Μάλλον δε θα το έπαιρνα σήμερα....
Δε σχολιάζω και πολλά πολλά, μιας και οτιδήποτε έχω κοροϊδέψει το έχω κάνει/πάθει κλπ.
Printable View
Μάλλον δε θα το έπαιρνα σήμερα....
Δε σχολιάζω και πολλά πολλά, μιας και οτιδήποτε έχω κοροϊδέψει το έχω κάνει/πάθει κλπ.
οταν θα εχει μπαταρια που θα την παιρνεις σπιτι το βραδυ για φορτιση και θα εχει το μεγεθος κινητου τηλεφωνου, τοτε θα αγορασω ηλεκτροκινητο...
κατα τα αλλα το i8 ειναι αμαξαρα super car λιγο too much ακομα αλλα σιγα σιγα θα το συνηθισουμε..
υγ ααα και...
την bmwδοσυνη μην την κλαις...
Τωρα εσείς που είστε και λίγο πιό μεγάλοι απο μένα μου λέτε ότι όταν βγηκαν τα πρώτα κινητά που ήταν σαν την παντόφλα του Σακιλ Ονήλ....δέν τα θέλατε?Περιμένατε να βγεί το α'ι' φοούν 5,ένα πράγμα?
η ερωτηση του νηματος ειναι για το i8 ή για τα γουστα μου στο μεγεθος των κινητων πρωτης γενιας.
αυτό αναρωτιέμαι και γώ τόσες σελίδες τώρα,η επόμενη μέρα είναι μπροστά στα μάτια μας
και μείς το παίζουμε φλινστοουνς.
δεν το παίζουμε, είμαστε flinstones! Τα παιδιά μας μπορεί να γίνουν jetsons! :whistle:
Πάσο τότε.
Και γω φλινστοουν είμαι ,έκ των πραγμάτων με 1997 κυκλοφορώ και ένα 2001 έχω γκαραζάτο.δέν μου αρέσει όμως που αφορίζουμε κάτι απο λευκό χαρτί καινούριο,χώρις
να χουμε την παραμικρή "γεύση".Δέν μιλάμε για prius,αλλά i series με το μαγικό 8.
εγώ δεν αφορίζω τίποτε, απλά δεν γουστάρω τα υβριδικά και τα ηλεκτρικά..όσο δύναμη και να έχει, όσο ροπή απο το ρελαντί, όσο όσο όσο....απλά ΔΕΝ...
επίσης θεωρώ το loοk του way too much για τα γούστα μου! να φανταστείς δεν θα αγόραζα ούτε Aventador για αυτόν τον λόγο!