Μαλλον του εδωσε στιγματα για κραου το βαγκ και ψαχνει μαστορα χαχαχαχαχαχχαχχα
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
Printable View
Μαλλον του εδωσε στιγματα για κραου το βαγκ και ψαχνει μαστορα χαχαχαχαχαχχαχχα
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Ε ναι Λεώ αφού γνωρίζει όλα τα μαστόρια της Θεσ/νικης με το μικρό τους,
(σε λίγο θα παέι για πρόεδρος του σωματείου επισκευαστών) σου λέει ας πάω στον
Καζάκο μπας και μου φτιάξει κάτι που να μην σπάει.Πάνε ρε να σου βάλει
κανένα Μ43 τουρμπισμένο με καμιά 350άρα άλογα να ησυχάσεις από μοτέρ
τουλάχιστον γιατί από καρότσα και πρόσφυση πάλι σκατά θα είσαι παλιοβαγγίτη :tease:
:thefinger::thefinger:
Γιωρίκα μπράβο πουλόπομ' επήκες το μοτέρ πεχλιβάνο, θα τσερίζ' τα
χρονόμετρα στα Σέρρας :thumbsup:
Κάνεις σωστές κινήσεις πάντα στο αυτοκίνητο.Μεγειά και καλό στρώσιμο!!
Με ευθυγράμμιση έβγαλες άκρη ή θα πηγαίνει σαν την λαϊστέρα πάλι? :th_Laie_67-1:
Για το Καζακ δεν λέω τίποτα για να μην κοκκινίσουν τα τρυφερά μαγουλάκια του!! χαχαχαχα
Όλα μπόμπα πουλιμ..βγάλαμε άκρη..θα μου πει και ο Χριστόφορος κανα δυο πραγματάκια και μια χαρά θα είναι..
super!
όλα δείχνουν τέλεια. όλα ωραία και καλά πούλεμ, η μόνη ένσταση που έχω, είναι με τον χρόνο που γίνονται αυτές οι εργασίες...θα προτιμούσα να το κάνω πχ αμέσως μετά το track day.
σε ένα αμάξι το οποίο δεν κάνει κιχ, δεν έχεις τπτ απολύτως να φοβηθείς.
πέραν της συντήρησης, το σημαντικότερο όλων, είναι ότι έχεις πλήρη εικόνα της κατάστασης της μηχανής. αξία ανεκτίμητη θα έλεγα...
Θωμά γιατί ρε φίλε? τι σημασία έχει? Ουτος η άλλως δεν είναι και η τελευταία φορά που πάμε πίστα..
Θα το πετάξεις το κομπρεσσέρ πάνω? :whistle:
Τι νόμιζες ότι το χάψαμε,πως ξύπνησες μια μέρα και ήθελες να δεις τα εσώψυχα του μοτέρ?
:fountwtis:
Μπααααα...άλλες καψες έχω εγώ!
Update..Ήρθαν το μεσημέρι και τα δυο μπουζόνια που έλειπαν και αργά το απόγευμα ήταν έτοιμη και η κεφαλή...καθαρίσαμε και τα πιστόνια και αύριο συνεχίζουμε!
Συνημμένο Αρχείο 34828
Συνημμένο Αρχείο 34829
Συνημμένο Αρχείο 34830
Συνημμένο Αρχείο 34831
Συνημμένο Αρχείο 34832
Συνημμένο Αρχείο 34833
Συνημμένο Αρχείο 34834
Θαυμάστε την απίστευτη κεφαλή του S54 που θεωρείται ''exotic'' σε σχεδίαση! Γλυπτό απο μέταλλο! :warriorsmiley: