τα μαυρα ειναι Πανο...
Printable View
250 ευρω (τα μαυρα) sachs super touring, τα οποια ειναι και λιγο πιο μαλακά απο τα bilstein..
Εγω τα φοραω τωρα με Eibach Pro Kit και ειναι πολυ ανετα..
τετρακυλινδρος 16αρης ειμαι. απλα αυτα που εχω τωρα, τα sachs, τα εχουν φτυσει. δεν το παω μαλλιοκουβαρα το αμαξι. θελω να ειναι ανετο. και ενα πολυ μικρο χαμηλωματακι να του κανω κανα 2 ποντους και τελος! τα Β6 ειναι πολυ πιο ακριβα? δεν ειμαι να σκορπαω λεφτα τωρα...
Κοίτα, ο καθένας μας λέει τις εμπειρίες του. Εγώ είχα 318ci, μαμά ελατήρια. Οταν έβγαλα τα μαμά sacks έβαλα Β6 και τέλος. Το αμάξι γιά τα δικά μου γούστα ήταν τέλειο. Τα πλήρωσα περίπου 450 ευρώ το 2009 αρχές.
Θα ακούσεις γνώμες και από τα άλλα παιδιά. Εγώ δεν θα χαμήλωνα πάντως ένα 316 που κυκλοφορεί καθημερινά. Καθόλου, ούτε πόντο. :original:
ενα-δυο ποντους λες να το αλλαξει τοσο? τα μ-πακ ελατηρια ειναι και αυτα υπερβολικα? το αμαξι το εχω για καθημερινο...περιττο να σου πω οτι το 2009 εκανα περιπου 60.000 χλμ...
καταλαβα... οποτε αλλαζουμε μονο αμορτισερ! το αυτοκινητο παντως τωρα παει σαν βαρκα! το hilux που εχουμε παει πιο καλα τωρα! ευχαριστω για την πληροφορηση!