:notworthy::notworthy:
Δεν πιστευω το σαλιο να χαλαει το βερνικι!!!!
Printable View
Στειλε του ενα Ρωσσακι ξανθο και ομορφο.
Θα μαμησει,θα ξεθυμανει και μετα θα ειναι συζητησιμος.
Τι να πω ρε φιλε...τρελενομαι με του κομπλεξικους ανθρωπους!!!
Και σαφως δεν εχει να κανει που ειναι αστυνομικος.
Και τσαγκαρης να ηταν τα ιδια θα εκανε.
Απλα μιας που ειναι και ο Νομος εχει μια λαβη ακομα να στο παιξει ιστορια!!!
Υπαρχουν παρα πολλοι τροποι να το ριξεις στην τρελα και να του κανεις τα νευρα κροσια αλλα αυτο δεν ειναι και πολυ υγειες για την καθημερινοτητα σου.
Συνεχισε να προσπαθεις να βγαλεις ακρη μαζι του χρησιμοποιοντας ειληκρινες και αληθινο χαμογελο,χιουμορ και καλη διαθεση και τελος προσπαθησε να τον φερεις στο φιλοτιμο.
Καποια στιγμη,δε μπορει...θα λυγισει και θα γινει ανθρωπος!
Αν δε βγαλεις ακρη μετα απο κανα μηνα ακου τι θα κανεις!
Μαζευεις τα νευρα σου απο την δουλεια σου και γενικως απο οτι αλλο σε εκνευριζει,παρκαρεις στο σημειο που τον εμποδιζει και μοοοοολις στην πει βγαινεις εξω και ξεσπας ολα σου τα νευρα στο κεφαλι του!!!!
Αι στα διαλα πια με τους ηλιθιους!
Όπως είπαν και τα παιδιά, θα του πεις κάτσε να συζητήσουμε πολίτης προς πολίτη και μην τολμήσεις να με ξανά απειλήσεις γιατί θα πας γρήγορα στο σπιτάκι σου, αν σου πει να πας να μαμηθείς, πες του έτσι θες να το πάμε και φύγε για το τμήμα του και Διοικητή (είναι ότι χειρότερο για εμάς....). Από εκεί και πέρα θα πάρουν τα πράγματα την σειρά τους.
Πιστεύω ότι θα τα βρείτε, είναι και νέο παιδί, απλά κάνε λίγο υπομονή.
Ακριβώς. Κάποιοι (όχι όλοι φυσικά) εκμεταλλεύονται την όποια "θέση" έχουν σε κάποια αρχή ώστε να επιδείξουν την "ισχύ" τους ..κάτι που καμιά φορά τους βγαίνει ξινό ..γιατί δεν ξέρουν ποιος είναι ο καθένας και τι σχέση με "ανώτερους" από αυτούς μπορεί να έχει ..και καταλήγουν στο να ζητούν συγνώμη.. Αν δεις ότι δεν παίρνει από λόγια δεν έχεις άλλη λύση από το να καλέσεις την αστυνομία..
Ελπίζω να μου επιτραπεί, να γράψω και εγώ ένα σχόλιο για το πρόβλημα του φίλου.
Είχα την ατυχή δυστυχία να έχω (εγώ και η οικογένεια μου) ένα αντίστοιχο πρόβλημα, πέρισυ. Μένω σε συγκρότημα πολυκατοικιών, και σε κάποια φάση η διαχειρίστρια αποφάσισε να λούσει με χλωρίνη, το αυτοκίνητο μίας ενοίκου της πολυκατοικίας της, με την αιτία ότι ενοχλούσε εμένα, που μένω και παρκάρω στη δίπλα πολυκατοικία. Να μην τα πολυλογώ, εκρεμούμ μυνήσεις, δικαστήρια, κλπ.
Η γνώμη μου είναι, αφού το παίζει μάγκας και δεν παίρνει από λόγια, και ειδικά αφού δεν παίρνει θέση ο ιδιοκτήτης (πράγμα απαράδεκτο), είναι να κάνεις αυτό που είπε ο Ατσα (ποστ #9). Με χαρτί από τον εισαγγελέα, πήγαινε στο διοικητή του.
Αυτός με τη σειρά του θα το αναλάβει το θέμα, και εσυ δεν θα μπεις ούτε στη διαδικασία των μυνήσεων, αλλά ούτε θα πρέπει να πουλήσεις νταηλίκι. Άλλωστε, αν ήθελες να το παίξεις μάγκας, δεν θα περίμενες να συνεννοηθείται ήρεμα.
Προσωπική μου άποψη, είναι ότι τα νταηλίκια και οι μαγκιές δεν πρόκειται να οδηγήσουν πουθένα, και στη χειρότερη περίπτωση, θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα.
Άσε λοιπόν τον διοικητή του να τον αναλάβει, γιατί είναι κάτι που θα τον τσούξει. Επίσης, εσύ θα είσαι νομικά κατοχυρωμένος, αφού ούτε τον απείλησες, ούτε τίποτα. Ουσιαστικά ανέφερες την απρεπή συμπεριφορά του αστυνομικού οργάνου.
Και στην τελική, αν σου ζητήσει το λόγο, πες του ότι σου είχε υποσχεθεί ότι θα γελάσετε. :D