οχι οχι τον vanvic ρωτησα αν και μετα απο λιγη μελετη καταλαβα οτι το Ζ του ειναι πριονι....
Printable View
οχι οχι τον vanvic ρωτησα αν και μετα απο λιγη μελετη καταλαβα οτι το Ζ του ειναι πριονι....
οντως μαμαει...αυτο που θελω να παρω εγω σε σχεση με μαμα s 2000 τι θα λεει?
Με το s2k δεν θα υπαρχει καμια απολυτως επαφη.
Ακομα και 3.0 θα ιδρωσει για να κατσει κοντα στο s2k.
Το μοτερ που φοραει το Zed που ψαχνεις να αγορασεις δεν ειναι καν Μ54.
Eιναι Μ52 και το βλεπω λιγακι δυσκολο να ειναι 210 με ενα προγραμμα.
Αν ψαχνεις για μετατροπη τουλαχιστον ας εχει τον Μ54 επανω ;)
το s-2000 ειναι λιγο πιο γρηγορο στην ευθεια οχι σπουδαια πραγματα..αλλα σιγουρα θα εισαι πισω.στις στροφες αναψε τσιγαρο ή κανε πως δεν το ειδες.
Το s2k ειναι ΠΟΛΥ πιο γρηγορο απο ενα 2.5 στην ευθεια.
Και οσο για τις στροφες...κεφια να χεις και εισαι κολλητα απο πισω του.
Ο κολλητος μου εχει s2k και εδω και τρια χρονια αλωνιζουμε τα βουνα και εχω προσωπικη εμπειρια και οδηγοντας το s2k.
H δυναμη χαμηλα ενος straight six βοηθαει πολυ απεναντυ στο ασθενικο στα χαμηλα v tec ;)
Ας μην χαλαμε ομως το θρεντ του φιλου μας με τετοια ποστ:)
μετα απο αρκετες γνωμες μαλλον με πεισατε....κοιταω πλεον προς audi s3 μερια
μαλλον εχεις παρεξειγησει αρκετα τα λεγομενα μας..οπως και μεις δεν εχουμε καταλαβει τι ζητας..(αλλα προφανως και εσυ δεν ξερεις)! το ζ3..οπως ολα τα αυτοκινητα ..εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του! ειναι ενα πολυ ευχαριστο στην οδηγηση οχημα..εχει καλο ζυγισμα...σου προσφερει απλοχερα την ουσια του ροουντστερ .,,.και αν κινηθεις προς 2.2 και πανω ειναι αρκετα σβελτο..για τα δεδομενα της εποχης του! απο την αλλη , αν το κριτηριο σου ειναι, να περνα ενα σ2κ...δεν εισαι υποψηφιος οδηγος ενος ζ3...ειναι αλλης φιλοσοφιας...