Αρχικό μήνυμα απο
z3 2.2
Δε μπορει ρε συ Νικο...θα υπαρχουν και αλλοι εκει εξω σαν και μενα που ουδεποτε ειχαν σχεση με πολιτικους και βυσματα...
ποτε μου σαν Δημητρης αλλα και σαν οικογενια δεν ειχαμε καμια σχεση "βολεματος" η καποιας εστω καλυτερης μεταχειρησης σε καποιο θεμα.
Δεν θελαμε να εχουμε.
θυμαμαι οταν πηγα φανταρος με ρωτησαν δειλα οι γονεις μου μηπως ηθελα να βρουν καποιον να με βολεψει...το βλεμα μου και μονο τους εδωσε την απαντηση που ουτως η αλλως ηξεραν.
Αποτελεσμα ηταν να κανω μια θητεια....μαμησετα! Αλλα τελειωσα μονος μου και χωρις να χρωσταω σε κανεναν.
και στη δουλεια μου ως τωρα μια απο τα ιδια.εχω περασει δια πυρως και σιδηρου για να φτασω εδω που εφτασα.εχω δουλεψει πολυ για να τα καταφερω.μπορει να παιρνω ενα χιλιαρικο αλλα το αξιζω μεχρι τελευταιας δεκαρας.δεν με "εσπρωξε" κανεις,ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ κατορθωμα.
Ολα αυτα τα λεω,οχι για να φανω το καλο παιδι που μες την κωλοζωη επιβιωνει με τις δικες του δυναμεις αλλα για να τονισω,ισως,την οργη μου μεσα στην ολη αυτη κατασταση της σηψης.
Γιατι να χρωσταω εγω ρε παιδια? Φαγαμε μαζι και δεν το καταλαβα?
ΟΧΙ δεν θα με κανετε συννενοχο στο φονο αλλα ουτε και θα πληρωσω τα δικα τους μαμησιατικα.
Μακαρι να γινοταν κατι να αλλαζε το κλιμα.την αγαπαω τη χωρα μου και την υπηρετω καθημερινα.
ειμαι ενας φιλυσηχος πολιτης που συνεχιζει να τρωει τα αγγουρια στον κωλο για λογαριασμο των "βολεμενων"
Δε ξεσηκωνομαι δε ψαχνω δε ξεσπαω (που λεγανε και οι Τρυπες)
Δεν εχω δικαιωμα στην ποιοτητα???
γιατι πρεπει να ειμαι ενας απο αυτους που σιχαινομαι σε αυτην την ζωη.
Δεν προσκυναω κομματα και ομαδες και ουτε θα το κανω ποτε και για κανενα λογο.
Θελω αυτα που δικαιουμαι και αυτα που εχω πληρωσει πολλακις.
Αγαπαω την χωρα μου αλλα πιο πολυ αγαπαω τον εαυτο μου και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου και καποια στιγμη (συντομα ισως ) να φυγω απο αυτην και να παω να δωσω τα λεφτα μου σε μια αλλη χωρα,που ισως τα εκτιμαει πιο πολυ.
Γιατι σε αυτη τη χωρα τα λεφτα των φορων μου δεν εχουν αξια,οπως αξια δεν εχουν και τα παιδια αυτης της χωρας.
Ας μεινουν λοιπον οι αλλοι να βουλιαξουν στον Τιτανικο,εγω θα παρω την οικογενεια μου και θα φυγω.
Να καουν στην κολαση που οι ιδιοι δημιουργησαν.Εγω θα λειπω
Φιλια Δημητρης