-
Φανη καλοριζικο και καλοταξιδο σου ευχομαι. να εχεις καλα, ''καθαρα'' και, ασφαλη χιλιομετρα μπροστα σου.
μην ξεχνας.... εκτιμησε το, σεβασου το, για να σε σεβαστει κι αυτο...
η ολη περιγραφη σου, ηταν φανταστικη.... καποια στιγμη, νομιζα πως μου συνεβαιναν εμενα αυτα...χαχαχα
και παλι καλοριζικο...
-
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΦΑΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!
Καλορίζικο, καλοτάξιδο, να το χαρείς όπως εσύ ξέρεις και να προσέχεις, άντε σε λίγο καιρό σε βλέπω και με ess!! xaxaxax
-
Καλοταξιδο Φανη!! Προ των πυλων της θερινης περιοδου ηρθε στα χερια σου το καταλληλοτερο οχημα!! Να το χαρεις οπως πρεπει και ευχομαι να να παραμεινεις με σημερινο χαμογελο στα χειλη για οσο καιρο περασετε μαζι...
-
Nα τη χαιρεσαι Φανη,ειναι κουκλαρα,ενα απο τα οχηματα που ηθελα κ θελω να εχω!!!
-
καλοταξιδο φιλεthumb
πραγματι πολυ ιδιαιτερο αυτοκινητο αυτοκινητο, αν σκεφτεις οτι ζ4 2,5 πολυ λιγα φορεσαν smg...
και παλι καλοταξιδο..:rally:
-
Καλοτάξιδο!!!!!Εύχομαι καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!!:thumbsup::thumbsup::thumbs up: :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
-
Για να αρχίσει το ασήμωμα στο φιλαράκι μας...ένα κουτί pampers για τον βενιαμίν από εμένα, ειναι και ακριβά τα μαμημένα, γι' αυτό μωρό εγώ κανένα, μόνο αυτά που' ναι βγαλμένα...και ξεπεταμένα.
-
Μπράβο φίλε Φάνη να το χαίρεσαι πάντα με τρέλα και να έχεις πολλά πολλά και καλά χιλιόμετρα μαζί του :warriorsmiley:
-
Θα ηθελα να απαντησω σε ολους ξεχωριστα αλλα θα χασω το λογαριασμο με τα πολλαπλα quotes(θα προσπαθησω παντως..) ! Σας ευχαριστω ολους!! Μου εχουν τελειωσει και τα thanks..θα στειλω με τη πρωτη ευκαιρια.
Το αμαξι ειναι 11/2003 συμφωνα με το vin, γερμανικη αδεια 2005, ελληνικη 2007, χλμ περι τα 82χιλ. Ειναι smg (6Τ) - αληθεια κατεβαινουν κι αλλο οι χρονοι αλλαγης ή μονο στα smg II γινεται αυτο? - εχει σχεδον τα παντα μεσα, εκτος απο 6δισκη cdιερα και clima(εχει a/c). Ουτε το ενα με νοιαζει ουτε το αλλο..!
Τα καθισματα ειναι ηλεκτρικα/θερμ. και τα 2, μνημες στου οδηγου. Καποια στιγμη (οχι οτι με νοιαζει πολυ) ισως αλλαξω τα δερματα τους ή κανω κανα μαγικο αλα Monsta γιατι απο το μπες/βγες και τα τζιν εχουν λιγη εως φθορα στα εξωτερικα σημεια τους.
Επισης, σε 3 σημεια εχει μικρα βουλιαγματα, δεν φαινονται αμεσως με το ματι. Και αυτα ισως καποια στιγμη τα φτιαξω, αλλα.. ουτε αυτα με απασχολουν !.
Εσωτερικα ειναι σε αριστη κατασταση (περαν των καθισματων που ελεγα), μονο το χερουλι της πορτας του οδηγου ειναι φθαρμενο εσωτερικα απο τα νυχια της γυναικας του προηγουμενου. Διορθωνεται πολυ ευκολα αυτο!
Στα ψαλιδια εχει powerflex, ενα τελικο SS, Hamann πεταλιερες, οπως το πηρα. Το επομενο μπαξιμο θα ειναι φιμε σιγουρα, αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα ποσο σκουρο. Ισως να παω στον ιδιο τυπο που εκανα το τιμονι του compact, γιατι και αυτο εχει λιγη φθορα, αλλα κυριως για να το χοντρυνω, το γουσταρα τρελα στο compact μετα τη προσθηκη gel!
Για οσους ειπαν μπραβο στους γονεις μου που το πηραν ζεστα κλπ, παιδες εγινε ο κακος χαμος για να καταφερω να τους "πεισω" οτι μπορω να το οδηγω. Ακομα δεν εχουν πειστει πληρως, αλλα αμα δεν δοκιμασεις..δεν θα μαθεις. Βοηθησε και η μανα μου που το πηρε πιο ζεστα απο τον πατερα μου το ολο θεμα, γιατι ο πατηρ ακομα αμφιβαλλει οτι "το εχω", και εγινε αμεσα η αγορα γιατι ακομα στο περιμενε θα ημουν. Δεν ειπε ξεκαθαρα ναι παρτο, ειπε "κανε οτι καταλαβαινεις"..οποτε..αυτο εκανα!!
Οπου με παιρνει παιζω, οπου δεν με παιρνει κανω τον κινεζο γιατι δεν του εχω παρει τον αερα ακομα. Καπου καπου βγαζω το DTC μονο για λιγο παιχνιδι και να με μαζευει στα χοντρα.
Σε καμια περιπτωση ομως δεν θελω να το πιεζω οπως με το compact, γιατι και εγω ο ιδιος δεν νιωθω τοση ασφαλεια χωρις ουρανο απο πανω, και επειδη δεν θελω να απογοητευσω τους δικους μου που μου εδειξαν εμπιστοσυνη. Στη τελικη..οσα χλμ χανω στις στροφες θα τα μαζευω στις ευθειες χαχα!
Το σκεφτομουν τοσο καιρο, και τωρα που τελειωσε, ειλικρινα μου φυγε ενα βαρος και ησυχασα. Φαγαμε και το γαιδαρο και την ουρα επιτελους..γιατι τοσο καιρο στην ουρα κολλαγαμε!
Το οτι εχω χεστει απο τη χαρα μου μαλλον φαινεται απο οσους με ειδαν ή μιλησαν μαζι μου, επισης φαινεται και απο τα σεντονο-posts, δεν θυμαμαι να ξαναγραψα τοσο μεγαλα posts ποτε.
Σε κανα 2ωρακι θα βγαλω μερικες εξωτερικες photos.
Και παλι σας ευχαριστω ολους !! Φιλια πολλα, ευχαριστα και ασφαλη χιλιομετρα να εχουμε!!
-
Θανο αυτο το αυτ/το αξιζει τετοια ποστς...