Εγω πάλι να ρωτήσω κάτι επειδή δεν το έχω ψάξει...
Αμα αλλάξεις σε φρένα απο Μ3,δεν πρέπει να αλλάξεις και σερβομηχανισμό φρένων?Έχουν το ίδιο τύμπανο τα Μ3 με τα απλά 46άρια???
Printable View
Εγω πάλι να ρωτήσω κάτι επειδή δεν το έχω ψάξει...
Αμα αλλάξεις σε φρένα απο Μ3,δεν πρέπει να αλλάξεις και σερβομηχανισμό φρένων?Έχουν το ίδιο τύμπανο τα Μ3 με τα απλά 46άρια???
Δε καταλαβαίνω γιατί κάποιος να μπει σε τρεχάματα και πατέντες για να βάλει τα φρένα από το Μ3 αφού υπάρχει η έτοιμη λύση του 330 που μπαίνει εργοστάσιο,εκτός αν θέλει το χαραγμένο Μ στην δαγκάνα που μόλις βρομίσει δε θα φαίνεται ετσι κι αλλιώς χαχαχα,η διαφορά τους είναι πολύ μικρή.Τι διαφορά που έχουν στην τιμή θα την φας στους τόρνους και για τις πατέντες στο τέλος....
Και εγω φοραω φρενα απο M3 325mm. Οτι βοηθεια χρειαστεις στειλε πμ..
Προσωπικα δεν εχω τετοιο ψωνιο με το σημα .Κι εγω για φρενα 330 ψαχνομουν !! Αλλα βρηκα του Μ3 φθηνα και ''υποτιθεται'' ηταν ετοιμα και σωστα τροποποιημενα για απλο Ε46 ..., γι'αυτο μπηκα σε αυτη την διαδικασια .... Εντελει ταλαιπωρηθηκα μεχρι να βρω καλο μαστορα να τα φτιαξουμε οπως πρεπει ακριβως και τελικα εμεινα απολυτα ευχαριστημενος με το αποτελεσμα ! Βεβαια αν με ρωτησεις αν θα ηξερα τι θα τραβηξω, σε κοπο και χρημα, απο την αρχη, δεν θα ξαναεμπαινα σε αυτη τη διαδικασια ....
ναι ετοιμα ηταν Βασιλη αλλα ηταν δουλεια οτι ναναι οποτε πηρε 2ο σετ και ξανα απ την αρχη!!!!!! Βιll007 οχι δεν χρειαζεται αλλαγη η τρομπα του φρενου γιατι ειναι μονο οι μπροστα δαγκανες οποτε δεν εχει θεμα με τα υγρα!!ειναι σαν να βαζεις 330 δεν εχουν διαφορα μονο στο παχος!!! και να οσυ πω και την αληθεια και τις πισω να αλλαξεις απ το Μ3 παλι δεν τρεχει θεμα!!! ενταξει πιο σωστα ειναι να μπει και η τρομπα απ το Μ3 αλλα και παλι ετσι μια χαρα δουλευουν!!!!εδω του ποντιου με κατι δισκους ''ταψια σαλονικοτικης μπουγατσας'' και Μ3 ολο το αμαξι δουλευουν μια χαρα με την τρομπα του 318!!!!! ναι ναι ο τσομπανης αλλαξε τα παντα στο αμαξι και εκει κολλησε στην τρομπα!!!!!!
Ακριβως ! Αυτος που τα ειχε ''φτιαξει'' ειχε παρει μαλλον τον τροχο και πετσοκοβε οτι εβρησκε .... γι'αυτο στραβοπαταγαν και βρησκαν τα παντα ! Αθανατη Ελληνικη πατεντα !
Το θυμάμαι το σετάκι που πουλιόταν...Κρίμα για την ταλαιπωρία φίλε Γιώργο γιατι υποτίθεται κούμπωνε χωρίς κανένα πρόβλημα...