα θα επρεπε να το δειχνει....
Εδω στο Αουντι εχει ακριβη πιεση για το καθε ελαστικο (πχ, 2,3-2,2bar) και δειχνει ακομα και την θερμοκρασια που εχει το καθε ελαστικο σε πραγματικο χρονο!!!!:shok:
Φίλοι...,
Είπα να ελέγξω την πίεση μετά από πολύ καιρό... & τα βρήκα όλα περίπου στις 15-16!! (από 22 μπρος & 24 πίσω)
Ρώτησα την AthensCar & μου είπαν ότι αν δεν πέσει πολύ η πίεση ενός (& όχι όλων μαζί), δεν δείχνει τίποτα ο δείκτης...
BMW είσαι φάουλ σε αυτό..., οπότε είχαμε δεν είχαμε δείκτη το ίδιο & το αυτό.
Συνεπώς κάθε μήνα τσεκάρισμα στο βενζινάδικο, όπως & με τα προηγούμενα αυτοκίνητά μου...:)
Mολις διαβασα και το εγχειριδιο το οποιο μας επιβεβαιωνει
ΟΡΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Η ενδειξη βλαβης ελαστικων δεν μπορει να δηλωσει σοβαρες ,ξαφνικες ζημιες στα
ελαστικα λογω εξωτερικων επιδρασεων και ΔΕΝ αναγνωριζει μια φυσικη ομοιομορφη
απωλεια πιεσης και στα 4 ελαστικα!!!
Αυτα απο την ΒΜW!
Να ρωτήσω εγώ κάτι που δεν ξέρω?
Αν αντικαταστήσεις τα RFT ελαστικά με συμβατικά, το μαραφέτι αυτό με την ένδειξη πίεσης ελαστικών δουλεύει με τον ίδιο τρόπο ή δεν δουλεύει καθόλου? (εδώ να μου πεις δεν δουλεύει με τα RFT αλλά λέμε τώρα...)
Όποιος ξέρει ας μας απαντήσει!
Πάντως έρχεται περίοδος αλλαγής ελαστικών, σε κανένα αμάξι της οικογένειας δεν πρόκειται να μπει RFT λάστιχο πάλι!!
Δουλευει κανονικα ειπαμε ποια ειναι η λογικη του συστηματος η διαμετρος του τροχου