Απο αυτές πού έβαλες οεμ.....αντε να δούμε αν τις κάνει καλες να παω και εγω τις δικιες μου γιατι νομίζεις οτι σας έστειλα εκεί ?
Printable View
Απο αυτές πού έβαλες οεμ.....αντε να δούμε αν τις κάνει καλες να παω και εγω τις δικιες μου γιατι νομίζεις οτι σας έστειλα εκεί ?
Προσωπικά,αν δεν εχει στάνταρ χρωματολόγιο ο μάστορας και μπορεί να βάψει βάσει κωδικού χρώματος που επιλέγεις εσύ,θα δοκίμαζα το Ferric grey. Βγαίνει σε δυο αποχρώσεις (Ferric grey-A80 και Ferric grey 2 -B55). Ειναι κατι ενδιάμεσο μεταξύ του ασημένιου και του gunmetal.
By the way,ο κωδικός χρώματος για το ασημί χρώμα των ζαντών της BMW πρέπει να ειναι το Reflex silver-A44.
Εγώ που τις έβαψα το καλοκαίρι θα σου ποστάρω να δεις και μια ενδιάμεση λύση μεταξύ oem και gunmetal (όπως λέει και ο e91 ακριβώς πιο πάνω).Αν σου δημιουργηθεί κάποια απορία επικοινώνησε με τον Πάρη (dermatis),καθώς σε λίγες ώρες μπαίνω να κάνω το στρατιωτικό μου και δεν θα 'χω κινητό της προκοπής . Ότι και να επιλέξεις ,καλό μπάξιμο!!!:thumbsup:
Οπως ειπώθηκε και παραπάνω, αν είχες κάποιο ανοιχτόχρωμο αυτοκίνητο (πχ. λευκό, ασημί) θα σου έλεγα κι εγώ gunmetal όμως τώρα πιστεύω η καλύτερη λύση είναι ΟΕΜ και με ηλεκτροστατική βαφή, αν υπάρχει η δυνατότητα...thumb
Gunmetal
Και εγώ gunmetal.
alea jacta est λοιπον....
Πειριμενουμε φωτο.
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: :thumbsup: