Χριστοφορε θα χρειαστείς επίσης ένα πολύ καλό κτηματομεσιτη......
Printable View
Χριστοφορε θα χρειαστείς επίσης ένα πολύ καλό κτηματομεσιτη......
Νικο , με κτηματομεσιτικο το αμαξι του Μανου και με τις ιδεες του στα σετ απ δεν χρειαζομαι τιποτε αλλο.
Στις Σερρες εκανα αγορα οχι οικοπέδου αλλα ολοκληρου κτηματος.
Και μην νομιζεις οτι ηταν δικό μου τα λαθος αφου ειμαι εμπειρος, σουπερ και απιαστος οδηγος οπως ολοι μας .
Το σετ απ του Μανου εφταιγε.
Θα ελεγα τωρα ποιανου το σεταπ εφταιγε και σε ποιο μερος του σωματος του........ακομα βγαζω χορτα απο το αμαξι! :tease:
Χριστόφορε, οπως έγραψαν και οι προλαλήσαντες, είναι μικρός ακόμη και σίγουρα θα διαφοροποιηθεί με το πέρασμα του χρόνου στις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα του.
Ο μεγάλος μου γιός ήθελε μανιωδώς στα 10 του κιθάρα, μετά 2 χρόνια την παράτησε.
Ο μικρός απ τα 13 του μέχρι τα 15 μάθαινε μπουζούκι και μέχρι σε ορχήστρα ήθελε να τον βάλει ο δάσκαλος του. Του πέρασε κι αυτουνού και το μπουζούκι αράχνιασε στο στάντ. Είχε τρέλλα με τα αυτοκίνητα, μάλλον από μένα, διάβαζε μανιωδώς τους 4τ, μέχρι και τα τεχνικά άρθρα, δεν αφήναμε ραλλύ για ραλλύ, αναβάσεις η αγώνες ταχύτητας. Για πρώτη φορά φέτος στα 23 του, δεν έδειξε ανάλογο ενδιαφέρον.
Κανε λοιπόν αυτό που ποθείς, το παιδί θα καμαρώνει για σένα και θα χαίρεται και μόνο του θα αξιολογήσει τα δικά του ενδιαφέροντα.
άφησε τον να σε μανατζάρει και να σου δίνει οδηγίες...
έτσι τουλάχιστο μπορεί να τερματίσεις χωρίς απώλειες...:D:D:D
Αλεξ, αν θα ξεκινησω θα παω οπως πηγα στα δοκιμαστικα που το αμαξι εκανε σουπερ χρονο με την μονη διαφορά οτι θα ειμαι με pilot cup 18αρια. Δεν εχω σκεφτει σλικς.
Αμα δω οτι εχω μεινει πισω ισως να βάλω την αναρτηση αφου την εχω που την εχω στο γκαραζ και κάθετε.
Για διαφορικό αν και στην μικρη πιστα κάνει, ουτε που το σκέφτομαι αφου το αμαξι ειναι καθημερινό.
Αφου και την πλακα μου εκανα και πλακα στα τερατα εκανα και ρεκορτμαν εγινα με με το μαμα διαφορικό.
Τι θες δηλαδη, να βαλω το κοντο και να μην ερχετε κανεις στην πιστα ? Να αποτρεψω τον κοσμο που ασχολείται με τον μηχανοκινητο αθλητισμο θες?
Μην σου πω οτι σκεφτομαι να μην βαλω τα καινουργια λαστιχα που ερχονται. Ετσι για να εχει λιγο συναγωνισμο...
Δεν πρόκειται να γινω εγω η αιτία να χαλάσει ο θεσμός του time attack τωρα που ξεκινησε στην Κυπρο.
:pimp:
ps. τωρα που το σκεφτομαι ενα 4.10 δεν θα ηταν ασχημη ιδεα να το εχω στο γκαραζ...Οτι πρεπει για εκεινη την πιστουλα.
ποτε ερχεσε ειπαμε????
Δειτε το σε 1080p
https://www.youtube.com/watch?v=dJhjf4kPAWU