Και εγώ έχω έγγρφα αντικατάστασης. Πρώτα είχα αλλάξει του συνοδηγού και μετά από καιρό βγήκε και για του οδηγού (και εγώ με αλλαγή σε τριάκτινο). Έχει πολύ καιρό βέβαια, ακόμα Τρικαλιώτης ήταν η Βελμάρ στην Θεσσαλονίκη.
Printable View
Και εγώ έχω έγγρφα αντικατάστασης. Πρώτα είχα αλλάξει του συνοδηγού και μετά από καιρό βγήκε και για του οδηγού (και εγώ με αλλαγή σε τριάκτινο). Έχει πολύ καιρό βέβαια, ακόμα Τρικαλιώτης ήταν η Βελμάρ στην Θεσσαλονίκη.
Καλημέρα στην παρέα και καλή Κυριακή σε όλους. Εννοείτε πως είπα όχι, το ηρωικό ΟΧΙ. Χαχαχχχχα
Αφενός και δεν μου περισσεύουν αυτή την στιγμή τα χρήματα αφετέρου και εγώ έχω μεγάλη αντιπάθεια με τις αντιπροσωπείες.
Όταν τους είπα ότι θα γίνει αργότερα αντικατάσταση σε δικό μου μηχανικο άρχισαν να μου λένε ότι μπορούν να τοποθετήσουν και αυτοί aftermarket εάν θέλω και οποία μάρκα.
πηγα και κοιταξα ολες τις αποδειξεις που πηρα απο τις 2 αντιπροσωπειες στην θεσσαλονικη. δεν βρηκα πουθενα αποδειξη για ενημερωση λογισμικου.βρηκα ομως για ανακληση οπου τοποθετηθηκε
ανταλλακτικο,πολστες π.χ. εχετε δικιο.ειδα οτι καποιες φορες δινουν αλλες οχι.αυτην την φορα δεν μου εδωσαν παροτι ζητησα.θα παω απο εκει και θα επιμεινω.
ομως ...οσοι απο εσας θυμουνται την περιπετεια μου με τα μπεκ κ.λ.π πριν 2 χρονια ,τα νεα μπεκ τα αντικατεστησαν ξανα με νεα μετα απο 2 μηνες γιατι ταχα καποιο χαλασε η' ηταν ελλατωματικο οπως ειπαν,χαλασμενο και μεσα στην εγγυηση μου τοποθετησαν καινουρια.
δεν μου εδωσε αποδειξη γιατι μου ειπαν οτι οταν κατι ειναι μεσα στην εγγυηση και οταν γινεται αλλαγη ανταλλακτικου δεν δινεται αποδειξη , καταγραφεται ομως ηλεκτρονικα στο κλειδι και στην γερμανια.
επειδη ειχαν γινει πολλα και καταλαβαν οτι ειμαι δυσπιστος μαζι τους ,επεμενα για ενα αποδεικτικο που να λεει οτι εγινε ξανα αλλαγη των μπεκ. τοτε ο τεχνικος συμβουλος μου εδειξε στον υπολογιστη τους στην οθονη οτι οντως υπαρχει
καταγραφη μεσα απο το κλειδι.το ειδα και του λεω καλα εχετε εσεις εικονα,εγω ομως εαν παω καπου αλλου θεω να δειχνω αποδεικτικο οτι εγινε αλλαγη.τον πιεσα πολυ και για να με ξεφορτωθει μου ειπε οτι θα μου εκτυπωσει ολο το ιστορικο των εργασιων 12 χρονια πισω μεχρι το 2023.οντως μου εκανε εκτυπωση ολο το ιστορικο σε Α4 σελιδες οπου αναγραφει αναλυτικα ολα τα σερβις,ανακλησεις κ.λ.π. ακομα και για αυτες τις αντικαταστασεις ανταλλακτικων μεσα σε ανακληση που δεν μου εδωσαν αποδειξη.αρα υπαρχει οντως ηλεκτρονικη καταγραφη.
δεν λενε ψεμματα σαυτο.τωρα γιατι δεν δινουν αποδειξη δεν ξερω,επαναλαμβανω οτι το ιδιο μου ειπε και η bmw hellas,οτι σε ανακλησεις δεν δινουν.αλλα σε εσας εδωσαν.τουλαχιστον στον γιαννη που το εκανε τωρα ειναι αντιφατικο με οτι λεει η μαμα.αντε ο αντιπροσωπος να κανει καποια παραλειψη αλλα οταν το λεει η ιδια η μαμα τοτε ειναι επισημο.του νικου ηταν πιο παλιο οποτε μπορει και να ηταν διαφορετικες οι διαδικασιες τοτε.μπορει.
αυτο που βρηκα στα γραπτα μου ομως ειναι οτι τελικα αυτην την ανακληση του φιλου την εκαναν σε εμενα ,εγινε ο προγραμ/σμος.εγινε το 2016,ακριβως τοτε που βγηκε.
ετσι αναγραφεται:
retrofiting the onboard diagnosis for the brake vacum. κωδικος 0012260400 ,προγραματισμος cas 12ΧΕ
τοτε δεν μου εδωσαν αποδειξη γιαυτο,αλλα τελικα καταγραφηκε αποτι ειδα ηλεκτρονικα.αρα υπαρχουν καταγραφες σε περιπτωση που θελω αποδειξη.σαυτο το ιστορικο που μου εδωσαν οι εργασιες των σερβις φαινονται οπως φαινονται στο bc με τις
ιδεις εικονες.
ετσι για την ιστορια . μετα απο 4 χρονια ,το 2020 χαλασε η φλαντζα στεγανοποιησης της αντλιας κενου,την οποια αφορουσε αυτη η ανακληση του 2016. την φλαντζα την ειχαν καταργησει σαν ανταλλακτικο και επρεπε να την αγορασεις ολη.ευτυχως πηγα σε ενα καλο μαστορα και βρηκε φλαντζα και την εβαλε .
οποτε εγινε αυτη η ανακληση τοτε και ο προγραμματισμος και δεν βρηκαν τιποτα ,λογικα.αρα ελεγε βλακειες ο τεχνικος συμβουλος οτι δεμ μπορουν να πανε πισω και να δουν τι ανακλησεις εγιναν,προφανως δεν ηθελε να ασχοληθει.
θα παω απο εκει ομως να ζητησω μαζι με την αποδειξη και εξηγησεις για την κακη του εξυπηρετηση.
Έχεις δικαιο thumb το ιδιο μου ειπαν και στην BMW γιατι το διαγνωστικο του δεν εδειξε ανακληση. Οσο αφορα το αυτοκινητο το πηρα πισω, το αφησα στις 8.30 το πρωι στις 12 ηταν έτοιμο. Εγινε αλλαγη αεροσακου οδηγου και αντικατασταση ενός καλωδιου στο ταμπλο συνοδηγού που επηρεαζε το ανεμιστηρακι. Ποιο ανεμιστηρακι δεν εχω ιδεα. Ζητησα εγγραφως τις εργασιες που εγιναν και μου ειπαν επειδη ειναι ανακληση καταγραφεται μονο στο κλειδι και θα μου αποστειλουν ηλεκτρονικα μηδενικο τιμολογιο. Αυτα μου ειπαν αυτα σας λεω στον Σπανο Γλυφαδας
Ωραίος
εγω τελικα πηγα χθες και βρηκα τον γνωστο μου και μου εδωσε το τιμολογιο με το ανταλλακτικο και ενα ακομα για τις εργασιες.2' λεπτα εκτυπωση ηταν.ομως εχουν δικιο οτι καταγραφονται ηλεκτρονικα,δεν χανεται τιποτα για οποιον αγχωνεται.αποδειξη ,οπως ειπα στο προηγουμενο ποστ,οτι εχω την εκτυπωση του ιστορικου για οτι εχει γινει εδω και 14 χρονια στο αμαξι μου.ετσι βρηκα και την ανακληση-προγραμματισμο που συζηταμε εδω .να πω επισης επειδη το εθιξα το θεμα στον γνωστο μου με την πιεση λαδιου και την ανακληση και την αντικατασταση ,οτι ισως και να πηρε ο αναφερομενος την τελευταια καινουρια μηχανη,δεν εχει βρεθει αλλη προς το παρον γιατι ψαχνει και αυτος για αλλον πελατη.
Εμένα σε επικοινωνία που είχαμε την Παρασκευή, μου είπαν ότι ήρθε η μηχανή και αυτή την εβδομάδα θα είναι έτοιμο.