Ποια η διαφορά του sport package με το sport package 3 δεν μας λέει ο φίλος μας!
Printable View
Ποια η διαφορά του sport package με το sport package 3 δεν μας λέει ο φίλος μας!
Ωχ... μάλλον παρα-ειμαστε off-topic....
Tσέκαρα σημερα την ημερομηνία του 1ου service και ειναι η 27/2!! Τότε κλεινει δυο χρόνια το αμαξι. Οπότε το αργότερο την Δευτερα 28/2 θα το πάω για service ,μάλλον στον Σπανό από όπου αγοράστηκε και μου εχουν πει για εναν καλό μηχανικό, αν και εχω ακούσει καλά λόγια και για την Athenscar. Aν θέλει κανείς να πάμε μαζι... μέσα!! Να κανουμε το service και να τα πούμε κιόλας...
επανέρχομαι για να διευκρινίσω οτι ως κατοχος του χ3 ειμαι σχεδόν απόλυτα ευχαριστημένος με το αμάξι.ειναι στα πλαισια που ήθελα, οικογενειακό,ποιοτικό,στιβ αρό, με καλούς χώρους, ασφαλές και με εξαιρετική συμπεριφορά (τιμόνι, φρένα, αισθηση).Μόνο τον κινητήρα ηθελα λιγο πιο δυνατό(2λιτρο). η συγκριση με το Q5 γίνεται γιατι ειναι πιο "φρεσκο" και γενικά σε ολα τα περιοδικα-site ειδικού τυπου θεωρείτε κορυφαίο. οταν κοιταζα για αυτοκίνητο δεν τη δοκίμασα αλλά πιστεύω πως την αποψή σου θα είχα(ήταν και αρκετά πιο ακριβή τοτε)thumb
Ποιο ειναι αυτο το service που γινεται με ημερολογιακη ημερομηνια?
Δεν υπαρχει κατι τετοιο στο προγραμμα συντηρησης της bmw με μοναδικη εξαιρεση την αλλαγη λαδιων(μονο) αν δεν εχουν "καλυφθει" τα χιλ στο bc μεσα στη διετια.
εκτος και αν μιλαμε για αλλαγη υγρων φρενων..
χαχαχα τετοιες πουστιτσες κανουν... και οποιος τσιμπησει,αν παει καποιος σε τρεις διαφορετικους επισημους θα παρει και τρεις διαφορετικες απαντησεις για τα διαστηματα των service.
Επειδη ομως μας διαβαζουν και θα μας διαβαζουν στο μελλον, για μια ακομη φορα και με κινδυνο να γινω βαρετος, το προγραμμα συντηρησης (τουλαχιστο) για το χ3 εχει ως εξης:
Το bc θα δειξει αναλογα τη χρηση του αυτοκινητου,ετσι τα χιλιομετρα δεν ειναι σε ολους τα ιδια
Περιπου ομως εχει ως εξης
25-30000 χιλ oil service ( λαδια ,φιλτρο λαδιου,φιλτρο καμπινας μονο)
inspection 1
inspection 2 για τα δυο inspection και τις εργασιες συντηρησης υπαρχουν πληροφοριες σε αλλα νηματα.
Καθε δυο χρονια αλλαγη υγρων φρενων.
Σημειωση απο τη bmw συνισταται επισημα (αλλα πολυ σπανια θα βρεθει εξουσιοδοτημενος να το υποστηριξει με "σθενος")η αλλαγη λαδιων να ακολουθει το προγραμμα του bc.
Η τελευταια παραγραφος θα μεινει ασχολιαστη, γιατι θα ανοιξουμε μεγααααλο θεμα!!!