Αρχικό μήνυμα απο
The Ace
Προσωπικά δεν είχα ποτέ τέτοια ιστορία τρόμου σε (λίγο πιο) παλιά μεταχειρισμένα που έχω αγοράσει. Το RX7 TII ήθελε εξάτμιση και δίσκο, αλλά το ήξερα από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, το ράγισμα του ψυγείου προέκυψε αργότερα και ούτε και εγώ μπορούσα να το διαγνώσω για μήνες, που να το φανταστεί ο προηγούμενος. To FD το πήρα με σχεδόν τελειωμένο μοτέρ λόγω 5αρας συμπίεσης, αλλά και αυτό το ήξερα (αυτό βγάζει μάτι στο rotary, δεν χρειάζεσαι πτυχίο :D ). Τα περισσότερα μεταχειρισμένα μου αποδείχτηκαν καλές επιλογές....
Τα περισσότερα θέματα τα είχα με το πιο άσχετο όχημα (C5 1.6THP), το οποίο το πήρα μέσω φίλου από -και καλά- γνωστό με λίγα χλμ, αλλά μέσα σε λιγότερο από 30Κ χλμ έβγαλε θεματάκια που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς: μέχρι και μπουκάλες της υδρό μου έβγαλε (που θεωρητικά δεν ασχολείσαι καν για 200Κ χλμ), τις οποίες όμως όταν τις κοιτάξαμε λίγο καλύτερα, είδαμε ότι ήδη είχαν δακρύσει και τις είχε σφραγίσει όπως-όπως με zip-ties !!! ο προηγούμενος. Οπότε λαμβάνοντας υπόψη μου και τις λοιπές ζημιές, νομίζω ότι τελικά πιάστηκα κότσος, γιατί ούτε τόσα "λίγα χλμ" πρέπει να είχε, ούτε "το είχε παππούς που το οδηγούσε σαν γιαγιά" :D
Oh well, you win some, you lose some, όπως λεν και στο χωριό μου....