:thnx:
Δημητρη!!!
....τι σιδερενιο???..αλουμινενιο ειναι και το ξερεις!!!βιδες το εχεις κανει δεν το ειδες????:hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Printable View
Βρε δεν σηκώνεστε από τις καρέκλες σας λέω εγώ, να πάμε να πιούμε κανά ρόφημα μιας και έχει καλή μέρα, να πούμε :grin::grin:
Αρη πάλι καλά, πλαστικά είναι και φτιάχνονται.
Εχτές πέτυχα έναν στο Σκιστό που πάταγε φρένο για να πέσω πάνω του. Βγήκαμε στην έξοδο για Σκαραμαγκά όπου πάνω στην επιτάχυνση πάτησε ξανά φρένο. 3 λωρίδες δρόμος και είμαι στην δεξιά. Επιταχύνω προς την μεσαία και μου κλείνει ξανα το δρόμο. Οι μεθανόλες είναι ανοιχτές και σπάω όλη την δευτέρα βγαίνοντας στην αριστερή. Ακούω ένα δυνατό φρενάρισμα και ένα Tipo με ακουμπάει πίσω και αριστερά. Την γλύτωσα με μια γρατζουνιά στον προφυλακτήρα ευτυχώς. Ο άλλος την κοπάνησε. Θυμάμαι τα γράμματα απο την πινακίδα του και 2 αριθμούς. Ευτυχώς που δεν την θυμάμαι όλη την πινακίδα
Καλά ήμουν σίγουρος ότι δεν είναι τίποτα το σοβαρό...Τελικά μπορεί και να μην φαίνεται κιόλας...
Σαν δεν ντρέπεσαι που κυκλοφορείς με το Τανκς-Θωρακισμένο και πέφτουν πάνω σου ανίδεοι πιτσιρικάδες...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Μην ασχολείσαι καθόλου Στράτο, αφου δεν έγινε τίποτα σοβαρό...όλα καλά!thumb