Μπαααα ,απλα θέλει να επιβαιβαιωνει την αξία του αυτοκινήτου του . 2 φορες του το ζήτησα και ενω θεωρητικά το έδινε έκανε πίσω :th_Laie_67-1:
Printable View
Αμα μπεις στην διαδικασια να το συζηταει και να το σκεφτεται, αργα η γρηγορα θα ερθει η ωρα για σουταρισμα.
Ζαχαρια περιμενε να δεις τι θα γινει φορολογικα και δευτερον σε σχεση με το αμαξι που ειχες οπως το ειχες κανει στο τελος εγω δεν θα πηγαινα σε 46
Θα το βαρεθεις γρηγορα και για να ειναι καλο θα πρεπει να το πληρωσεις σλμυρουτσικα για την εποχη, να παρεις σκορπιο και να το μαζεψεις θα σε φανε τα συνεργεια και τα εργατικα και αμαξι δεν θα εχεις.
Ζαχο αν καταλαβα καλα ψαχνεις μονο γνησιο Μ3 ?
Γιαννη δεν εφτασε η ωρα να το σκοτωσω, οχι !! αν παρολα αυτα το εκτιμησει καποιος δεν θα πω οχι
Ρε Διονυση στο εχω πει εσυ θα παρεις θα το καυλαντισεις και θα το δωσεις , παρε κανενα αλλο !!! ασε που φοβαμαι οτι θα το χαλασεις !!
Δεν είπα βρε να το σκοτωσεις,να το πουλησες-να το σπρωξεισ είπα πως το λένε...κατάλαβες φαντάζομαι.Το θέμα ειναι οτι αφού το σκέφτεσαι έφθασε η ώρα του,αργά η γρήγορα θα βρεθεί αυτός που θα το πληρώσει.
Αν ο Διονύσης το θέλει η ο κάθε Διονύσης,το δίνεις και ρίχνεις μαύρη πέτρα μετά,εξάλλου για να το σκέφτεσαι κατι αλλο σε τραβάει (αμαξι-ακινητο-δουλεια)και δεν σε κρατάει το 46 πια.
Ζαχο θα το αναλύσουμε εδω να πούμε όλοι την γνώμη μας και εσύ αποφασίζεις.Παντως το θέμα 46 εχει πολυ-αναλυθεί και τα πράγματα ειναι ξεκάθαρα,δεν ξέρω όμως αν πρεπει να πας σε ψηλά νούμερα αυτη την ρευστή περίοδο και για δυο γενιές πίσω με τα προβλήματα που το στιγματισανε.
Ρε θανασακη τι περιμενες ??? Οτι θα βγάλει στα χέρια μου ιστορικά νούμερα ?? Σου έχω πει ..έχω σκοπό να αλλάξω όσα πιο πολλά bmw μπορω ;-) , ειμαι στο έκτο καο κάτω απο τα 20 δεν σταματάω :-)
προσωπικά θεωρώ λάθος επιλογή το συγκεκριμένο αμάξι πλέον, ειδικά αν ξεπερνάει τα 10κ βία βία τα 12κ...
πάρε ένα αμάξι να κυκλοφορείς σαν άνθρωπος και πάρε και ένα χρέπι 36άρι να κάνεις την πλάκα σου. εγώ εχω αναθεωρήσει πολλά πλέον. το 46άρι το Μ3, μόνο πονοκέφαλο μπορεί να σου φέρνει μετά απο 10 και τουλάχιστον χρόνια πάνω στους δρόμους γράφοντας χιλιόμετρα.
γιατι το λες αυτο , σιγουρα πολλα τα θεματα που εμφανιζουν , αλλα πιστευω οτι τα χρονια που διανυουμε ειναι τα τελευταια που μπορει να βρει καποιος καλο 46αρι Μ και να το κρατησει σε καλη κατασταση . λιγα πλεον τα Μ3 που εχουν λιγοτερους απο 2 ιδιοκτητες και να ειναι συνεπεις με το αμαξι τους . ο μονος λογος που ξενερωσα οταν εδωσα το μπλε μ3 μου ειναι οτι καποια στιγμη θα ξαναπαρω Μ3 46 μολις μεγαλωσουν τα παιδια μου. αλλα ΠΟΤΕ δεν θα καταφερω να παρω ενα Μ3 που να ειμαι δευτερος ιδιοκτητης και να το εχω στην κατασταση που ειχα εκεινο .
για μενα ειναι τελευταια ευκαιρια για οποιον θελει καλο 46 και μετα να το παντρευτει .
καλά αμάξια υπάρχουν με το ανάλογο κόστος. αυτό που είπα παραπάνω, είναι προσωπική άποψη. το Μ3 το έφαγα με το κουτάλι. το είχα κι πολλά χρόνια, το είχα και σαν καθημερινό όλα αυτά τα χρόνια.
το ότι σκέφτομαι εγώ έτσι πλέον, δεν σημαίνει ότι είναι και το σωστό. αντί για το Χ5, θα μπορούσα να ξαναπάρω Μ3. πιστέψτε το ή όχι, μετά απο μιας εβδομάδος αναζήτηση, κατέληξα ότι το Μ3 Ε46, θα ήταν το τελευταίο αμάξι που θα έπαιρνα.
δε λέω, μου λείπει πολύ ώρες ώρες. στην ιδέα της κατοχής του όμως, βγάζω σπυράκια. χοντρά χοντρά, το θεωρώ αποτυχημένη αγορά γενικά πλέον.
εγω το ειχα στην κατοχη μου απο το 2008 εως το 2014 , πραγματικα 6 χρονια συμβιωσης , δεν το βαρεθηκα ουτε για μια μερα . και πιστευω οτι με Μ3 46 ΘΑ ΓΕΡΑΣΩ μια μερα .
βεβαια ολα ειναι θεμα γουστου !