Έχεις σκεφτεί να κάνεις μαύρες τις δικές σου;
Printable View
Έχεις σκεφτεί να κάνεις μαύρες τις δικές σου;
Έχεις σκεφτεί να τις αφήσεις έτσι οπως ειναι και να μην τις αλλάξεις?
Stef original 19αρες μαζί με λάστιχα θα μου περάσουν τα 3500 χιλιάρικα άρα δεν το συζητώ καν, με αυτά τα λεφτά θα μπορούσα να κάνω πιο σημαντικές αλλαγές στο αμάξι, μιλάω για 18αρες γιατί έχω πολύ καλά λάστιχα και γιατί βρίσκω ρεπλικα σε καλές τιμές ,άλλο 700ευρω και άλλο 2500ευρω, γιαυτό ψάχνομαι και ρωτάω.
Άμα τελικά δεν καταλήξω σε ρεπλικα που είναι οικονομικές έτσι θα το αφήσω φίλε, δεν με χαλάνε οι ζάντες αντιθέτως μαρέσουν και σε σχέση με τα απλά 92αρια είναι εκατό φορές καλύτερες απλά οι competition είναι επίσης πολύ πολύ ωραίες, κοίτα του ninja και κοίτα το δικό μ και θα καταλάβεις τ ην διαφορά.
ενα μπορω να πω και σε c180 και στον άσσο εχω βάλει replica ζαντες . Στο mercedes εδω και 5 χρονια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, στον άσσο τις εχω πέντε μήνες και παλι είμαι μια χαρά. Τρεμουλο δεν είχα ποτέ σε κανένα απο τα δύο αυτοκίνητα . απο ποιότητα τι να πω αφού δεν είχα πρόβλήματα . του άσσου οι ζάντεσ ήταν απο τσεχία και οι replica απο taiwan στο βαρος δεν είδα και τρελη διαφορά. απο φινιρισμα και οι δύο στο ίδιο πανω κάτω επιπεδο ειναι .
τωρα για να δώσει κάποιος 2500 για ζάντες ειναι πολλά τα λεφτά και οι μτχ ποτέ δνε ξέρεις τι έχουν περάσει .
Γιαυτό farouk1 ψάχνομαι και εγώ και ρωτώ για τις replica και τι πρέπει να προσέχω γιατί πάντα είχα οεμ και δεν ξέρω τι παίζει με τις replica. Όπως είπες και εσύ τα 2500χιλιαρικα για 4 ζάντες τα βρίσκω και εγώ πάρα πολλά ειδικά αυτές τις εποχές γιαυτό και κοιτάζω αν υπάρχουν αξιόλογες replica μπας και με πιο λίγα λεφτά πάρω το σετ που μαρέσει.
Oι wsp ειναι γνωστες ως καλες ρεπλικες.
Iταλικης προελευσεως.
Βγαζουν για πολλα αμαξια σχεδια.
Εχουν νομιζω και αυτο που θες.
Ειχε πεσει ενας καταλογος τους στα χερια μου καποια στιγμη.