Σύμφωνοι, αλλά ως δια μαγείας ο Άγγλος Ναύαρχος που επιτηρούσε την επιβολή του εμπάργκο στην Οσσετία βρέθηκε αργότερα υπεύθυνος του εν λόγω ομίλου στα γραφεία του στο Λονδίνο!
Printable View
Σύμφωνοι, αλλά ως δια μαγείας ο Άγγλος Ναύαρχος που επιτηρούσε την επιβολή του εμπάργκο στην Οσσετία βρέθηκε αργότερα υπεύθυνος του εν λόγω ομίλου στα γραφεία του στο Λονδίνο!
E αυτα ειναι τρανταχτα πραγματα που κανουν μπαμ......εγω μιλαω για νομιμες συμφωνιες....πχ στομ περσικο δεν ειχε εμπαργκο και οποιος εβαζε πλοιο μεσα τοτε το εβαζε με δικη του ευθηνη, ακομα και οι ασφαλιστικες εκαναν στην ακρη, οποτε ο αγοραστης εδινε τρελα μιλαμε για τρελα ποσα , και εσυ επαιρνες το ρισκο να το βαλεις μεσα και να ρισκαρεις αλλα με ενα φορτιο να φτιαχτεις η να μην ρισκαρεις........
και ο μακαρίτης ο Ωνάσης με αυτόν τον τρόπο έκανε τον πρώτο στόλο του.
εγω παντως θα το ρισκαρα.
το θεμα με τους εφοπλιστες και τη μη φορολογηση ειναι μεγαλο...
φθανει στο τελος του και αυτο ομως. καθυστερημενα, αλλα φτανει.
οπως τους εδιωξαν απο παντου, οπως π.χ. απο το λονδινο οπου τους κατεστησαν σαφες πως για οτι περιουσια εχουν και χρησιμοποιουν στην αγγλια θα πληρωνουν κανονικα οπως ολοι, ετσι θα γινει κι εδω συντομα.
θελεις να εχεις κυριε εφοπλιστα 120 ακινητα, 50 αυτοκινητα, 3 κοτερα κ.ο.κ, με μεγαλη μας χαρα, αλλα θα φορολογηθεις κανονικα για ολα!
το συστημα δεν αντεχει πλεον να αποτελει η ελλαδα φορολογικο παραδεισο των πλοιοκτητων, αλλα και η προκληση για το απλο κοσμο ειναι μεγαλη ειδικα με τις παρουσες συνθηκες.
στο καλο λοιπον και να μη μας γραφουν, να ξεκουμπιστουνε, να ξεβρωμισει ο τοπος... ουτως ή αλλως δεν πληρωνουν τιποτα. τι τους θελουμε?
οσο για τα κεφαλαια που βαζουν στη χωρα, εχω μεγαλη αμφιβολια, μιας και συμφωνα με τραπεζικες πηγες, το τελος του '09 ηταν οι πρωτοι που τα εβγαλαν εξω...
οποιος θελει να μην πληρωνει ας παει στη λιβερια ή την κυπρο... (οσο αυτες οι χωρες ειναι διατεθημενες να φιλοξενουν "καθως πρεπει" παρασιτα...)
πως απο μια ερωτηση για τη φορολογια στα ενοικια το φτασατε στους εφοπλιστες δεν μπορω να καταλαβω....
δηλαδη αν μεταβιβασεις τα ακινητα σε καποιον που ειναι ανεργος ,,,δεν θα πληρωσει καθολου εφορια?????
δηλαδη ρε παιδια μεταβιβαζεισ ενα σπιτι που παιρνεις 400 ευρω ενοικιο σε ατομο που δεν εχει αλλα εισοδηματα..αρα τα εισοδηματα ενος ατομου το χρονο ειναι 4800...αφου το αφορολογητο ειναι 12000,,δεν θα πληρωσει φορο εισοδηματος??
eeeee???????????????