αφου λοιπον σκεφτεσαι και ε46(παρα την ηλικια του αυτοκινητου παραμενει πολυ ομορφο)
μπορεις να βρεις σε πολυ χαμηλες τιμες
Printable View
αφου λοιπον σκεφτεσαι και ε46(παρα την ηλικια του αυτοκινητου παραμενει πολυ ομορφο)
μπορεις να βρεις σε πολυ χαμηλες τιμες
Ε,τον ψηλο θα τον βαλουμε μπροστα....:thumbsup:Παντως περα απο την πλακα κινουμε πολυ συχνα με την μικρη μου κορη πισω....(4 ετων) δεν βαζω ατομα συνεχεια...,με ενδιαφερει πολυ ο χωρος αποσκευων ξερουμε η Ε46 ποσα λιτρα ειναι...?? Διαφερει η ci σε λιτρα στο χωρο αποσκευων...???
προτεινω λοιπον 4-πορτο γιατι θα σε κουρασει λιγο με το παιδι το ci
οσον αφορα την καταναλωση εγω με το 520ι χειροκινητο 6-κυλινδρο καπου τοσα βγαζω
με το 320ι ε90 που ειχα με προσεκτικη οδηγηση εβγαζα παραπανω
καλο θα ειναι καποιος που το εχει μετρησει ακριβως να δωσει τα φωτα του
Υγραεριο παιδια εχει βαλει στην Ε60...?? Πειτε μου ,ποσο κοστισε.προβληματα...και μπαινει στην θεση της ρεζερβας....??
εγω εχω υγραεριο στη 5ρα.thumb
Σε ταξιδι τα νουμερα που θα δεις δε θα τα πιστευεις με τη καλη εννοια.
160χμλ/ωρα περιπου με διασπαρτα πατηματα/προσπερασεις/ξεσπασματα θα δεις 6.5lt και μεσα στη πολη με νορμαλ ροη θα δεις γυρω στο 11Lt.
Με μπολικη "Πειραιωτικη" κινηση στους νεους μας μονοδρομους (ναι γειτονας ειμαι) θα σε γελασω γτ δε το χρησιμοποιω ετσι, αλλα δε νομιζω πανω απο 14-15 δε θα παει.
Στη θεση της ρεζερβας μπαινει κανονικα (donut) και σου δινει περιπου 45λιτρα ντεποζιτο. Εκει το χω και γω.
Προβληματα δε θα δεις εκτος αν το κυνηγας πολυ το αμαξι και εισαι με 6-7χιλιαδες στροφες και σου στεγνωσει.
Απο εξοδα θες μια τυπικη συντηριση του κιτ αεριου με ενα φιλτρακι και ενα προσθετο μια φορα στο τοσο με πολυ μικρο κοστους
πιστευω πως δεν αξιζει να αγορασεις το αυτοκινητο και μετα να το βαλεις γιατι θα σου
κοστισει,αν ενδιαφερεσαι για υγραεριο καλυτερα να αγορασεις καποιο που το διαθετει ηδη
(αυτη ειναι η γνωμη μου)
η αληθεια ειναι οτι κανει οικονομια