Θεοφιλε τι τιμη εχει η πςς9?
Printable View
Θεοφιλε τι τιμη εχει η πςς9?
Θεοφιλε οτι σου ειπε ο Μανος και ο Μ-dolce. Πιο μαλακη ρυθμιση, σηκωσε το μπροστα! Το τριξιμο αυτο ειναι επειδη εχεις συσπειρωσει πολυ το ελατηριο και βρισκουν με το παραμοκρο οι σπειρες μεταξυ τους!
Και για τα πισω ειναι ακριβως οπως σου τα ειπε ο Μανος...εχουν τους ρεγουλατορους και μπορουν να φτασουν να ειναι 3 ποντους χαμηλοτερα στο συνολο! Χαμηλα αρκετα νορμαλ, προβλεπομενο και αποδεκτο!
Επιση η Ζαντα που μας δειχνεις ειναι η μπροστινη σου μαλλον (το οφσετ της ειναι μια χαρα. Μολις 3 χιλ πιο εξω απο τις μαμα.Σκεψου η bbs τις πεταει 12χιλ) Η πισω μηπως ειναι φαρδυτερη? Αλλα και παλι δεν νομισω να εχεις προβλημα απο την ζαντα! Μηπως ο ''μαστορας'' δεν ειχε ξαναδει ποτε του τετοια αναρτηση? Βρες στο νησι καποιον μαστορα που να ξερει απο ρυθμιζομενες! Δεν ειναι αναγκη να ξερει απο bmw!
Καλα τι αλμπανης ειναι αυτος ο μαστορας;
Κομπλε τοποθετηση με ολα τα στοιχεια της αναρτησης και τα ξαναλεμε.
Σινεμπλοκ για κοντυμα εβαλες η κρατησες τα δικα σου;
Αν δεν τα αλλαξες τα αλλαζεις τωρα.
Τυχαια και ο μαστορας που το πηγα εδω, Αθανασιου λεγεται!!! Αλλα οπως φαινεται εχει μονο το ονομα, χωρις την χαρη! Ευχαριστω πολυ, θα τα λαβω υποψην μου απο Δευτερας που θα το παω αλλου...
Εννοειται οτι δεν εχει δει τετοια αναρτηση ουτε στο ονειρο του. Η πισω ζαντα ειναι στην φωτογραφια...Οντως ο θορυβως καπως ετσι ακουγεται, απο την πολυ συσπειρωση.
Θενκς Snoops! Και να'ταν μονο αυτος ο μαστορας ο ασχετος εδω....
Λογικα οταν με το καλο τοποθετηθει σωστα η αναρτηση, θα εχω και καλυτερη εκκινηση λογω προσφυσης, ετσι δεν ειναι? Γιατι τωρα σπινιαρει καπως με το στησιμο που μου εχουν κανει...
Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.
-Θεοφιλος-
Θεόφιλε, δεν θα ορκιστώ για την εκκίνηση, αλλά στάνταρ θα έχεις άλλο πάτημα στις μετατοπίσεις φορτίων και στις δύσκολες στροφές.
επιμένω πάντως για τα σινεμπλόκ.
Υπάρχουν ειδικά σινεμλόκ χαμηλώματος που κάνουν απίστευτη διαφορά στην οδήγηση.
Mε τις συγκεκριμενες αναρτησεις ας κρατησει τα μαμα σινεμπλοκ.
Διαφορετικα αν επιλεξει πχ. powerflex θα σκληρύνει πολυ στο δρομο.