φιλε mormor που ειπες οτι θες να πας????
Printable View
φιλε mormor που ειπες οτι θες να πας????
σορρυ.......τριπολη τωρα το ειδα.....
1 λυση ειναι οτι λογο πασχα μαλλον θα ανοιξουν τα τεμπη οποτε εισαι τυχερος...
2 λυση ειναι πας απο τον χαλικοδρομο τον οποιο περασα προ 5 ημερων και ηταν σε μαυρο χαλι,στην κυριολεξια εκλαψα για το αυτοκινητο....
3 λυση ειναι ο αγιοκαμπος,ακριβως στην εισοδο απο τα τεμπη κανεις αναγκαστικα αριστερα και ακουλουθας ομολιο-κοκκινο νερο-αγιοκαμπος -λαρισα,βεβαια εχει και κατι μεγαλες πορτοκαλι πινακιδες που λενε ΑΘΗΝΑ αυτες θα ακολουθας......η ολη καθυστερηση ειναι 40-45 λεπτα αλλα ειναι ολο ασφαλτος.....και απο τον χαλικοδρομο να πας αντε να γλυτωσεις κανα 20 λεπτο.
4 λυση ειναι αφου πας τριπολη να πας θεσσαλονικη-γιαννενα-αντιριο-κορινθο-τριπολη αλλα ειναι σχεδον 100 χιλιομετρα παραπανω απο την 3 λυση..
εγω θα πηγενα απο την 3 λυση ειναι 40 λεπτα παραπνω αλλα πας σαν ανθρωπος
σ'ευχαριστω πολυ!
ας ελπισουμε να εχουν ανοιξουν τα τεμπη!!
σαν επαγγελματιας οδηγος κατι θα ξερεις παραπανω οποτε θα ακολουθησω την 3 λυση
που απο οτι φενεται ειναι και η πιο σωστη!!
δεν εχει οφελος να κερδισω 20 λεπτα και να σπασω το αμαξι!!
Θανάση, μάλλον θα άλλαξε η διαδρομή... γιατί εγώ πέρασα με Μ3 και ο Στάθης με Μ6, χωρίς να μας προβληματίσει καθόλου ο δρόμος, εκτός του ότι σκονίστηκε το αμάξι...:shok:
Φυσικά !!!thumb
Μην σε πάρουμε στον λαιμό μας... μάλλον άλλαξε ο δρόμος από βροχές ίσως...
Εγω θα σου πρότεινα να σκεφτείς και την 4 λύση.Την Παρασκευή που μας πέρασε ξεκίνησα απο Θεσ/νίκη με προορισμό το Αίγιο.Ακολούθησα την παρακαμπτήριο απο τα Τέμπη και εκανα 1 ώρα και κάτι (αργοί οδηγοι και δυσκολα τα προσπεράσματα εκτος απο τις ευθείες πριν φτάσεις Αγια) εφαγα και τον Μπράλλο και ήρθε και έδεσε.Στην επιστροφή ,το βράδυ,πήγα απο Αντίριο-Αγρίνιο-Ιωάννινα-Εγνατία οδό.Πολύ καλύτερη διαδρομή ,ειδικά η Εγνατία είναι αλλού σαν δρόμος.Περισσότερα χλμ αλλα πιο ξεκούραστα.
Τον χαλικοδρομο τον εκανα πριν ενα μηνα περιπου και δεν ειχα προβλημα.
Αλλα τωρα διαβαζω τα σχολια του Θαναση, που εγω τον προετρεψα να παει απο εκει, οπως και εναν αλλον φιλο, που επισης μου εριξε "καντηλια" μετα, οποτε μαλλον χαλασε απο τις βροχες και τα χιονια.
Μακαρι να ανοιξει πριν το Πασχα ο δρομος των Τεμπων, γιατι σχεδιαζω κανα δυο εξορμησεις προς τις Σερρες.